Ajutor!

227 17 5
                                    

Cap.II.     

    Dimineata veni.Razele de soare incepusera sa-si faca aparitia.Cerul se lumina putin cate putin iar cantecul pasarilor incepea usor sa trezeasca locuitorii.

De sub patura apare pumnul meu ce face contactul cu ceasul negru in forma de melc.Il arunc pe geam apoi ies de sub paturica mea calduta.

Alerg la dulap si iau uniforma.O imbrac,imi iau in picioare papucei negri si fac un pas si ma trezesc cu capul de coltul patului.OUCH! Sangereaza,mare lucru.

Ies din camera cu mana la cap si ma indrept spre parter.Cobor scarile si fac stanga spre bucatarie.Deschid frigiderul apoi iau un cub de gheata si il pun la rana.

 Pe usa intra Andy foarte vesel cand de odata se opreste si il bufneste rasul uitandu-se cu ochii mari la mine.

  -La ce te holbezi piticule?

  -Noona iti mai creste un cap? Intreaba viermele ala mic mirandu-se si ridicandu-se pe varfuri ca sa vada mai bine.

  -Misca! Ma grabesc mucosule! Am spus impingandu-l de cap si luand o clatita in gura apoi luandu-mi din cuier ghiozdanul.

Andy,ne lasandu-se asa usor invins incepe sa arunce ca disperatul cu cuburi de gheata in mine,unul lovindu-ma in cap si intrand in camasa."KYA!! Rece,Rece,rece!"

Iau din bolul cu dulciuri bomboane si incepem al doilea razboi! A naiba tu piticanie! Andy prinde o caramea in gura si continua.Iau din greseala o ciocolata cand aud vocea lui Alex.

  -NU! NU CIOCOLATA MEA! CE FACETI CAPETE SECI?! Tipa aceasta oprindu-ne insa isi primeste o caramea in gura si un cub de gheata in cap.Lexi nervoasa ne prinde de urechi

si ne da cap in cap,evident eu devenind la nivelul viermelui.Aww capul meu.Imi pun un plasture peste rana obtinuta de la coltul patului si apoi ma incalt intr-o pereche de adidasi negri.

Am iesit afara cu pasi mari urmata de gandacul ala si de Unnie.Am intrat in masina si ne-am luat locurile.Gandecelul era ca de obicei pe mine.Era pe jumatate adormit,la naiba era 7:30.E simpatic

cand nu ma enerveaza,nah da tot e fratiorul meu mic,enervant si simpatic.

   Am ajuns la ora 7:50 la scoala.Ce naiba? Toate elevele erau stranse gramada in curtea scoli blocand intrarea.Toate susoteau si vorbeau despre noul coleg.O te rog! Stiam ca asa o sa fie de cand

a pus piciorul in scoala. Eu si restul din masina ne uitam ingroziti la colege,pe acolo aveam noi de trecut cas a intram in scoala.Incerc sa-mi fac loc printe fete,insa cu greu am reusit eu si fratii mei sa iesim.O nu! Andy! Am intrat inapoi intre fete salvandu-mi fratiorul.

  -Fi mai atent gandacule!  Am spus lovindul peste cap cu degetul.Acesta tace si pleaca spre clasa sa.M-am asezat pe o bancuta scotandu-mi un pix si un carnetel incepand sa recapitulez pentru test.

De odata toata lumea tipa.Nu ma obosesc sa ridic capul,stiam deja ca isi facuse aparitia.dupa un minut aud cu greu o  voce spunand "Buna dimineata,ma pot aseza?" Dau un "Si tie" rapid fiind mult

prea concentrata sa realizez cine era."Exersezi pentru test?".Inchis carnetelul si ma uit la tip.

  -De ce te intereseaza? Defapt de ce stai aici?

Acesta clipeste zambind larg."Pentru ca mi-ai dat voie?". "Nu sunt fanul tau." Am spus simplu."Nu esti?Ow,asta e cam dur,dar fix de asta stau aici".

