Den nye pige.

67 1 1
                                    

* et par måneder efter MGP *

Forstår stadig ikke helt at jeg har vundet MGP selvom det er et par måneder siden. Der starter en ny pige i min klasse Idag, jeg tror hun hedder Celina, men jeg er ikke helt sikker. Jeg rejser mig op og tager noget tøj på, efter det går jeg ned og spiser. Jeg spiser noget müsli med youghurt.

" Mor, køre dig eller far mig i skole Idag? " spørg jeg imens jeg er ved at børste tænder. " Der gør jeg " smiler hun og kigger tilbage på mig. Jeg smiler tilbage og går op på mit værelse.
" vi skal køre nu Bastian " råber min mor op at trappen. " jaer, jeg kommer " svare jeg og kaster min telefon i sengen. Indtil jeg glemmer at jeg skal have den med i skole.

Jeg kommer hen i skolen, og den nye pige står oppe ved vores lære. " Hej, det her er Celina og hun starter i vores klasse Idag. " smiler hun og kigger rundt på hele klassen. " du kan sætte dig ned ved siden af Bastian " smiler hun og peger ned på mig.
" Hej, jeg hedder Celina " siger hun stille. " Hej Celina, jeg hedder Bastian " svare jeg og giver hende hånden. Hun virker faktisk meget sød, hende vil jeg gerne lære bedre at kende.

Ja, det er første kapitel i min nye fan fiktion, tror ikke der er særlig mange der kender Bastian, men havde lyst til at lave en om Bastian. Håber i kan lide den.<3

Jeg tror jeg er forelsket?Where stories live. Discover now