Rapirea

1.9K 58 14
                                    

          Am intrat in lift val-vartej,plangeam in continuu,nu era adevarat,ce prost.Nu mai puteam sa ma tin pe piciore,m-am lasat incet jos,imaginile din camera aceea inca imi umblau prin minte,am dat cu pumnul in podea,nenorocitul.

      Am intrat in apartament,m-am trantit in pat,am plans toata noaptea,dimineata.....aveam parul ciufulit ,un halat,pantaloni de pijama largi ,o bluza larga albastra si niste papuci de casa.

    -Neata,tata era cu mana pe ibric si se uita la mine speriat.

    -Neata si tie,ma uitam in frigider, nu avem nimic bun in care sa-mi innec amarul.

  -Inghetata nu aveam?

 -Emma,e aproape iarna.

-Siii....eu vreau inghetata!tipam suparata ca nu avem si noi inghetata.

-Mergi prin toata lumea,imi aduci toate hainele posibile si imposibile si nu esti in stare sa iei o cutie de inghetata!!!

-Emma,te rog!a dat cu mana in masa reusind astfel sa darame cana de cafea.

-Lasa-ma,am tranti usa frigiderului si am plecat inapoi in camera,am aruncat toate lucrurile de pe birou ,stateam intinsa intr-un colt al camerei arzand poza cu tata cu bricheta.Niciodata nu la interesat de mine.........am auzit o bataie in usa,am pus poza intr-un sertar ca sa nu o vada iar bricheta am pus-o in buzunarul  stang  al halatului.

-Emma......aproape imi soptea numele.

-Ce vrei?

-Nu vroiam sa avem discutia asta acum dar poate peste cateva zile ar fi tarziu,s-a asezat pe pat,ca un parinte grijuliu.....arghhh.M-am strambat incet .

  -Deci...stii ca eu si cu mama....

-Da,da,da...va-ti despartit si  cei cu asta?

-Ea s-a mutat in America.....si eu......

-Si tu ce?

-Emma.....imi refac viata.Cum adica isi reface viata?Aoleu....nu,nu,nu,nu sa nu imi spui ca se mariata ,asta si chestia cu Derek vor fi prea multe pentru mine.

-A,nu,vorbesti serios?!

-Da.

-Cand e nunta?

-Luna viitoare.

-Daca te casatoresti eu plec de acasa!

-Emma,nu pleci nicaieri si o vei accepta.

-Nu!!!

-Vei veni la nunta si vei sta acasa cu mama ta vitrega!

-Nu vin la nici o nunta si nu o sa accept o alta fufa in casa asta!m-am ridicat si m-am dus la baie.Nu e posibil,daca se insoara o sa dorm  sub in pod.

 Lacrimile au inceput sa curga din nou,mi-am strans picioarele  la pipet,aveam ochii rosi,cearcane mari  si fata palida,eram distrusa,mi-am ridicat capul spre dulapul tatei,m-am ridicat si m-am dus si l-am deshis,o cutie cu lame pentru barbierit,tata era de moda veche .Mi-am sters lacrimile si am luat  cutia mica,am luat o lama si am inceput sa am tai la venele de la mana stanga,sangele curgea pe gresie la fel ca lacrimile mele,nu vreau sa mai traiesc in gunoiul asta care se numeste VIATA.

All or nothing...! -Seria : My first story-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum