BASTIAN!!

82 0 1
                                    

                * Celina's synsvinkel *
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg hente en lære? Nej fordi så opdager de at Bastian er inde på pige toilettet.
" BASTIAN!!! " siger jeg og rusker i ham. En fra niende kommer ind af døren, hun ser hvad der er sket og prøver at hjælpe. " HVAD SKAL VI GØRE?! " siger jeg og udbryder i gråd.
" jeg ved det virkelig ikke. " siger hun til mig. " Altså min mor er sygeplejerske her på skolen. Skal jeg hente hende? " spørg hun og begynder at gå ud. " ja.. "
Svare jeg hende stille.

* Bastian's synsvinkel *
" Hvad er der sket? " spørg jeg og sætter min i planken vare bagfra.
" jeg skulle til at kysse dig.. Men så besvimede du, og så kom en fra niende og så hentede hun sin mor og så.. JEG KAN VIRKEL.. " siger Celina oh begynder at græde. " Celina, stille og rolig. " jeg sætter mig op og krammer hende. Efter et par min. Trækker jeg mig fra krammet, og tager hendes hænder og fletter dem sammen med mine. Jeg kigger hende i øjnene og smiler.

Vi har lige fået fri for skole og jeg tager egentlig bare direkte hjem fra skole. Min telefon bibber og det er en besked fra Maria, i beskeden står der;

Hej Bastian, jeg vil bare sige at det jeg sagde med at jeg havde følelser for dig.. Det skal du glemme, jeg kunne se hvordan du havde det med Celina, og det er helt okay. Bare så du ved det.. Så elsker jeg dig🌸 kys Maria.

Jeg svare hende ikke, det eneste jeg tænker på er hvis Celina finder ud af det og hun river hovedet af Maria..

Hvad gør Bastian? Sorger Celina eller glemmer Maria? ;)

Jeg tror jeg er forelsket?Where stories live. Discover now