2.část

579 33 8
                                    

počet slov : 737

Další den jsem stala s myšlenkou na Louise. V lístečku stálo jeho číslo na mobil se vzkazem „Zavolej mi“ Musela jsem na to stále myslet. Nikdy se mi nestalo, že bych myslela takhle na kluka. „Asi mě vážně okouzlil“ říkala jsem si v duchu. Ale přitom se ho pokoušela vytlačit ze svých myšlenek. No marně.

Sydney se dnes nachystala docela sama, jelikož si všimla, že jí asi moc nepomůžu. Ráno proběhlo jako obvykle a tak už jsme byli na cestě do školky. Sydney se mě najednou zeptala „Půjdeme zase někdy k paní Tomlinsonové?“ „Ve čtvrtek tě tam odvedu neboj, jako vždy“ dodala jsem a popostrčila Sydney jelikož jsme šli pozdě. „Super, zase přijdu pozdě do školy.“ Řekla jsem si pro sebe.

Naštěstí jsem hodinu stihla včas ale to jen díky tomu, že profesorka Jonesová přišla pozdě do hodiny. Samozřejmě si nemohla odpustit pár svých slov. „Ale slečna Collinsová , copak se stalo, že jste dnes přišla včas? A nebo jsem vám snad dala náskok svým zpožděním?“ Jen jsem se ironicky usmála a začla ji zase ignorovat. Kdysi milovaný předmět – dějepis – se díky ní stal nenáviděný.

Zbytek dne ve škole šel vcelku jinak v pohodě. Z fyziky jsem dostala za jedna což mi náladu přece jen zlepšilo od té furie – jak jsem ji nazývala. Na Louise jsem ale přece jen myslela a každou chvíli přemýšlela nad tím, že zvednu mobil a a zavolám mu. No nakonec jsem si to přece jen rozmyslela a řekla si, že to nechám na jindy.

S Clairií jsme na obědě klábosily o samých důležitých věcech. Jako například o novém oblečení a drbech co se šíří školou. No ano, co jiného byste chtěli probírat s nastávající královnou ročníku že ? Ale byla to moje kamarádka a já ji měla ráda. Jediná ona mě podržela když máma umřela. Nikoho jiného jsem neměla.

Škola skončila, vyzvedla jsem ze školky sestru a už jsme byli doma. Nachystala jsem ji svačinu aby pojedla a po té si mohla hrát. Já samozřejmě jak jinak než jsem se šla učit do školy. Sice nás čekal víkend, ale jak to tak znám tak s moji malou sestřičkou se vážně nudit nebudu. Bylo asi tak půl osmé když jsem uložila Sydney do postele a měla jsem jít v plánu spát. Belhala jsem se do postele a v tom na něco šlápla. Byl to papírek s Louisovým číslem.

Ani nevím jak se to stalo nebo co mě to napadlo, ale popadla jsem mobil a vytočila číslo. Ovšem tohle vše jsem si uvědomila až potom co už mi u ucha pípal mobil s vytáčením čísla. Najednou se v telefonu ozvalo „Ano? Tady Louis“

„A-ahoj tady je Sam“ „Ahoj Sam, tak ses konečně ozvala,myslel jsem si, že ses na to vykašlala.“ „No přemýšlela jsem. Tak se chci zeptat kdy teda máte no čas?“ „Takže souhlasíš, to je super. Můžeš místo školy?“ „Nešlo by to o víkendu?“ „No jasně,ale máme volný jen tento,příště jeden na jeden rozhovor. Takže nebude to problém?“ „Cože? Tento jako zítra?“ „No pokud ti to nebude vadit. Sydney můžeš dát přece k mojí mámě to víš, že ano ?“ „Tak dobře a v kolik?“ „V 10 hodin bud u mámy já te tam vyzvednu a neboj dám jí ještě ted vedět,že přivedeš sestru už zítra“ „Dobře,díky“

„Užiješ si to, s náma se nikdo nenudí“ „Hele Loui už si dotelefonoval?“ slyšela jsem najednou v pozadí. „To je ta holka?“ stále jsem slyšela „Ahoj Saam“ zakřičel do telefonu někdo. „Vrať mi ten mobil Nialle!“ slyšela jsem křičet Louise.

„Takže ty jsi ta o které mluvil stále Louis?“ vyvídal Niall na kterého tak křičel Louis. „Louis o mě mluvil?“ „No jasně a jááák..“ řekl a provokoval tim Louise. „Do prčic Naille, buď sticha.“ V telefonu se jen ozvalo zašumění a náhle promluvil „Promiň za Nialla asi se hodně nudil“ poznala jsem už Louise. „V pořádku,vidím, že se s vámi vážně nudit nebudu.“

„Tak zítra ahoj“ „Ahoj“ řekla jsem a čekala až zavěsí. V pozadí jsem ještě slyšela Louise jak říká „Ty jsi vážně idiot Nialle“ zasmála jsem se pak už jen slyšela tůtání telefonu.

***

Ráno jsem se probudila v nečekaně dobré náladě ovšem hned jsem se zadrhla u otevřeného šatníku s problémem, že nemám co na sebe. Nakonec jsem si prostě přece jen vzala tak trochu roztrhané džíny – mé oblíbené , tričko s potiskem fabolous a k tomu volný svetr. Nachystala jsem sestřičku a mohli jsme vyrazit k paní Tommlinsonovej.

CHCETE DÁL ?? PROSÍM O VOTE A KOMENTÁŘE :)))

The One (CZ Fanfics with Louis Tomlinson&1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat