Am Exagerat...

147 13 5
                                    

Ajung acasa si ma opresc in dreptul usii de la camera si o deschid.Insfarsit m-am descarcat! O da! Pasesc in camera cu pasi marunti cand un sentiment ciudat si o intrebare tot se plimba usor

in capul meu: "Nu crezi ca ai exagerat?"

  -Nah,a fost destul. Stai.. vorbesc singura.A! Si inca o fac! Si cum realizasem eu ca vorbeam singura inca ma simteam vinovata,bine bine! Am exagerat,sigur nu a fost asa rau! 

Ma bag in pat si adorm.

  Si uite a doua zi! Simt ceva sarat in gura,si de ce nu-mi simt dinti? Si de ce e lucios? si de ce se misca???! Deschid ochii rapid si... PESTEEE!! Viu!!

  -AA!! Peste! Zbier din toate puterile scuipand pestele pe jos si incepand sa dau cu perna in el pana il scot afara pe geam.Dintr-un colt Muratura radea cu lacrimi lovind parchetul.Lasa ca vezi tu

muratura! Spun luandul pe Andy pe sus si bagandul cu capul sub chiuveta.Baietelul se agita si da din maini ca bezmeticul.De odata pe usa apare o silueta feminina."Fugi ! Mama avea dreptate!

Pestele a venit! " Spune Andy tipand.Tipa avea parul ciufulit si ridicat in sus,buzele move si dungi rosi pe fata si cu o privire infioratoare,ce rasufla cu greu.Parca vruia sa ne manance.

  -Nu ne manca! Sau eventual ial pe el! Are carnea mai frageda!

  -Idiotilor! Sunt Alex! Unde crezi ca va picat pestele?! Odata lucrez si eu cu mama in gradina!

  -Doamne! Si de ce arati asa?! 

  -Pai: Eram in gradina si luasem o pauza,voiam sa scriu ceva cu rujul rosu pe perete insa mi-a picat pestele in cap care se tot agita in parul meu.Incercand sa-l dau jos m-am facut rosie,si am intrat

din gresela in trandafirii mamei care mi-au facut parul ca naiba.Iar buzele.. pai.. am mancat ceva gem.

  Ne uitam ca nebuni la ea,ea enervandu-se incepe sa ne fugareasca peste tot.Eu imi iau cu mine uniforma si rucsacul si ma inchid in baie.Al mai mic e si mai agil! Fighting Andy!

Ma imbrac rapid si ies pe geamul de la baie excaladand etajul.Se pare ca ajung mai devreme azi.Sar in masina si imi verific pe drum ghiozdanul.

  Ajunsa la scoala intru in curtea scolii.Nimic,doar elevi.Unde naiba e...Intru in clasa si... 2 matahale,sau poreclele mele: Patrunjel si Rosie.Patrunjel deoarece la inceputul anului a intrat intr-un sos

cu mult patrunjel iar rosie din cauza sosului de rosii pentru spaghete.O nu! Idiotul ala! In ce s-a bagat! ,,Rapid.. rapid.." Spun uitandu-ma dupa ceva.Dar nimic.

  -Yah! Mainile acasa! Tip intrand in clasa cu pasi mari.

  -Bi? Serios? Rade Rosie privindu-ma.Tae Min era langa catedra tinandu-se de gura. Mama ce au incurcat-o! Iau globul pamantesc de undeva de pe o etajera si il arunc la ambii in cap.

Ii dau cap in cap si imi pun piciorul pe capul lui patrunjel in timp ce pe rosie l-am dat cu capul de tabla.Fara sa-mi dau seama patrunjel scapa si era sa-mi iau un catalog in cap.. dar nu a fost asa.

 Alt cineva si-a luato...Ma uit mai bine si a fost TaeMin. Ce naiba...

  -Lasa-i... Spun vazandu-i cum se ridica.Mai avem 20 de minute pana se suna.Il trag rapid dupa mine in parculetul de langa scoala,practic singurul loc sigur.Acesta se aseaza pe o banca stergandu-si

lichidul rosiatic.De la un magazin din parculet iau doua doze si un plasture.Aici.Uite.. spun intinzandui o doza de suc de mere si plasturele impreuna cu un servetel.

  -Lasa-ma.Spune acesta dandu-mi peste mana.Nu-ti mai sunt o bataie de cap?

  -Teoretic ba da.Dar... Nu apuc sa zic ceva fiindca se ridica."2:00.Cafenea..." Spune acesta taiand-o din scurt si plecand.

Pe naiba! Acum o sa mi-se urce Profa de Mate si istorie in cap ca l-am suparat! Si cum ma certam singura dau cu piciorul intr-o doza goala,iar aceasta ricoseaza in capul profului de sport.

  -Scuze Profu'! Spun mancand pamantul spre scoala.

  Orele trecura repede si... iata-ma.Urc sus in camera schimbandu-ma,de sus intra Andy foarte hiperactiv sarind in sus."Acrituraaaaaaaaa,Tae Min-hyung vine la cina! O sa invatati aici!"

Doamne! Baietelul asta e cu probleme! "Sa nu-l prind aici!" Spun aruncand cu o perna dupa el.Nu se poate!! Ma calmez o secunda si ma pun pe scaunelul din fata pianului descarcandu-ma.

Dupa 2 minute ma opresc brusc si arunc cu o cutie de pantofi pe geam,fix in capul lui Rosie! Mwahah! Ma asez la loc si continui cant... ceva se plimba prin hainutele mele.Paianjeeen! Kyaa!!!

 Sar peste pian incepand sa dansez ca sa-l scot.De odata o perna se izbeste de spatele meu facandu-ma sa dau cu dintii in parchet.

  -Mai incet... Spune Alex adormita.

  -Doamne Fereste tu de unde ai aparut!?Spun de jos facand cu mana.

  -Din dulap,orcum,prea multa galagie..Ea se intoarce la somn iar eu cobor pe niste scari din mijlocul camerei ce duc spre o camera mica din lemn.Inauntru era o piscina micuta cu apa calda

iar intr-un colt 2 fotolii albe din piele si o masuta la fel.Pe pereti erau postere si desene oarecum copilaroase si altele cu trupele mele preferate.Ma asez pe fotoliu si adorm cu capul pe masa.

   Tae Min-Ciupercuta P.O.V:

Stateam pe pat cu castile in urechi incercand cica,sa dorm.Melissa,servitoarea intra si ma anunta sa ma pregatesc.Am o saptamana libera,deci mi-o petrec acasa.Tata a fost coleg de scoala si cel mai

bun prieten din copilarie cu tatal lui Abi.Iar in seara asta mergem la ei la cina.M-am ridicat aruncand Ipodul undeva pe pat si m-am imbracat.Am luat o geaca rosie,pantaloni negri si skinny iar pe 

sub gecuta un maieu alb.O pereche de bascheti in carouri alb-negru si am coborat luandu-mi din cuier ghiozdanul.

  -Gata?Intreaba Eomma.

  -Ne... Raspund zambind.Urc in masina si incep sa ma joc cu degetele de plictiseala.

Ajunsesem dupa 20 de minute.Coboram si intram inauntru,ne descaltam iar Andy,fratiorul mai mic ma saluta si ma cheama in sufragerie.Ma apropii de el uitandu-ma in acelasi timp dupa sora lui.

  -Urmeaza-ma. Spune acesta luandu-ma de mana si urcand scarile.Scuze de mirosul de peste.Acum hai sa o vezi pe Abi. Intram la ea in camera,in mijloc erau niste scari pe care le coboram acesta 

ma lasa aici.Era o camera mica din lemn,in mijloc o piscina iar la o masuta pe un fotoliu dormea Abi. Ma asez la masuta si ma uit plictisit la ea apoi ii dau un bobarnac in frunte.

  -Trezestete.Spun serios.Fata se trezeste si ma loveste in cap privindu-ma rece.Cu cat terminam mai repede cu cat scapi de mine.

Abi P.O.V:

 Ma trezesc nervoasa lovindul in cap si privindu-l ca la cea mai idioata persoana."Uu,nici nu sti cat astept sa terimi si sa ma lasi" Ne apucam de meditatii.Tipu nici nu ma privea! Bine,trebuie sa ies,

altfel profa ma va ura!

  -Hey,Ciupercuta! In cat timp crezi ca o sa scap de tine? Spun ganditoare.

  -Cat mai tarziu! Spune acesta dntr-o data zambind draceste.Si razand malefic.Mda,profa mi-e datoare,m-am "imprietenit" cu .... o ciuperca!

  -O sa-ti fiu un cosmar! Am spus incepand sa-l gadil pana cand ii dau lacrimile.

  -Termina! Spune acesta luand pixul si... BLUZA MEA!! toata plina de cerneala.O nu o sa iasa bine! Il apuc de par si il bag cu capul in piscina calduta.

Timpul trecu repede,iar el a trebuit sa plece,In sfarsit! Terminasem si meditatiile deci nu o sa am probleme cu profa.

_____________________________________________________________________________

Sorry pentru intarziere...<3

Trust and FunUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum