Miks mina? vol.16

394 28 5
                                    

  Järgmisel päeval läksin välja jalutama, et asjade üle veelkord järele mõelda. Kohtusin tänaval oma täiesti täis klassivennaga. Ta kutsus mind ka mingile peaole. Ma otsustasin, et paar tuju tõstvat jooki kuluks ära küll ning läksin temaga kaasa.

  Läbu toimus kellegi korteris. Elamine oli iseenesest ilus, aga kuna rahvast oli nii palju, siis oli tuba juba üsna segi. Leidsin endale ühe siidri. Jõin selle alustuseks ära. Seejärel läksin juba üle kesva peale. Peale seda läks juba viin puhtalt alla. kõike järgnevat ma enam ei mäleta.

  Ma ärkasin täiesti võõra tüübi kõrval. Ehmusin ära ja hüppasin püsti, kuid siis lõi mulle pähe kohutav valu. Pohmakas ilmselgelt. Otsisin ruttu oma riided ja ajasin need selga. Kogu korter oli igal pool magavid inimesi täis. Mul polnud õrna aimugi, kus ma asusin. Hakkasin lihtsalt suvalises suunas kõndima. Lõpuks jõudsin tuttava supermarketi juurde. Seal oli õnneks ka apteek, kust ma peavalutablette ostsin.

  Läksin liinibussiga Martini kodu juurde. Sinna jõudnud, keerasin ma tagasi magama. Martin oli juba arvatavasti tööle läinud, sest teda polnud näha. Ma ärkasin 6 ajal õhtul. Esimene mõte ärgates oli Tauri. Kuna eilne õhtu oli mu mõtted nii hästi temalt eemale viinud, otsustasin ma ka seekord oma mõtted pudelisse uputada. Käisin pesus ja tegin ennast korda. Siis läksin ööklubisse. Seal hakkas pärast mõnda jooki päris lõbus. Sain seal tuttavaks uute inimestega, kelle juurde ma edasi pidutsema läksin.

  Järjekordne hommik, mil ma ärkasin võõras kohas. Seekord polnud ma ainuke, kes üleval oli, ka teised hakkasid juba ärkama. Keegi ei olnud eriti jutukas, suuresti tänu pohmakale arvatavasti. Inimesed kutsusid mind õhtuks tagasi. Jagasin oma numbrit, panin siis ketsid jalga ja seadsin sammud jälle Martini poole, mida ma võin juba vist koduks nimetada. 

  Nii möödusidki mu päevad - õhtul pidutsesin ja päeval põdesin pohmakat. Seda senikaua, kuni ma kohtasin Alarit. Ta oli ka varem seal seltskonnas olnud, aga ma polnud teda varem tähele pannudki. Ta oli selline inimene, kes suutis endale piire seada ja alkoholi ta üldiselt väga üle ei tarbinud, kuid mingi kukununnu ta siiski polnud.

Miks mina?Where stories live. Discover now