Malesef bu bir bölüm değil

1.1K 90 11
                                    

Lütfen okuyun...

Arkadaşlar malesef bu bir bölüm değil ama önemli bir duyuru.

Ben hem okuyucudan hemde vote ve yorumdan fazlasıyla rahatsızım. Beni anlayışla karşılayın lütfen. Vote çok az okuyucuya göre. Zaten yorum yok denecek kadar bir şey. 22 bölüm oldu kitap ama okuyucu da 1.44k tabi ki de sizin yapacağınız bir şey yok. Şimdi biz napalım okuyucu az ise. Diyorsanız haklısınız yapacağınız bir şey yok.

Neyse buraları geçelim asıl konuya giriş yapalım.

Vote ve yorum az. Diğer Duyurularda da dediğim gibi kitabı yakın zamanda final mi yapmalıyım? Sizde beğendiğinize dahir yoruma hiçbir şey yazmıyorsunuz ki ben hatalarım varsa düzelteyim. Beğenmediğiniz veya klişe buldugunuz bir yer varsa söyleyin. Ben zaten diğer bölümlere saklıyorum her şeyi . Şimdi buralar klişe gelebilir belki. Her kitapta var takıntı birisi diyebilirsiniz. Ama benim kitabım çok farklı olacak buna emin olabilirsiniz.

Kısacası vote ve yorum yapın lütfen. Her okuyucu bir vote yapsa çok iyi olacak. Vote yapılinca ben çok mutlu oluyorum. Mesaj sesi olarak işte ...... kişi ikizim kitabına oy verdi diyince ben çok seviniyorum. Lütfen beni anlayış ile karşılayın. Eğer bu zamana kadar yani bu bölüme kadar vote yapmayan var ise lütfen yapsın.
Yorum da yapın lütfen. Buraya kadar benim dediklerimi okuduğunuz için teşekkürler...!

Kendinize iyi bakın...!

İKİZLER Where stories live. Discover now