Analiza (1) More than sick

130 7 0
                                    

More than sick apare ca o confesiune a unei firi nefiresti, o dubla personalitate consacrata intr-un corp, fizic inexistent cand scrie despre el, pshic usor fragil, cu o precizie nemasurabila, cu o valabilitate finita si cu multe alte preconceptii.

Poate contine idei care ataca asupra subconstientului, a unui viitor proces ce vizeaza dezvoltarea relatiilor personale si interpersonale. 

A luat nastere in emisferele cerebrale, apoi in cortexul vizual, urmand a fi transmisa ulterior si progresiv pe retina, apoi resimtita fizic. Dualitatea comportamentala imbina doua personalitati dezvoltate mai putin incostient decat constient, ca urmare a supranalizei si studiului caracterelor.

Dragostea nu are limita, dar are cuvant de siguranta. Relatia de subordonare apare in principal odata cu dezvoltarea influentei de submisie, aducand satisfactie de ambele parti, beneficiind de un proces riguros de control, implicand increderea si respectul. Placerea n-a fost simtita niciodata mai indelung si mai deplin decat in prezenta suferintei. Extremitatile atrag bipolaritate si relatia dintre doua persoane bipolare isi transforma poli opusi ca-ntr-un joc de atractie plus-minus, foarte bine pus la punct. 

Imperfectul devine mai degraba perfect si complacerea intr-o stare aproape paradoxala de fericire devine mai usor de consacrat decat reciproca.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

115-Masochist.Where stories live. Discover now