 Mi-am dat ochii peste cap si m-am ridicat odata cu soneria ce anunta ora 8:00 si m-am indreptat spre clasa.Serios..nu-mi amintesc sa-i fi spus un "Okay" sau "Sigur".

  Ajunsa in clasa ma asez in banca apoi ma uit la profesoara.Dar totul nu se terminase aici. "TaeMin,avand in vedere ca esti nou,domnisoara LockHeart te va ajuta sa recuperezi".

Am deschis incet gura picandu-mi cerul in cap.In momente ca astea ma intreb oare de ce.. de ce sunt buna la matematica? Ne putand sa comentez i-am scris numarul de telefon pe un biletel si i l-am

dat.

   Veni si pranzul insfarsit.Ies in curtea scoli la o masuta unde si Andy venise.Acesta isi scoate pachetul si incepe sa manance.

  -Lexi unde e? Intreb uitandu-ma dupa ea prin curte.

  -I-si cumpara ceva de la magazin.Spune acesta cu gura plina.

De odata cineva sare langa mine cu gura pana la urechi."Bau! Whow,ce ai patit?" Intreaba TaeMin holbandu-se la plasturele meu.

  -Ii mai creste un cap! Ti-am spus eu ca aveam dreptate! Noona,vezi sa mai ai loc prin usa! Spune viermele ala razand in hohote prin spatele bratelor.

  -Taci mucosule! M-am rastit eu la fratiorul meu fara sa vreau,nu a fost vina mea,doar ca nu prea imi place prezenta tipului nou.

  -Ok,okay,doar glumeam.Nu fi asa dura cu micutul.Spune TaeMin probabil deranjat de raspunsul dat fratiorului meu.Am tacut,incercand sa ma pastrez calma,tipul deja ma calcase pe coada!

 Timpul trecu repede,iar eu si fratii mei ajunseseram acasa.Ne-am schimbat toti si am mers la pranz.Nu am prea mancat,mai mult imi invarteam mancarea.Eram intr-o stare mult prea proasta ca sa mananc. Dupa pranz Lexi observase comportamentul meu probabil si ma apuca de brat,tarandu-ma in garajul tatei.Obligata de sora mea,va trebui sa merg in parc cu rolele."Pai e o zi frumoasa,accept!

doar stai sa ma schimb" 

 In cinci minute am fost,gata.Ne-am luat de mana si am plecat in parc.Era o zi asa insorita,nu puteam sa nu profit de ea! Pana la urma de ce ma enervez pe un tip de care nici nu-mi pasa?

   -Acum ascult.Spune Lexi din scurt.

   -E un coleg nou.Unu din trupa aia ,,SHINee".Frate e enervant! Si pe deasupra o sa trebuiasca sa-l invat tot din urma.Am spus dandu-mi drumul la gura si incepand sa ma descarc.

   -Ho! Mai usor ca nu sunt surda.Spune ea.Are rost sa te ajut?

   -Nah.Spun calma.De odata telefonul incepe sa sune din buzunar.Alex mi-l scoate si se uita curioasa."Sfecla?" Intreaba aceasta confuza.Mda,nu prea stiam o porecla mai buna.

Raspund in lene cu un "Da?" apoi aud un mult prea fericit "Annyeonghaseyo!!". M-am abtinut sa nu comentez asa ca l-am lasat sa vorbeasca.Mda,vrea sa ne intalnim pentru "meditatii" in parc,

maine la ora 3:30. "Mda,bine.Ne vedem acolo." Am raspuns inchizandu-i si continuandu-mi plimbarea cu Unnie.

  Andy:  http://media.animegalleries.net/albums/userpics/94609/Chibi%20Cloud.jpg?=123

  Fata pe care am facut-o cand vorbeam cu Tae Min:  http://images2.fanpop.com/images/photos/8200000/kisshu-tokyo-mew-mew-8243052-320-240.jpg

Hainele+rolele mele: http://i1173.photobucket.com/albums/r584/Anielutza/Role.jpg

Trust and FunUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum