Başımın tatlı belası.. (30. bölüm)

44.4K 723 91
                                    

***

Zeynebin ağzından..

 

Gerçekten söylemiş miydim ben bu cümleyi?! Kanımda dolaşan alkolün bana aşırı dozda cesaret verdiği ortada.

 

“Zeynep lütfen bak sen sarhoşsun” diyordu kerem ağlamaklı sesiyle. Evet sarhoş olabilirim ama hala seni istiyorum hala seviyorum..

 

“Sen istemiyor musun?” diye soruyorum vereceği cevaptan korkarak..

 

“Sen bu haldeyken hayır” diyor kafasını sallarken. Sen bu haldeyken de ne demek!

 

“Ben gayet kendimdeyim” diyorum yüzsüzlükle. Adam seni istemiyor işte!

 

“Hadi uyu Zeynep” diye beni yatağa yatırıyor tekrardan. Gözlerim doluyor sesimi çıkaramıyorum. Ne yapabilirim ki..

 

“Gitme” diyorum kerem yataktan kalkacakken. “Bari yanımda uyu”

 

Gerçekten kendisi de istiyor mu yoksa sırf mecbur bıraktığım için mi bilmiyorum ama yanıma geliyor kerem ve ben kollarımı ona doluyorum. Derin derin kokusunu içime çekerken uykuya dalmak istiyorum ama olmuyor. Az önce yaşadığım hayal kırıklığı gitmiyor üzerimden. Yarın nasıl bakabilirim ben keremin yüzüne? O beni reddetmişken nasıl aynı evde yaşayabiliriz.. ne olurdu ki sana aşık olmasaydım! Ya da ne olurdu sen de bana aşık olsaydın! Çok mu zor?

 

Sabah uyandığımda keremi hala kollarımın arasında görmek başımdaki ağrıyı hafifletmese de beni mutlu ediyor. Kokusunu tekrar içime çekiyorum gerçek olduğuna inanmak için ve gözlerimi açıp ona bakıyorum. O hala uyuyor. Biraz doğruluyorum yerimde tamamen ona dönüp izlemeye başlıyorum. Dün gece olanları hatırlamak için zorluyorum beynimi.. Yavaş yavaş her şey yerine oturunca kafamda tekrardan o utanma hissi geliyor. Bana soru sormaya kalkarsa ne derim ben?!

Kerem biraz kıpırdanmaya başlayınca gözlerimi kapatıyorum hemen hala kolum onun göğsünde sarılı.. İyice kıpırdanmasından uyandığını anlıyorum. Nefes alış verişi değişiyor onun da.. Ben kalkacak diye beklerken eliyle yanağımı okşamaya başlıyor. Neden ama? Alnıma bir öpücük kondurduktan sonra nazikçe kolumu yatağa bırakırken ayaklanıyor ve birkaç adımından sonra banyo kapısı açılıp kapanıyor. Gerçekten az önce öptü mü beni? Kerem niye böylesin sen. Dün beni istemezken şimdi neden bunu yapıyorsun?! Gözlerimi açmış yatakta esnerken kerem çıkıyor banyodan.

 

“Ooo uyanmışız ben akşama kadar uyursun diye düşünüyordum” diyor sırıtarak. Neden sırıtıyorsa!

 

“Neden uyuyacakmışım akşama kadar” diyorum bende

 

“Eh o kadar içtikten sonra uyanamazsın sandım” diye gülmeye devam ediyor.

 

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin