5. Bölüm

16.2K 832 132
                                    

GIF: Bölümde battaniyeyle örtülseler de bu GIF Harry'nin Alexis ile ilgilenişini çok iyi bir şekilde gösteriyor 👌

Kendini ilk toplayan Harry oldu. Bocalayan gülümsemesini tekrar yüzüne yerleştirdi ve göle baktı. O an bende kendime geldim ve dikkatimi Harry'nin planladığı şeye verdim; beni göle atacaktı!

"Harry, hayır!"

O ise gülmekle yetindi ve ben hala kucağındayken yürümeye başladı. Ağzımdan engelleyemediğim bir çığlık kaçtı. Bir an sonra ikimizde gölün soğuk suyunun içindeydik. Soğuk anında bedenimi ele geçirirken çenem titremeye başlamıştı.

"Bunu yaptı- ığına inanamıyorum!" Ne yapacağımı bilemeyerek ona su attım.

Harry halinden oldukça memnundu. Onunda üşüdüğü belliydi ama bunu umursuyor gibi görünmüyordu. Hala gülerken yanıma yaklaştı. "Biraz hareket et, yakında alışırsın."

Onun dediğini yapmak yerine kıyıya yüzmeye başladım ama çok geçmeden Harry'nin eli ayak bileğimi kavradı ve beni kendine çekti. Ellerini belime dolayıp yüz yüze gelmemizi sağladı. Bu yakınlığını sorgulamadım. Büyük ihtimal her kıza böyle davranıyordu ve bu düşünce bir an burada, onunla olmamın doğruluğunu sorgulamama neden olsa da şu an bunu düşünmek istemedim.

"Kaçmak yok." Yakınlığımızdan dolayı Harry kısık sesle konuşmuştu. Onunla bu kadar yakın, üstelik suyun içinde olmak beni öyle etkilemişti ki.. Zaten iki kelimeyi yan yana getirmekten acizdim ama bu durumda ağzımdan tek bir ses bile çıkmıyordu.

Harry bir elini belimden çekerek saçlarıma getirdi ve yüzüme yapışanları geriye itti. Eli kulağımın hemen arkasında asılı kalırken soğuk nefesi yüzüme çarpıyordu. Gözlerimi kapamamak için kendimi zorluyordum.

"Az önce fark ettim," diye mırıldandı. "Gözlerin çok güzel."

Hipnoz olmuş gibi ona bakakaldığımı fark edince hemen söyleyecek bir şeyler aradım. "Senin de." Söylediğim şeye kaşlarımı çatmadan edemedim. Aptallaşıyordum.

Harry gülümsediğinde gözlerim dudaklarına kaydı ve mükemmel kıvrımların yavaş yavaş yerini alışını izledim. Kalbimin sesini duyuyordum.

"Bu sesi sevdim."

Gözlerimi hemen onunkilerle buluşturdum. "Hı?" diye bir ses çıktı ağzımdan. O ise başını iki yana sallayıp gülmekle yetindi.

Bir an suyun içinde kaybolduğunda öylece kalakalmıştım ama ne yapmam gerektiğini düşünmeme gerek kalmadan Harry beni omzuna almıştı. Ağzımdan ufak bir çığlık kaçtı. "Şöyle ani şeyler yapmayı kesmelisin."

Harry başını kaldırıp bana baktığında yüzüne yapışan saçlarını çekmek, ona dokunmak istedim ama cesaret edemedim. "Korktuğunda yüzünde oluşan ifade hoşuma gidiyor."

Hoşuna gitmek.. Kalbim bu kelimenin ikinci defa bahsiyle kıpırdandı. Ona aşık aşık bakmayı engellemek için ürpermemi avantaja çevirip başımı başka bir tarafa çevirdim ve kollarımı ovuşturdum.

Harry hemen altımdan çekilip beni belimden yakaladı ve suyun içine soktu. "Hadi gel seni ısıtalım."

Birlikte kıyıya yürürken Harry benimle uğraşmaya devam etti. Kahkahalarımın ağaçlık alanda yankısını duyabiliyordum. Uzun zamandır bu kadar fazla güldüğümü hatırlamıyordum. İyi hissediyordum.

Sudan tamamıyla çıktığımızda ıslanan pantolonum kadar tişörtüm de –daha doğrusu Harry'nin tişörtü- üstüme yapışmıştı. Vücut hatlarımın ortada olduğunu fark ettiğimde kollarımı hızla göğsümde birleştirdim. Soğuk havaya rağmen sıcak basmıştı. Bu kadar kolay kızarmaktan nefret ediyordum.

The Claim (Harry Styles Fanfic) / DüzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin