scrisoarea

1.4K 49 14
                                    

       Va anunt ca .....weekend-ul asta sunt bolnava :))shi o sa stau mai mult in fata pc-ului :-"yupiiiiii.Am vrut sa postez joi seara dar calculatorul imi face surprize neplacute x(...asa ca postez akuma :x

       E scurt shitiu :-" .......Mi-a placut  ca ultimile doua capitole au fost ceva mai dramatice (shtiti voi telenovele) =))))) shi am vrut sa vad daca am shi eu o latura sensibila :D Mi-am propus ca shi la acest capitol sa va "storc" o mica lacrima :(( >:-).

...................................................................................................................................................................

   Am reusit sa ma trezesc cu greu,m-am sprijinit de perete  ca sa-mi adun toate puterile.Avem un sentiment de neliniste si singuratate.

  -Ah,ce ma doare capul,mi-am spus incet in timp ce incercam sa ma tin pe picioare.Am iesit din camera cu mana pe cap,incercam sa-mi aduc aminte ce am facut aseara.

   -Derek?am intrebat cam confuza.Am stat vreo zece secunde pana sa-mi dau seama ca eram singura.Incepusem sa caut in fiecare camera,unde a disparut?

       Revenisem inapoi in camera,aveam lacrimi in ochi si bajbaiam ceva,nici eu nu stiam ce zic acolo,eram prea dezorientata ca sa mai stiu ce gandesc.

       Ma uitam prin camera,era neschimbata,zarisem o bucata de hartie impachetata pe masuta.M-am strambat putin,am luat-o de pe masauta si m-am asezat turceste in mijlocul patului.

      Eram rosie la fata,ochii in lacrimati si tremuram cand citeam:

       "Draga Emm's,

  Ma doare ,chiar ma doare ce te las singura in lumea asta.Acum cred ca nu-ti amintesti ce-ai facut sau ce-ai zis.Nu vreau sa-ti spun ce mi-ai facut pentru ca ma-ntristeaza si mai rau decat sunt acuma.

     Ai toate motivele sa ma urasti pentru ca am ales acest drum.Vreau doar sa-mi promiti ca ma vei pastra in inima pentru totdeauna asa cum voi face si eu.

                                                                                                                  Te iubesc.

      Mai multe lacrimi au acoperit ultimele cuvinte.De ce a plecat?Ce-am facut?Eram beata,simt cu mi se rupe inima.

-Nuuu!!!!!!!am tipat printre lacrimi si m-am prabusit cu fata in asternuturi.Am stat acolo pana m-am descarcat,m-am dat jos din pat,cu rimelul intins.

     Nu mai avea rost sa mai stau aicia,o sa ma intorc acasa.Am cautat prin toata cabana un rucsac pentru ca nu aveam cum sa plec cu cutia dupa mine.Intr-un final am gasit o geanta in debara,era potrivita pentru ce aveam eu nevoie.

      Mi-am strans totul,m-am imbracat gros,am vazut ca Derek mi-a lasat o gramada de bani,i-am luat ,mama ce modesta sunt,ei bine el nu e aici deci........

      M-am incaltat si am iesit cu greu din cabana,nu ma lasa inima dar creierul imi spunea sa plec cat mai repede de acolo.Dar eu unde ma aflam?

       O sa refac drumul de aseara pentru ca o sa ma duca in centru si acolo o sa intreb unde este gara.

..........................................................................................................................................................

All or nothing...! -Seria : My first story-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum