13

644 35 1
                                    

Lisa p.o.v

We gingen dus naar de vijand, om Vincenzo's zusje te redden. We hadden niet echt een plan, we hadden alleen genoeg eten mee,en een tent om 10 dagen te overleven. Tot mijn grote verbazing wist Vincenzo de weg naar het kamp, hij had vast wel vaker naar zijn zusje gezocht. 'Wees nu op jullie hoede we komen steeds dichterbij' fluisterde Vincenzo. Plotseling hoorde ik geritsel, en uit een reflex schoot ik erop. 'Pas toch eens op Lisa, ik ben blij dat je niet goed kan richten.' siste Gerard. 'Wat doe jij hier!?' siste ik. 'Vincenzo is niet wie jullie denken dat hij is' fluisterde Gerard zodat de andere het niet konden horen. 'Hoe bedoel je' fluisterde ik. 'De vijand heeft een machine waarin ze kunnen veranderen waarin ze willen' fluisterde Gerard. 'Pas op Lisa!' riep Tommy plotseling. Er kwamen 3 gemaskerde mannen op mij af rennen. Gerard sleurde me mee, maar hun waren sneller. Ik werd opgetild door een van de mannen en Gerard werd knock-out geslagen. 'Laat ons los!' schreeuwde ik hopeloos. Naast me stond "Vincenzo" met een doek in zijn handen, wat steeds dichterbij kwam. En toen werd alles zwart. 

Toen ik bij kwam, zat ik in een donkere kamer. 'Lisa?' riep iemand schor. 'Jaa, wie ben jij?' riep ik terug, en kwam dichterbij. 'Lisa ben je het echt?' riep iemand terug. Die stem kwam me al te bekend voor, het was mijn moeder wie ik 2 maanden terug het laatst had gezien. 'Mam!, wat doe je hier?' riep ik en rende naar haar toe. Plotseling kwam er een man binnen en sleurde me mee, aan mijn arm. 'Zozo dus jullie kennen elkaar he?' zei de man met een misvormde stem. 'Antwoord!' riep hij en gaf me een klap. 'Uhh ja ik ken haar' riep ik huilend. 'Mooizo, en nu zal ik uitleggen wat je hier doet.' zei hij op een rustige toon. 'Je bent hier omdat we een leger willen maken, om een land, een heel mooi land te veroveren.' zei hij. 'En daar moeten we dus mensen voor trainen,maar niet zomaar mensen, het zijn clonen, van mensen' 'En jij bent erg slim dus we nemen een heel klein beetje bloed af, maken clonen en jij maakt ook kinderen voor ons.' zei hij simpel. 'Ik ben 15 hoor!' riep ik verward. 'We gaan een aantal opdrachten met je doen, om te kijken hoe slim en sterk je bent, en waag het niet om nep te doen dat je erg dom en slap bent want wij merken alles.' siste hij. Zonder te wachten op een antwoord, sleurde hij me weer mee aan mijn arm, en sleurde hij me naar een andere kamer. 'Lisa!' schreeuwde Tommy. 'Zijn jullie allemaal gepakt?' vroeg ik. 'Nee, Justin is niet gepakt, en gaat ons proberen hier uit te krijgen.' fluisterde Tommy. 'Heb jij jou mobieltje nog?' fluisterde ik zodat niemand het kon horen. 'Ja, ik heb ook Justin gesmst en we moeten goed slapen, want morgen gaat hij proberen ons hier uit te halen'  fluisterde Tommy. Plotseling ging de deur open, 'Gaat alles goed hier?' riep een man naar ons. 'Nee ik haat haar!' riep Tommy. Ik keek Tommy ongelovig aan maar speelde snel mee. 'Haal me hier weg bij hem!' riep ik. 'Mooiso, blijf maar op elkaar haten.' zei de man en liep weg. 'Waarom zei je dat?' fluisterde ik. 'Anders halen ze ons bij elkaar weg' fluisterde Tommy. 'Maar kom nu slapen, morgen moeten we fit zijn' fluisterde ik en viel meteen in slaap. 

________________________________________________________________

Sorry voor dit korte stukje, ik heb een beetje een schrijversblock. Dus alsjeblieft, kom met ideeën? Ik probeer zo snel mogelijk weer een stukje te schrijven, maar ik heb echt veel toetsen. 

xx

© xAlive_

Difficult RoadsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu