Ölüm Kucağımda - Soğuk Oda

86 0 0
                                    

Şimdi artık Pelin' in gurur iskeletinin bir kaç önemli kemiğini kırarak alçıya almadan bırakacağım. Aradığım ve şüphe etmeyeceğim aşkı yaratma umuduyla ve bir şeyleri yaratıyor olmanın verdiği istem dışı kasıntılığımla cam odaya açılan diğer ufak bölmeye geçiyorum...

Büyük bir küpün yanına monte edilmiş küçük bir küp gibi olan ve sadece bir tekli koltuğun sığdığı bölmeye koltuğu geri çekerek girip bölmeyi arkamdan kapatıyorum. Şimdi bu büyük cam odaya yapışık ufak tek kişilik bölmede dizlerimin değdiği ve Pelin' in içinde olduğu kısma açılan cam kapıdan onu izleyerek sakinleşmesini bekliyordum.

Bitmek tükenmek bilmez çocuk enerjisiyle on beş dakika boyunca yirmi metre karelik odanın içinde koşturma, bağırış, yalvarışlarının beraberinde cam ile duvarı elleriyle yumruklaması, ayakları ile tekmelemesini izledim.

Sonunda gücü tükenmiş ve odanın ortasına oturmuş ağlarken kendi kendine söylenmeye devam ediyor, anlamadığım şeylerden biri odanın yapısının daha önce bu odaya girenler gibi Pelin' i de aşırı derece şaşırtmış olması.

Hikaye +18 öğeler içersede bu öğeler, insan psikolojisi üzerine çok etkileyici ve derinlemesine bilgiler ile harmanlanarak, çok özgün bir konu içersine yedirilmiş ve ortaya muazzam bir çalışma çıkmıştır.

Çok zeki bir sosyopat olan ana karakterimiz hiç bir bilgiyi unutmamak, insanların duygularını davranışlarından okuyabilmek ve beyin gücünü normal insanlardan daha farklı kullanabilmek gibi yeteneklere sahip.

Ana karakterimiz ne kadar yetenekli ve zeki olursa olsun karşısındaki ise; evrenin en gizemli canlısı olan insan ve halen sırları büyük ölçüde çözülememiş olan insan aklıdır.

Hikayede; bu üstün yeteneklere sahip sosyopatımız kendisine ait binasında, kendi tasarımı olan özel odalarda, kendi suni aşkını yaratma çabasını anlatılıyor.

Öncesindeki 64 başarısız denemeden elde ettiği tecrübe ve bilgiler ile şimdi 65' inci son deneyini okuyacağınız bu hikayede en çok kendinizi sorgulayacaksınız.

Umarım beğenirsiniz.

Yazarın wattpad profili

DengesZzz

https://www.wattpad.com/user/DengesZzz

Hikayenin facebook grubu

https://m.facebook.com/groups/1712146759023660

Hikayenin instagram Hesabı

https://www.instagram.com/s_e_v_e_c_e_k_s_i_n_d_m_r/

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Oct 01, 2016 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

S E V E C E K S İ N (Destek ve Alıntı Çalışmasıdır)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