Arıyordum

274 2 4
                                    

Analiz için zihninin otopsisine yatırdığı beyin bir kabadayılık sırasında ensesinden kurşun ile vurulduktan sonra yaşanan sinirsel hasar sebebiyle adrenalin düzensizliği yaşayan bir adama aitti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Analiz için zihninin otopsisine yatırdığı beyin bir kabadayılık sırasında ensesinden kurşun ile vurulduktan sonra yaşanan sinirsel hasar sebebiyle adrenalin düzensizliği yaşayan bir adama aitti. Daha cümle olarak telefuz edildiğinde bile bahsi geçen kişiyi düşüncede öldüren eylem bu sefer beceriksizce mermiyi bulduğu bir boşluktan geçirdikten sonra ağız içinde damağı parçalayarak tükürtmüştü.

Yaptığı tüm gözlem ve deneyimlerden elde ettiği verileri, okuduğu tüm psiko analiz kitaplarının eylem-tanı üzerine verdiği bilgiler ile karşılaştırdığında bunun gözetim altında ağır tedavi uygulanması gereken bir vakaa olduğunu söylüyordu.

Bu vakaa ile kan bağı olmasının tek avantaji ise analiz yaparken "duyguları kenara itmek" gerektiğini öğretmiş olması.

"Tehlike ne kadar yakınsa o kadar az uyur ve o kadar az başka şey düşünebilirsin"

Hikaye +18 öğeler içersede bu öğeler, insan psikolojisi üzerine çok etkileyici ve derinlemesine bilgiler ile harmanlanarak, çok özgün bir konu içersine yedirilmiş ve ortaya muazzam bir çalışma çıkmıştır.

Çok zeki bir sosyopat olan ana karakterimiz hiç bir bilgiyi unutmamak, insanların duygularını davranışlarından okuyabilmek ve beyin gücünü normal insanlardan daha farklı kullanabilmek gibi yeteneklere sahip.

Ana karakterimiz ne kadar yetenekli ve zeki olursa olsun karşısındaki ise; evrenin en gizemli canlısı olan insan ve halen sırları büyük ölçüde çözülememiş olan insan aklıdır.

Hikayede; bu üstün yeteneklere sahip sosyopatımız kendisine ait binasında, kendi tasarımı olan özel odalarda, kendi suni aşkını yaratma çabasını anlatılıyor.

Öncesindeki 64 başarısız denemeden elde ettiği tecrübe ve bilgiler ile şimdi 65' inci son deneyini okuyacağınız bu hikayede en çok kendinizi sorgulayacaksınız.

Umarım beğenirsiniz.

Yazarı  Wattpad Profili

DengesZzz

https://www.wattpad.com/user/DengesZzz

Hikayenin Facebook grubu

https://m.facebook.com/groups/1712146759023660

Hikayenin İnstagram Hesabı

https://www.instagram.com/s_e_v_e_c_e_k_s_i_n_d_m_r/

S E V E C E K S İ N (Destek ve Alıntı Çalışmasıdır)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin