Keçiler kovalasın seni emi! (21. bölüm)

45K 645 48
                                    

 

Odaya çıktığımızda kerem suratında kocaman bir gülümsemeyle yatağa attı kendini. Hah gerçekten benimle aynı yatakta uyuyabileceğine inanıyor muydu(!)

 

“Hiç heveslenme” dedim gözlerimi devirerek.

 

“Aaa güzelim ayıp ediyorsun ama yerde yatacak halim yok ya!”

 

“Valla canım tam da dediğin gibi olacak” dediğim an keremin yüz ifadesini kameraya almadığıma pişman oluyordum(!)

 

“Şaka- şaka yapıyorsun dimi” derken gülüyordu ve inanmayan gözlerle bana bakıyordu.

 

“Şaka yapıyor gibi mi görünüyorum sence?” diyorum ona ciddi ciddi bakmaya çok büyük çaba sarf ederken(!) yani inan bende seninle uyumayı istiyorum kas yığınım ama yapamam. Sonra sabaha eriyip giderim!

 

“Ya Zeynep zaten dün koltukta her tarafım tutuldu şimdi de yerde yat diyorsun!” diye isyan ediyordu. Hah sözde kendini acındırıyor ama ben yer miyim? Asla!

 

“Dua et annemler biran önce gitsinler” diye sırıtma moduna geçtim bende.

 

“Sana inanamıyorum Zeynep gerçekten ama gerçekten çok inatçısın! Keçi bile senin yanında daha az inatçıdır.” Kendini kaptırmış gidiyordu resmen! “hatta var ya sen varken keçiye inatçı demek bile ayıp olur!” diye söylene söylene banyoya doğru gitti. Keçiler kovalasın seni emi!

 

Uff yazık ya baya da üzüldü. Ama ne yapayım ki yani sonuçta anlaşmalı bir evlilik yaptık! Sözleşmemiz bile var! Sırf bu yüzden hiç tanımadığım bir adamla aynı yatağa mı giricem?! Hiç? Yani az tanıdığım bir adam daha doğru olur. Neyse Zeynep üzülmek yok! Sakın ha yelkenleri suya indireyim falan deme! Tam gaz devam!!

 

Ben hemen yere onun için bir minder serip yastığı da koyduğum sırada kerem içeriye girdi. Hala;

 

“İnanamıyorum” diye söyleniyordu bir yandan hazırladığım yere yatarken. Bense hiç onu duymuyormuşum gibi bir güzel yerleşiyorum çift kişilik yatağa! Hafiften eğilip bakıyorum merakıma yenik düşerek. Sırt üstü yatıyor gözleri kapalı ve yüz ifadesi o kadar sert ki.. Bana çok kızdığı belli. Kalbimle beynim öyle bir savaş veriyorlar ki içimde ben bile dayanamıyorum(!) Ama aynı evin içinde 24 saat birlikte vakit geçirirken senden böyle uzak kalmaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu bilemezsin!

 

Kapının açılma sesiyle korkudan yerimden fırlıyorum! Kerem de aynı şekilde tepki gösteriyor. Gözlerimizi kocaman açarak birbirimize bakıyoruz sanki basılmışız gibi(!)

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin