Capitolul 2.

58 3 0
                                    

In fata scarilor sta chiar Alex.

-Stii... n-ar fi rau daca TE-AI GRABI SI TU PUTIN! spune tipand ultima parte.

Chicotesc si cobor scarile.

-Deci, cu ce ocazie pe aici? intreb intrand in bucatarie.

-Ce, nu am voie sa-mi vizitez iubita? spune ranjind apoi sarutandu-ma.

-Normal ca ai! Cine ar putea sa-ti interzica?

Ranjeste aratandu-si gropitele perfecte.

Se apropie de mine si incepe sa-mi sarute gatul. Saruturile umede imi creeaza fiori pe sira spinarii. Mana lui imi atinge obraznic fundul si las un geamat usor sa-mi scape. Placerea si adrenalina circula prin tot corpul meu. Ii simt una din maini sub tricoul meu, pe abdomen.

-O Doamne, ce-mi faci tu iubito! spune cu o voce ragusita.

Isi impinge mai tare bazinul spre al meu si pot simti umflatura din pantalonii lui. Stiu, pare ciudat, dar astfel de scene sunt obisnute intre noi doi.

Eu chiar il iubesc si vreau sa raman pe veci cu el. Simt ca este si va fi al meu mereu.

Ii simt mana mutandu-se de pe fundul meu spre partea din fata, foarte aproape de zona mea mea intima. Un geamat surprins imi scapa printre buze.

De cand suntem impreuna, nu am facut-o niciodata. Chiar daca uneori drogurile ne invadeaza mintea, nu am facut niciodata sex. Este dorit de multe fete dar ela ramas cu mine.

Mainile lui mari si calde imi ridica tricoul si imediat il da jos. Zambeste pervers uitandu-se la pieptul meu aproape gol. Carliontii lui intunecati si moi imi ating usor obrazul cand incepe sa-mi sarute din nou gatul, probabil semnele deja formandu-se. Isi aseaza mainile pe soldurile mele si incepe sa-mi traga usor pantalonii in jos.

-Drace! Ce mama dracu' faceti aici?! o aud pe Sel urland.

Alex isi ia repede mainile de pe mine si se departeaza. Se uita unul la altul si mi se pare ca ceva ciudat in privirile lor.

Imi trag putin rusinata tricoul pe mine si imi ridic mai bine pantalonii. Nu pot sa cred ce facusem! Cum am putut sa fiu asa?!

Oftez in linistea apasatoare si merg in sufragerie. Ma asez pe canapea si ma uit la ceas. 11:45 p.m. Doamne, cat am stat in bucatarie cu Alex?!

Dupa scurt timp vin si ei. Alex pleaca fara sa-mi spuna ceva sau macar sa-mi arunce vreo privire si Sel se duce sus. Ce dracu a fost asta? De obicei, Sel ar comenta, ar spune cat de iresponsabila sunt dar cu siguranta nu ar fi atat de tacuta! Si mai si ramanand in bucatarie cu Alex.

~A doua zi~

Mormai suparata din cauza soarelui ce-mi intra in ochi. Oftez si ma ridic lenesa din pat. E sambata, nu trebuie sa-mi fac griji ca voi intarzia la scoala, oricum, mai este o saptamana si iau vacanta de vara. 

Merg spre baie unde-mi fac un dus relaxant in apa fierbinte. Ma sterg repede si intru inapoi in camera. Imi bag nasul in dulap in cautarea unei tinute pentru ziua de azi. Dupa cateva minute de meditare, am ales o salopeta de blugi, un tricou alb si o caciula neagra. Imi aleg cateva accesorii, ma dau cu parfum si-mi fac machiajul si parul. Dupa ce am terminat si m-am declarat multumita de treaba facuta, am hotarat sa cobor sa mananc ceva. Mi-am luat banii si telefonul, fiind sigura ca voi ajunge pe la mall dupa ce mamanc putin, si cobor.

Deschid usa bucatariei si acolo sunt ........

Cale gresita.Where stories live. Discover now