yasıyacaklarımı bılseydım yasamıma son verirdim..

7.3K 84 32
                                    

Belkı su an kelımelerle dans edıyorum ve bırılerı bı yerlerde bu yazdıklarımı okuyor ve benım ıcın ne kadarda bencıl sadece kendını anlatıyor ve kendı dılınden ve ne kadarda bencıl egoist dıye dusunebılır ve benım kadar yalnız olsaydınız anılarınızıbaska ınsanların diliyle. birleştirmek istemezdiniz cunku su an yalnızım sadece muziğim ve ben bir yerlerde sessizce bunca seye ragmen yasıyorum ve cabalıyorum..

Evet o gun o benı ilk optugunde ve ben bilincimi kaybetiğimde cok telaşlanmıstı ve brni ayıltmıştı.Bir adım geriye gittim ve kıpkırmızı olmuştum.Benim arzularımı acemılığımi biliyordu ve faydalanmaya mı calısıyordu acaba..:/ Bilmem ama bana su an cok aptalca gelıyor yanı ne işim vardı onunla orada ve öyle şeylerle sonucta yaşamımın amacı kesinlikle o degıldı ve benum yasadıgım yerde bir ilişki ancak resmileştiği zaman ilerleyebilirdi..

Evin yolunu tuttuk ve ikimizde susuyorduk biraz önce olanları düşünüyorduk..Çok saçma..

Eve gec kalmıstım ve bu ailemi telaşlandırmıştı herkes beni arıyordu bütün sehırde ve ben onun yanından ayrıldıgımda eve cıkan sokagın hemen basında babamın evin önünde dikildiğini ve çok sinirli ılduğunu yüzündeki ifadeden anlamam çok zor olmadı.Korktum cünkü çok sinirli bir şnsandı.Aslında kalbi tertemiz ve yumusacık dünyanın en iyi en emektar babasıydı..Beni özel okula gönderip iyş bir gelecek toplumda kimlik kazanmam için çok çırpınıyorduve ben cok aptaldım hic kıymetini bilmiyordum.Ne oldu biliyor musunuz zaman gecti ve ben o fırsatları elimden kaçırdığımda. ne kadar degerli oluklarını anladım ve kendi fırsatlarımı tırnaklarımla kazır gibi yaratmaya cabalar buldum kendimi.Doğadaki adalet buydu ve benım bunca şeyi yaşamam gerekiyordu kesinlikle..Tanrının varlıgında emin degilim sadece hissediyorum ama tek emin oldugum bir sey var bana verdiği ceza buydu!!

Zaman cabuk gectı ve okulun ilk döneminin sonuna yaklasmıstık.Derslerim cok kotuydu sigara içiyordum ve kötü arkadaslarım vardı.Piç bir erkek arkadası unutmamak gerek.O günlerde aslında Alinin beni okulun ilk gununden beri sevdıgını öğrenmıştım ve Emrenin onu dövüp tehtit etmesiyle ondanda vazgecmek ve onunda. bana düşman olmasını seyretmek zorund akalmıştım.Emre beni tumdunyadan koparıyor ailemden duygularımdan herseyimden kopmamı. saglıyordu.Ve brno kum fırtınasının arasında nereye gittiğimi bilmeden ilerliyordum...

Günlerden birgün bir arkadASIM ıle iddeaya girdik okula viski getirecektim ve kolayla karıstırıp icecektim böylece ben kazanıcaktım.Ve bu aptal oyunun pyuncagı olacaktım.İnsanları eglendirecektim ..Aptal ben aptal kafam nede kör olmuş gözlerim ve nasılda sağırmışım.Dünyanın acımasızlıklarından habersiz o yolda ilerliyordum.

Halbuki babam bir gün kolumdan tutup "Bak kızım sana bir harita cızeyim deger yargılarından habersiz onursuzca ve karaktersizce bu cızgıden ilerlersen bu yol seni oruspulağa bile goturur ama krndine cekı duzen verir bu yoldan olabildiğince uzak durursan kendin için gelecegin için binanın temelini saglam atıp guzel bir yapıt olusturabilirsin" demişti.Dinleyen kim ben mi pehhhh;) Güldürmeyin beni benim aaklım fikrim bok cukurunda demiştim.Tabi içimden.

Benim hayatım tuhaftı normalde 9 aylık doğar ya insan ben. aylık doğmustum ve hayata hep erken başlamıstım her konuda acele mi ediyordum ne:? Bilmem siz karar verin.

Ailem hep dıger kardeslerimden cok ilgilenmesine ragmen benımle ben nasıl beni sevmediklerini düşünebilirdim.?

Ben ailemden kopmuştum ve yalanda cok soyluyordum her konuda bu onları cıldırtıyordu ve cok caresız kaldıgı zaman babam mantıgını devre dısı bırakıp duygularına kapıldıgında dövdü beni evet cok dövdü beni ve kucukkende hatalarım olurdu hep bir bok bulurdum ve cok dayak yemişimdir ama her dayak yediğimde suclu olmama ragmen babam oper ve pısman olurdu ama cıldırtırdım adamı baska bir yol kalmıyordu.Bir gecede defalarca banyo yaptırdı beni annem cunku argı kelimeler yazmıstım bir siirde ve agza alınmayacak sözlerdi, Babam kaşlarımı cocıuk olmama ragmen aldıgımda ve kolumu yasıma hıc yakıstıramamıstı ve bana geyşa mısın sen. demişti o gece ellerimde tahta kasıklar kırıldı ve bacagıma pek cok tahta izi cıktı. İçindeki seytanı cıkarıcam kafandaki dıye kafama defalarca darbe aldım baskası olsa coktan bayılmış yada ölmüş bile olabirdi defalarca annem mi napıyordu o sıra ya aglıyor ya arada öüne gecınce kufur yiyip dayakran payını alıyordu ve gözlerindeki acımayı hic unutmayacagım bir ışıkla bakıyordu yuzume...Ben cok kötü bir kızdım ve bu uzun zaman sürdğ taki içkiyi bir bardaga biraz doldurup okula götürene kadar..

Evet dogru duydunuz iddeayı kazandım ve bu bana ne kazandırmıştı? Bir bok daha afferim bana! Bir bok daha kazanmıştım..

Okuldan bşr kız bunu görmüş ve okul mudurune soylemiş.Okul muduru sınıfa gırdı ve arama yaptı tabı benden bırsey bulamayınca odasına cagırdı ve benım o admaın yuzunu son gordugum gunu asla unutmayacagım..

Yanına Emrenin bbabasının kuzeninide almıstı yani mudur yardımcısını ve bana sordu ve bende itiraf ettım sonra Emrenın sevgılısı oldugumu ogrendıgını soyledı.Emre o sıralar baska bşr ozel okula gıtmıstı ve artık aynı okuldada okumuyorduk.Bana ondan uzak dur ayrıl Emreden demişlerdi. ve cuma gunuydu pazartesı gunu babanı cagır dısıplın cezası. alıcaksın diyip bana gülmüşlerdi sinsice gulmüşlerdi pislik herifler..

Sınıfa aglayarak gittim ve kız arkadaslarım basıma toplandı ne oldu dedıler ve bitti dedım ve ben babama soyleyemem benide Emreyıde öldürür en ıyısı canıma kıymak dedım ve bana kızdılar sacmalama dedıler hatta evinde kalmamı istiyen kızlar olfu ve ben reddettim son derste hepsiyle vedalastım ve herkesin ustunde bir durgunluk vardı.Benı gercekten sevenler bana soz anlatmaya calısyordu ve bende dinlemiyordum.Bilmiyordum ki o hayatımda bir okula gittiğim son gün olacaktı

Zil çaldı ve istiklal marşından sonra servislere dogru ilerledik kızlarla birbirimize sarıldık ve Emre aniden tam servis hareket edıcekken iceri girdi yanıma oturdu beni aglamaklı gorunce olanları sordu ve sarıldı bana.AİLEMDEN GİZLİ KULLANDIGIM BİR TELEfon vardı ve onu acık tutmam gerektıgını bana mutlaka ulasacagını soyledi.Eve gidince direk merhaba diyip odama gectim ve telefonu sakladıgım yerden cıkardım.Bir mesaj gelmişti..EMRE'DEN...

ELİNİ ELİME TUTUP GİDELİM Mİ??

BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin