Nu suntem prieteni.

156 13 6
                                    

Cap.IV: 

Okay,de ce dadeam cu pumnul intr-o perna? Simplu.Aveam un vis,ce vis? Pai,era cam asa: Un idiot cu un zambet contagios pe fata se tot holba la mine punand acaesi ntrebari la matematica.

  Dateam de 20 de minute in masa ne nervi.Era a 4 oara cand am spus "Concnetreaza-te! Cu cat inveti mai repede cu atat mai repede ma scap de tine!" Dar nu.. 

Si cum stateam eu asa explicand ii arunc cu doza de cola ne desfacuta in cap.Si cum tot aveam intentia sa umflu ochiul stang,am ajuns sa dau din mana.

Si cam asa s-a terminat visul.De odata simt cum ceva greu sare pe burta mea tipand."Sunt liber!" Deschid ochii ridicandu-ma in fund si prinznadul de par si privindul nervoasa in timp ce-l ridicam in sus."Gandac de bucatarie! Ce cauti in camera mea?!"  Tip eu scotandul afara din camera mea.Probabil a intrat pe usa cainelui,il duce mintea.

  M-am intins vreo 5 minute apoi m-am indreptat spre baie cu pasii mari inca ametita de dupa somn.Trebuie sa recunosc ma clatinam umpic.Mi-am aruncat cu putina apa pe fata apoi mi-am facut 

chestiile de dimineata si am iesit.M-am intors inapoi la dulap deschizandu-l si luand uniforma.Am deschis dulapiorul cu carti si dintr-o data pic in fund.Ca o ploaie cu grindina toate cartile au sarit

in capul meu.Ow,capul meu.Le pun pe toate pe birou si cele bune in ghiozdan.Ies pe usa alergand pe scari insa normal,la ultima dreapta impiedicandu-ma de propiul frate care adormise acolo si pup

podeaua deabea spalata.Mm,lamaie! si... ceara de podea. Ma ridic si ies pe usa ca fulgerul.

  -'Neata! Spuneti-mi va rog ca merge! Am spus imploratoare spre sofer care repara limuzina.

  -Buna Dimineata domnisoara LockHeart,cu parere de rau,avem putine probleme.

  -SHI-! Tip alergand spre scoala,mai ceva ca la ora de sport,de la care am lipsit o luna intreaga.

Intr-un final ajung pe culoarul din spre sala de clasa."NU INCHIDEE!!" Tip nebuna calcand pe o coaja de banana si dau cu capul de usa caare in secunda trecuta se inchisese fix in nasul meu.

Pic lata in fund dar culmea,usa deschizandu-se dupa ce mi-am spart eu buza in tablita de metal scrisa "Sala D" cu rosu.Intru rapid in clasa asezandu-ma la locul meu scotand Istoria. 

  -Stie cineva de Lee Tae Min? Intreaba Profesoara avand un carnetel cu ,,SHINee" si un pix verde luminos probabil alta fana inebunita.

  -Mda,nu a putut ajunge la ora dumneavoastra.Soarta,va luati autograful satapmana viitoare.

  -Uh,dar nu pot.. saptamana viitoare am o nuntaRaspunde profesoara trista.Domnisoara LockHeart te rog... Continua aceasta intinzandu-mi carnetelul si pixul inrosindu-se la fata.

  -Mda bine.Ce pana mea mai urmeaza?! Acum fac pe postasul,trimit autografe.

Le iau si le pun in ghiozdan apoi imi las capul usor pe cartea de istorie adormind incetul cu incetul.Cand aud un dulap cazand jos.Ma trezesc instant si alerg pe hol speriata.Oare e ditamai gaura

in gresie?! Cand ma uit... 2 gorile se apropiau de Ciuperca.Pe naiba.. Iau o vaza din clasa si astept dupa usa sa vina ratati.*3,2,1* Numar pana la 1 si ies dand cu vaza in cap la unu si la altul in dau cu

capul de usa.Ciuperca se intoarce umpic speriat uitandu-se la mine care imi curatam palmele.Scot mp3 si il privesc pe gelatina care mai avea umpic si tremura in fata mea plictisita si ma intorc.

 -Ai terminat de tremurat? Uite,semnezi asta pentru profa de isotire? Intreb plictisita intinzandu-i pixul si carnetelul.

 -S-sigur. Uite. Spune acesta inapoiandu-mi chestiile.Pa.M-am intors rugandu-ma sa nu isi aminteasca.

Trust and FunUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum