Dirty work

4.8K 200 17
                                    

Jess by ma zabila a to nehovorím Christianovi. Nechem byť pri tom keď sa to dozvie ale asi nemám na výber.

Valeria

Pomaly som sa prebrala. Bolelo ma cele telo. Sedela som na stoličke, chcela som sa postaviť no mala som priviazané ruky za chrbtom. To ma donútilo rozhliadnúť sa kde som. Vyzeralo to tu ako v pivnici. Štyri ošarpané steny a jedny dvere. Bola som tu sama. Bolela ma tvár, hlava ruky, ale hlavne krk s toho škrtenia.

,,Haló, prosím je tu niekto ?!" Nič. Myslela som že je to ako s tých filmov že keď zakričíte tak niekto príde. Možno ešte raz.

,,Pustite ma. Heej !!" Áno. Počula som ako niečo štrngoce a následne otvorenie dverí.

,,Ó Valerí, tak už si konečne hore." Do miestnosti vstúpil Breivik. Ale nebol sám, no na toho druhého muža ešte nevidela.

,,Čo odo mňa chceš ? Myslela som že ma zabiješ." Musela som sa spýtať pretože mi to vôbec nedávalo význam.

,,Nemusíš sa báť, aj to príde ale teraz máme s tebou iné plány." Nerozumela som tomu. Aké plány na čo mu môžem byť už len ja dobrá.

,,Aké plány ?" Nechápavo som hľadela na Breivika ktorý stál opretý o stenu a usmieval sa na mňa.

,,No dajme tomu že pre nás urobíš akúsi ,,službičku"." No tak teraz už naozaj nerozumiem. Ale hlavne by som chcela vedieť čo je to za muža. Stojí t v tieni aby mu nebolo vidieť do tváre ako z nejakého hororu.

,,Akú službičku ?" Spýtala som sa.

,,Budeš nám donášať na Christiana." Oči som roztvorila od prekvapenia. Tak to určite neurobím. Nejde len o to že sa motá aj v nelegálných obchodoch, čiže ma bez problémov zabije, ale ani to nemôžem spraviť kvôli nemu. Nie to proste nejde. Aj keď mi ublížil to je moc toto.

,,Nič také robiť nebudem. A pustite ma !" Už som vrieskala. Brievik sa len usmial a pristúpil ku mne. Dal mi facku až som skoro spadla zo stoličky.

,,Ale budeš, inak sa s tvojou rodinou už neuvidíš." Povedal Brievik pri mojom uchu.

,,Nie, neťahaj do toho moju rodinu." Bože len to nie. Do čoho som sa to namočila mala som radšej ostať v Londýne.

,,To záleží lem od teba." Povedal Breivik a ja som len porazene sklopila hlavu.

,,Čo mám robiť ?" Zašepkala som. Aj ja som mala problém počuť sa.

,,Budeš nám podávať informácie o zákaskach o klientoch." Tento krát to nebol Breivik ale ten chlap od dverí. Zamračila som sa, ten hlas mi bol veľmi povedomí. Ale neviem si spomenúť odkiaľ. Ale to je aj tak jedno. Toto mi Christian nikdy neodpustí. Musím sa s tadeto nejako dostať. Zdvihla som hlavu a čakala či sa ten chlap ukáže alebo nie. V tom vystúpil s tmy a ja som zalapala po dychu. Vedela som že som ho už pValeria

Christian

Sedel som za stolom a robil papiere. Dnes som ostal v práci dlhšie bolo toho veľa. A ešte k tomu Valeria dnes tiež neprišla takže všetko ostalo na mňa. Ani sa jej nečudujem že neprišla po tom včerajšku. Ale čo už stým nič nespravím. Volať som jej nechcel aj tak by ma nezdvihla. Bože a to teraz ešte riešiť aj ,,iné" obchody. Zazvonil mi mobil, volal mi Tom.

,,Čo je ?" Zdvihol som hneď a nasratým tónom hlavne.

,,Nič Chris si v kancelárii ?" Spýtal sa ma zrazu. Pozrel som na hodinky bolo sedem večer. Fúha myslel som.že je menej.

,,Hej prečo ?" Spýtal som sa pre zmenu ja.

,,No... prídem musím ti niečo povedať." Povedal koktavo.

,,Ježiš, Tom to môžeš aj po telefóne."

,,Nie nemôžem. Za chvílu som u teba." Povedal a zrušil hovor. No to som zvedavý čo to bude. Určite sa zase niečo posralo. Ach už to ani nejdem riešiť. Ako som vravel minule. Samí neschopný ľudia ma tu obklopujú. Teda až na Valeriu na to že tu pracuje tak krátko zatiaľ som z pracou, ktorú som jej dal bol vždy spokojný. Dvere na kancelárii sa otvorili a to ma vytrhlo z premýšľania. Dnu vrazil Tom.

,,Nevieš klopať ?" Mierne podraždene som sa ho spýtal.

,,To je teraz jedno. Musím ti niečo povedať." Už ma to prestávalo baviť.

,,Tak už to vyklop." Bože ten to  naťahuje.

,,No ... ide o to že... hm ja ... teda Val...."

,,Čo je s Valeriou ?" Skočil som mu do reči pretože koktal a nevedel sa vyjadriť. No mňa zaujalo jej meno.

,No ona ... bože uniesli ju." Vydýchol si že to zo seba konečne dostal, ale ja práve naopak, vyskočil som zo stoličky.

,,Prosím ? Kto ju uniesol ?" Zvýšil som hlas lebo som bol už nasratý.

,,Breivik." To si zo mňa robíš blázna. No tak to je teda úžasné.

,,Kedy čo sa stalo ?" Tak to je pekne v riti.

,,Teraz asi pred pol hodinou." Oznámil mi. Prečo som jej ja debil sprostý včera len neveril. A vôbec prečo som sa jej neozval.

,,Tak na čo čakáš zvolaj chlapov a nech ju nájdu." Povedal som ale keď nič nerobil začal som strácať trpezlivosť.

,,Hneď."

,,Ale Chris vieš že nebudú môcť všetci ze majú teraz obchody." Robí si zo mňa srandu ?

,,Hovorím ti zavolaj im kto je ich Boss ? Ja. Takže spravia to čo im poviem. Ak keby mali obchod čo ich bude stáť život." Dohovoril som a postavil sa zo stoličky a smeroval ku skrinke. Bol to viac menej bar. Vybral som fľašu Whisky. Jeden som vypil na ex, tak som si nalial ešte jeden a sadol si za stôl a čakal kým Tom všetkých obvolá. Ešte predtým mi povedal čo všetko sa stalo. Povedal mi o tom že Jess našiel dobitú skoro na smrť. Aj keď stále nerozumiem čo robila v mojom klube a dokonca v mojej kancelárii ale to je aj tak jedno. A potom mi povedal že sa snažil dovolať Val, no nakoniec mu volala ona, ale keď prišiel bolo neskoro.

*****

,,Kurva povedz mi kde je ?" Hodil som pohár s Whiski o stenu, až Toma myklo. Už strácam nervy. Ha ? Nervy som už stratil dávno ja strácam príčetnosť. Je sedem hodín ráno a ja stále neviem kde Valeria je. Celú noc som nespal, vždy keď som zavrel oči prehrávali sa mi rôzne scénare toho čo jej ten skurvysyn (poznámka neviem ako sa to píše) môže robiť.

,,Ja neviem Christian. Robím čo môžem." Videl som na ňom že ho to tiež serie, ale to mi nepomôže.

,,Tak asi nerobíš dosť." Skríkol som na neho,až sa trochu prikrčil. Viem že za to on nemôže, ale ja proste už sa neovládam. Neviem či jej neubližuje, bože ak sa jej ten parchant dotkne tak ho zabijem. Neviem či jej ju znovu neznásilnil, len to nie, už nikto sa jej tým to spôsobom nedotkne pokiaľ sama nebude chceť o to sa postarám. A neviem či nie je už mŕtva. Nie. Nesiem na to myslieť určite je v poriadku. Musí byť, lebo ak nie ja už tiež dlho nebudem.

*****

Fuuu no neviem zdá sa to len mne alebo to ide dole vodou ? Neviem ale príde mi to ze je to menej a menej zaujímavé. No neviem ale záleží na vás ak sa vám to paci tak je to super..... okej dobru noc ja som K.O.

😂🤗😚😆😶😣☺😏😍😑😗😊😣😉😏

Hate My Boss !Where stories live. Discover now