" jeg kan virkelig lide dig Bastian.. "

33 0 0
                                    

Jeg går i panik, jeg ved ikke hvad jeg skal svare. Jeg braser ind på mon søster værelse og ser forpustet på hende. " hvad er der galt? " spørg hun med en skræmt stemme. " det er øhh.. " stopper jeg sætningen og ligger pludselig på gulvet. Jeg mistede luften derfor lå jeg på gulvet. Men lige da jeg rammer gulvet vågner jeg op igen. Min søster kigger ned på mig som om hun ikke ved hvad hun skal gøre.

Jeg sætter mig op og hun krammer mig. " hvad er det der er sket? " spørg hun igen. " hende den nye pige kan allerede lide mig, jeg ved ikke om jeg kan lide hende, jeg går i panik!!! " svare jeg og begynder at trække vejret hurtigt. " Du øhmm.. Du skal have noget vand Bastian. " siger hun og rejser sig op og er på vej ud af døren.
" du skal ikke sige noget om alt det her til mor og far.. Okay? " siger jeg og kigger op på hende med hundeøjne.
" Hmmhh, NejNej " smiler hun. Jeg får hurtigt ind på mit værelse for at tage min telefon, men jeg bliver svimmel. Jeg sætter mig på gulvet på vej ind til mit værelse, men jeg skal klare at hente min telefon.

Min søster kommer op og ser at jeg sidder ude foran mit værelse. Hun løfter mig op og stå på benene men jeg kan ikke blive stående. Er det her begrund af Celina? Eller er det fordi jeg skal til at dø? Er det ikke mærkeligt at have det sådan begrund af at en pige der kan lide en? Det kan ikke være derfor. Jeg beder min søster om at tage min telefon. Det gjorde hun så. Da hun havde hentet den tager hun min hånd og fik mig op på benene. Vi gik ind på hendes værelse. Jeg tjekkede min telefon og der var en snap fra Celina.
" jeg kan virkelig lide dig Bastian.. "
Jeg får det endnu dårligere end jeg har i forvejen..

Jaer, Eheh.. Håber i kan lide den :)

Jeg tror jeg er forelsket?Where stories live. Discover now