Ceren türkiyeden ayrılıyor..

1.8K 45 16
                                    

Evet şaşırdınız mı gidiyorum buralardan..Karar alındı bu sehirden hatta bu ülkeden gidiyorum.Ondan ve sıkıntılardan uzaklasmak ve yasdıklarımı farklı bir pencereden degerlendirmek hatta. niye böyle oldugumu sorgulamak ve toparlanmak için.Babamın dediği gibi ben ölmüştüm o gece eve dönerken ve tekrar doğmak için gidiyorum.Sanırım orada kalacagım.Yani HAYATIMI orada sürdürecegim.Aile büyüleri ALMANYADAmesek eĞİTİMi YAPMANIn benim içiN en İYİSİ Ve dogrusu olacağını düşünüyor.Tabi ailemden uzakta..Baba tarafım hep orda nenem dedem..Amcalar halalar..Kuzenler..

(CERENİN giderken ucakta yazdıgı mektubu. paylasıyorum MULTİMEDİA DAKİ sarkıyı acabilirsiniz..)

UÇAKTAYIM VE GİDİYORUM..

GÖZLERİM KAPALI KALDI BİR SÜRE BENİM İÇİN TUTULAN KOLTUĞA OTURDUGUMDA.YAŞADIKLARIMI DÜŞÜNDÜM VE YAŞAYABİLECEKLERİME DAİR HAYALLER KURDUM.HAYALLER VE UMUTLAR..BENİM YAŞAM KAYNAĞIM..VE MÜZİK RUHUMUN GIDASI.HASTA BİR İNSANA SERUM BAĞLANIRYA VE BİR SÜRE SONRA İYİLEŞİR İNSAN..ÖYLE İŞTE BENİM İÇİN HAYALLER..

YANIMDA YAŞLI BİR TEYZE OTURUYOR.ZOR BİR VEDA OLDU.BABAMIN DAYISIYLA BABAM BENİ KAYSERİDEN UÇAĞA BİNDİRDİLER.BAŞKA HAVAALANLARI VARDI FAKAT EMRE HABERSİZ OLSUN ARDIMIZDAN GELMESİN DİYE SANIRIM KAYSERİYİ SECTİLER.AYRILMADAN ÖNCE BABAM HİÇ GÖRMEDİĞİM BİR ŞEKİLDE HÜZÜNLÜYDÜ.VALİZLERİ BAGAJA VERDİKTEN SONRA UÇAĞIN KALKACAĞI ANONS EDİLDİĞİNDE GÖZLERİ AĞLAMAKLI İKİSİDE BANA BAKIYORLARDI VE SARILDIK.İKİSİNE SARILIRKENDE AĞLADIM..DAYANAMADIM NE YAPAYIM YANİ BENDE İSTEMEZDİM BÖYLE OLMAYI...

BABAMDAN AYRILDIKTAN SONRA BİR SÜRE KARŞILIKLI EL SALLADIK.VE AĞLADIK...

HAYAT NE KADAR ACIMASIZ..

15 YAŞINDAKİ BİR GENÇ KIZIN BAŞINA BÖYLE ŞEYLER GELİYOR...

NEYSE HAYATIMDA İLK DEFA UÇAĞA BİNİYORDUM.KORKUYORDUMDA ASLINDA DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE ARKADAŞLARIMLA GİTTİĞİM NEMRUT DAĞI,URFA BALIKLI GÖL,ATATÜRK BARAJI DIŞINDA AİLEMDEN HİÇ UZAKTA KALMAMIŞTIM.ANNEM GİTMEDEN HEMEN ÖNCEKİ GECE YANIMA GELMİŞ BÜTÜN GECE BENİMLE YATMIŞ VE KOKUMU İÇİNE ÇEKE ÇEKE YAZGIMA AĞLAMIŞTI.BENDE AĞLADIM ÇOK YAZGIMA..KAHRETTİM.NEDEN BEN DEDİM..AMA HERŞEY GEÇTİ UZUN ZAMAN OLDU BUNLR YAŞANALI.GÖRÜCEKSİNİZ ZAMAN GEÇERKEN DEĞİŞİYOR HERŞEY YARALARIMIZ KABUK BAĞLIYOR,İYİLEŞİYOR.KAPANIYOR AMA İZLERİ HİÇ GİTMİYOR.KENDİMİZİ KANDIRMAMIZA GEREK YOK.YAPMAM GEREKENİN YAŞANANLARI KABUL ETMEK VE KALDIĞIM YERDEN DİKKATLE DEVAM ETMEK OLDUĞUNUN FARKINDAYDIM AMA ATALETSİZDİM İŞTE..ATALETSİZ..

BİRKAÇ SAAT SONRA ALMANYAYA VARMIŞTIK BİLE..

UÇAĞA BİNMEDEN ÖNCE BENİM HERKES NE YAPIYORSA ONU YAPMAM ONLARI TAKİP ETMEM SÖYLENMİŞTİ BANA.KİMSEDEN BİRŞEY ALMAM.BANA AİT OLMAYAN CANTALARI TAŞIMAM TEKLİF EDİLDİĞİNDE KABUL ETMEMEM.SONUÇTA EMRE DIŞINDA PEK ÇOK İNSAN UYUŞTURUCU BELASINA BULAŞMIŞTI DEĞİL Mİ..NİYE HERŞEYDE EMRE GELİYORSA AKLIMA..

HERKESİ TAKİP ETTİM VE ÇANTALARIMI BULDUM.ŞİMDİ ÇIKMAM GEREKİYORDU BURADAN.ALMANCA BİLMİYORDUM VE BİRŞEY OLURSA DİYE AMCAMIN FAKSLA GÖNDERDİĞİ MEKTUBU Kİ İÇİNDE BİLGİLERİM KAYBOLURSAM YADA GÜMRÜKTEN GEÇERKEN BİR SORUN OLURSA GÖREVLİYE VERMEM İÇİN MEKTUP.UÇAKTA TANIŞTIĞIM BİR KIZ YOLUYLA BERABER DIŞARI ÇIKTIK VE İŞTE ORDA AMCAM BENİ BEKLİYORDU...KIZLA VEDALAŞTIKTAN SONRA AMCAMA YÖNELDİM..

-Hoşgeldin canım.

-Hoşbuldum amca.

..

Dedikten sonra beni peşine aktı ve arabaların olduğu parka yöneldik.hımm güzel şık bir araba..Durumları iyiydi yani bir şirkette müdürlük yapıyordu.Evet düsseldorftan cıktık yola hedef duisburg..Neyse geldik amcamlara tabiki babaannem ve dedemde ORDA beni bekliyorlar.AMCAM çantalarımı alırken ben yöneldim eve..Herkeste bir burukluk selamlaştık ve babannem tabiki ağlamaya başladı beni görünce..Beni uzaklaştırdı yengem salondan mutfağa yöneldik bakışlarım yerdeen ayrılmıyor utancımdan kahroluyordum.Ee tabiki ben oraya eglenmeye gezmeye gitmemiştim..

.

Evden kaçan bir kızdım sonucta ve daha fazla belaya bulaşmayım diye hatta belki babam beni öldürmesin diye uzaklaştırılmıştım ordan..Biliyordum artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı.Ben sanırım harbiden öldüm.Ortalarda bir beden dolaşıyor içinde ruh kalbinde duygu yok..

.

Akşam oldu halam geldi konuşuldu falan..Hele. geçsin biraz zaman.

Birkaç gün sonra uzak bir yerde yaşayan ailenin çılgını olan biraz sorunlu hiç evlenmemiş halam geldi babannemgile orada kalıcaktım bundan sonra.. Eşinden ayrılmış yıllar önce halam ve ben ve dedemle babaannem..

Çılgın halam beni çocukkende sevmezdi zaten aramız hiç iyi olmazdı.Yıllar sonra bütün sülale toplandığında herkesin ortasında BENİMLE kavgaya girişince bunu itirafetmişti zaten neyse o anıma uzun zaman var daha...

Yemekten hemen önce mutfakta otururken yedim halamdan darbeyi...Büyük halamıcok severim ve oda beni hep sevmiştir iyiki o vardı beni anlayan ve psikoloji eğitimi alıyor lisansı bitirdikten sonra terapist olucaktı.Böyle olması benim içinde çok iyiydi.Kendime gelmemde çok payı vardır..Darbeyi küçük halamdan yedim o akşam bana aynen şöyle dedi ve ben yıkıldım çıldırdım..

-SEN BURAYA NİYE GELDİN Kİ..?

-SENİN YAŞINDAKİ, 15 YAŞINDAKİ KIZLAR HAMİLE KALIP BU DEVLETTEN PARA ALIYORLAR..

-HEM SEN NE BEKLİYORSUN Kİ BUNCA ŞEYDEN SONRA...

(MERHABA ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR YENİ BÖLÜM KOYAMIYORUM ÖZÜR DİLERİM LİSEDEN MEZUN OLDUM VE BU SENE YGS GİRİCEM SONRADA LYS TABİKİ EVDE KENDİM ÇALIŞIYORUM TABİ MAT VE GEO ÖZEL DERSLERİNİ SAYMAZSAK.. TM ÇİYİM VE İYİ BİR ÜNİ İYİ BİR BÖLÜM HEDEFİM İNŞ İNŞ.. TAM 180 GÜN KALDI YGS YE.. YAZABİLDİĞİM HER ZAMAN YAZICAM BİR SÜREDİR İLHAM PERİLERİM BENİ DİĞER YAZARLARLA ALDATIYORDU:D ASLINDA BU BÖLÜMÜ TAM OLARAK İSTEDİĞİM GİBİ YAZAMADIM AMA SÖZ BUNU TELAFİ EDİCEM BU BÖLÜM BENİ YALNIZ BIRAKMAYAN HER BÖLÜMÜ OKUYAN

@beysanur

@meliss09

@serapGl9

@SarangsooKTAhmet

@tubaakpinar

@GamzeUysal96

@elmas1612

ye ve sayamadığım takipteki herkese gelsin umarım begenırsınız ve yorum votelerınızı eksık etmezsiniz canlarım hepınıze tesekkur ederim.eksik olmayın hakkaten..:) mcx! )

BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin