Capitolul nouă

8.9K 429 71
                                    

EMMA

      Lacrimile îmi continuau să curgă. Tot corpul mă durea, o durere care devine din ce în ce mai insuportabilă. Nu înțeleg ce rost aș mai avea să trăiesc, tatăl meu nu mai e tată, am fost răpită de doi monștri, și unul dintre ei e de coșmar, m-a bătut...m-a violat, m-a atins fără consimțământul meu, și nu vreau să știu ce se va întâmpla în continuare.

      Stăteam întinsă în pat ținându-mă cu mâinile de abdomen, mă durea enorm de tare, nu voiam să îi spun asta lui Lucas. Îmi era rușine, rușine de mine, scârbită de William, pur și simplu nu puteam împărtăși cuiva coșmarul prin care trecusem din pricina acelui bărbat josnic cu păr creț.
Eram îmbrăcată cu o rochie albă până la genunchi și părul mediu îmi era împletit într-o coadă.

      Nu vreau să-l mai văd vreodată pe William, nu mai vreau să aud de el, vreau să uit că trăiește sub același cer cu mine.
Mi-a luat inocența, fără să-i pese de rugile mele, de strigătele mele, de nimic. Nu vreau să îmi amintesc acea seară, cea mai urâtă seară din viața mea.

      Deodată sar speriată din pat când de pe hol aud pocnituri, parcă era un cutremur. Strigătele care se auzeau mă înfiorau, erau atât de puternice.
Merg la ușă și era deschisă, aș putea fugi, dar ghinionul era că abia puteam face doi pași fără să amețesc, din cauza deshidratării și lipsei de hrană din organism.

      Ajung în hol și Lucas cu William dădeau un adevărat război. Amândoi erau plini de sânge pe față, învinețiți, sleiți de puteri din cauza certei și a bătăii.

      — Încetați! strig, dar glasul meu nici că se auzea, nu am putere deloc în mine

      Cei doi își împărțeau pumni, picioare și se foloseau de limbajul vulgar, și eu rămân șocată fără a putea face vreo mișcare. Tamara era pe cealaltă parte a sufrageriei și privea și ea șocată lupta care se dădea.

      Am fugit la cei doi și m-am băgat între ei, întingând mâinile și punând-o pe pieptul fiecăruia. Tamara veni și îl trăgea pe William de mână.

      — Emma, de ce te-ai ridicat din pat? mă întreabă Lucas nervos

      Nu am putut spune nimic, mă uitam la el și îl vedeam în ceață. Auzul îmi scădea și am simțit cum ceva mă gâdilă pe picior, când m-am uitat în jos am văzut câteva firicele de sânge de-a lungul picioarelor.
Puterile mi-au secat de tot și genunchi mi-au cedat. Am închis ochii și am căzut pe podea...

WILLIAM

      Privesc speriat scena din fața mea. Emma se uită la mine apoi se prăbușește jos. Avea sânge pe picioare. Și îmi vine să-mi trag sute de palme când știu că asta e vina mea.
Nu mi-am dorit să îi fac asta nici în ruptul capului, nu mi-am dorit să profit de ea și de inocența sa, eu...pur și simplu nu m-am putut controla. Nu știu ce să fac în legătură cu aceste crize de nestăpânit, ele nu au remedii, nu mă pot vindeca, voi rămâne un maniac pe viață.

      — Sună dracului la ambulanță! strigă Lucas la mine

      Eu eram ca o legumă, nu știu ce se întâmplă cu mine. M-am trezit la realitate și am scos telefonul din buzunar observând că ecranul era spart, din cauza bătăii cu Lucas.
Am sunat la urgențe și am chemat repede o ambulanță.

      M-am apropiat de ea și am încercat să o ating, dar Lucas m-a oprit.

      — Să nu o mai atingi nici măcar cu un fir de păr! strigă și mai era puțin și mă lua la bătaie din nou

      Ambulanța sosi în scurt timp, o puse pe Emma pe o targă și o urcă în ambulanță, Tamara merse cu ea.

      Eu m-am urcat în mașină și Lucas la fel. Nu știu cum va decurge acest drum.

      — Nu înțeleg de ce ești atât de îngrijorat. Toate acestea se întâmplă din vina ta! spune Lucas bătând enervat din picior

      Nu am reacționat nicicum. Până la urmă avea dreptate. Fata aceea îndură atâta suferință din cauza mea.

      — Voi vorbi cu tata, dacă ne putem întoarce înapoi în America. Fără tine!

      De data asta m-a enervat, dar m-am calmat rapid.

      — Nu voi sta aici. Voi merge cu voi!

      — Ca să o poți atinge din nou?! Asta vrei să faci?!

      Am făcut liniște. Eram atât de agitat, din nou am luat-o razna. Mă abțineam cu greu să nu explodez și să nu-i bag una în moacă lui Lucas.

      Era o aglomerație teribilă în oraș. Sigur vom ajunge cu zece minute după ambulanță. Încercam să mă gândesc la orice alt ceva, ca să îmi revin.

      După ceva timp am ajuns la spital și m-am simțit mai ușurat.

      — Eu nu vin! Simt că iar o s-o iau razna! îi spun lui Lucas respirând adânc

      — Rămân cu tine ca să nu faci vreo altă prostie.

      — Pleacă dracului! Tu nu înțelegi că de pe drum mă abțin să nu-ți pocnesc una! mă răstesc la el

     O stare euforică mă cuprinde și parcă îmi vine să mă dau jos din mașină și să-l chinui pe primul om care îmi iese în cale.

      — Respiră adânc și gândește-te la sărmana Emma...

      — Lasă-mă cu tot cu curva ta. Eu plec la club. Dă-ți fundul jos din mașina mea!

      S-a dat jos și eu am plecat în căutarea unui club, vreau să mă distrez.

LUCAS

      — A avut o hemoragie externă și ne-a fost extrem de greu să o stopăm, dar am reușit. Acum se odihnește și dacă mâine se simte bine o puteți lua acasă, nu este nimic grav. mă informă doctorul

      — Mulțumesc doctore. O pot vizita?

      — Sigur, dar lăsați-o să se odihnească, are nevoie de multă. Și aveți grijă să nu depună efort brusc în următoarea săptămână.

      Doctorul plecă uitându-se ciudat la mine, cine știe ce se întreabă. Oare crede că e vina mea, cum de am reușit să fac sex atât de sălbatic cu ea încât să îi provoc hemoragii, răni. Dar la dracu, nu e vina mea! E vina unui netot care a violat-o! Doamne îți mulțumesc că el nu e aici, altfel i-aș fi mutat moaca la fund.

      Am intrat în salonul ei și ea dormea, parcă ar fi moartă. La gândul ăsta m-au trecut fiorii.

      Începu să se zvârcolească în somn, cred că avea un coșmar. M-am apropiat de ea și am prins-o de mână.

      Sări deodată în fund speriată.

      — William...


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
ANORMALLUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum