13.

7.5K 554 114
                                    

Věděl jsem, že jsem udělal obrovskou chybu. Nechal jsem se vyprovokovat k hysterické reakci, což byl nejspíš záměr Harryho otce.

Asi jsem ve velkém průšvihu.

Des Styles vstal s rozzuřeným výrazem na tváři. Přikrčil jsem se a přál být si v tu chvíli neviditelný. Křičel jsem na jednoho z nejmocnějších mužů na světě. I kdyby nebyl, stačilo by, že jsem křičel na alfu. Budu rád, když mě na místě nezabije.

,,Tohle, si ke mně ještě nikdo, nikdy nedovolil," řekl starší muž nebezpečně tichým hlasem a já se roztřásl strachy. Bylo to snad ještě horší, než kdyby na mě křičel. ,,A už vůbec si takové drzosti ke mně nikdy nedovolila nějaká usmrkaná omega."

Sklopil jsem zrak a do očí se mi začali tlačit slzy. Věděl jsem, že bych se měl omluvit, ale nedokázal jsem ze sebe vydat ani hlásku.

,,Máš ty vůbec tušení, jak trestám kohokoliv, kdo se ke mně nechová tak jak by měl?" zasyčel Des a já tichounce vzlykl. ,,Měl bych tě zabít, hned teď!"

,,Drahý.." ozvala se nesměle Harryho matka a dotkla se paže svého manžela. Ten ji však rozčileně odstrčil stranou.

,,Nezabiju tě jen proto, že patříš mému synovi. Ale trest tě nemine," dodal a po tváři mu přeběhl stín uspokojení.

Málem se mi podlomily nohy. Co se mnou chce ten muž udělat? Tušil jsem. Bude mě bít a mučit tak dlouho, až budu sám žebrat o smrt.

,,Otče," promluvil najednou Harry, který až do této doby mlčel. ,,Chci ho potrestat sám."

Jeho otec se na něj rozzuřeně otočil.

,,Myslíš si, že mu to projde?? Že mi namluvíš, jak tvrdě jsi ho potrestal a přitom vyvázne jen tak?? Nestrpím, aby si na mě nějaká omega otvírala pusu, ani tvoje omega Harolde!"

,,Potrestám ho," slíbil Harry s kamenným obličejem.

Díval jsem se na něho s němou prosbou o smilování, on se však na mě ani nepodíval.

,,Ne, Harolde, vezmu ho do svého sídla a.."

,,Ne!" zavrčel Harry a vstal. Nebojácně pohlédl svému otci do tváře a zatnul ruce v pěst. ,,To co si dovolil, musí být potrestáno, s tím souhlasím, ale chci si ho potrestat sám. Je to moje omega a já si ho vycvičím tak, aby se podobné věci neopakovali. Nenechám ho, aby urážel mou rodinu."

Ale on urážel mou rodinu! Křičel jsem v duchu bezradně a vystrašeně sledoval kudrnatou alfu. Opravdu mě potrestá?

,,Nevěřím ti, Harolde," řekl Des Styles a Harry potřásl rozčileně hlavou.

,,Fajn, potrestám ho hned teď," vyštěkl a náhle udělal několik kroků směrem ke mně. Tiše jsem vyjekl a couvnul, ovšem Harry mě popadl za paži a donutil mě jít s ním nahoru po schodech.

Srdce mi bušilo tak silně, že to musel Harry slyšet. Snažil jsem se zachytit jeho pohled, chtěl jsem ho prosit, ať mi neubližuje, vysvětlit mu, že bych nic neudělal kdyby neurážel Lottie..

Ale on mi nevěnoval ani jeden pohled.

Náhle zastavil před dveřmi, které vedly do místnosti, kde jsem určitě nikdy nebyl. Netušil jsem, co za nimi je ale bál jsem se na to jen pomyslet.

Harry se chvíli upřeně díval na ony dveře a vypadalo to, že přemýšlí. Nakonec si hluboce povzdechl.

,,Doufal jsem, že tě tu nikdy nebudu muset brát," řekl tiše a odemkl dveře. Poté prudce zatáhl za mou paži a vtáhl mě dovnitř.

My broken world A/B/OWo Geschichten leben. Entdecke jetzt