prieten de familie..

1.7K 57 16
                                    

  Deci scuze ca akuma scriu dar.....stiti cum este sa ai teste peste teste si tezele....ahhhh........asa revenim  in aceasta saptamana ma vizitat si pe mine inspiratia =)) si fix in orele de engleza si chineza deci va da-ti seama ce atentie am dat orelor......acum ......e un capitol cred eu mai lung sper........ma ajutat si o prietena shtie ea cine care mi-a corectat povestea si mi-a suflat putin din ideile ei deci.........vreau sa va vad aliniati cu commuri si voturi ca sari pe voi:)))

........................................................................................................................................................................

  -Mergem azi sau maine la tine sa-ti iei hainele si cartile?

-Cartile?

-Da,cartile doar nu o sa stai cu noua ta mamica.

-Hmm,am scos un mic sunet uitandu-ma cu o sparanceana ridicata la el.

-Deci..mi-am muscat buza de jos,in timp ce ma uitam la Derek,ma gandeam daca sa am duc azi si s-o vad pe noua "mami" sau sa raman aici cu Derek .

-Mergem maine sa-mi iau lucrurile ca acum e prea tarziu siii.....maine mergem la scoala,m-am hotarat eu.

-Bine,cum zici tu.M-am intors si am mers putin cracanat din cauza faptului ca ma durea dupa ce m-am culcat cu Derek.A fost prima data pentru maine si stiam de la mama,ca o sa am nepaleceri.Cred ca a fost o surpriza pentru Derek sa afle ca inca mai sunt virgina sau ma rog ca eram virgina....a fost primul...sper sa nu comenteze.

-Haide,am auzit o voce din celalta camera Derek a alergat pana in camera unde eram ma apucat de mana si m-a trantit pe pat,l-am simtit peste mine dupa care am simtit cum isi strecoara mainile pe sub camasa "mea"!

-Esti rece!am strigat eu ca nebuna.

-Ma incalzesti tu,mi-a raspuns plimbandu-se cu nasul pe gatul meu.

-Da bine!

-Da,eu vreau sa ma incalzesti tu,a continuat destul de doritor sa mai stea cu mainile pe trupul meu,afundandu-si chipul in decolteul meu.

-Adodo,te crezi la mama acasa?am ras,totusi avand un ton rautocios si-a ridicat capul si se uita la mine cu un zambet malefic pe fata!Ce vroia sa faca?Sau..ce vroia sa-mi faca?Mainile lui nu mai era pe abdomenul meu,acum erau mai puternica.Mainile lui se plimbau pe trupul meu.A fortat camasa pana cand nasturii au sarit.

-Derek,am tipat eu...

-Asa ma cheama,mi-a raspuns avand un zambet amuzat.

-Mie frig!m-am plans eu.

-Si...si mie imi era frig si nu mai primit langa tine,a afirmat amuzat.

-Ha!am zis privindu-l malefic.

-Sezi blanda,m-a luat de umeri si ma ridicat pana la pipeptul lui.I-am sarutat pieptul,gatul pana cand  intr-un ,final,am dat de buzele lui.Il tinea-am  starns de talie,mi-a dat jos camasa de pe umeri aceasta alunecand usor pe spatele meu pana la incheieturi.

-Da o jos,mi-a zis ca un fel de porunca se uita la mine cu ochii intredeschisi si cu capul lasat putin pe spate.

-Nu...da o tu jos!i-am soptit la ureche deja eram imbatat de prezenta lui.

All or nothing...! -Seria : My first story-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum