YENİ BİR BAŞLANGIÇ...

1.8K 52 17
                                    

(MULTİMEDİA DAKİ ŞARKIYI AÇIN BEN YAZARKEN DİNLEDİM SÜPER;) )Emre o gece kapımıza geldi evet..İster inanın ister inanmayın.O cesareti kanında dolaşan uyuşturucudan aldığını sonradan öğrendim tabi..,

Ama gelmesi hatta sonunda o gecenin benim ölümüm bile olması hala ona katlanmak kadar acı vermeyecekti artık ondan emindim..

.

Kapı çaldı ve kardeşim koşa koşa kapıya yöneldi.Merdivenlerden biri cıkıyordu ayak sesleri bütün binada duyuluyordu.Babam sordu..

-Kim çaldı kapıyı oğlum?

-Bilmiyorum baba bütün evlerin ziline basıldı birileri actı kapıyı.

-Babam. oturdugu yerden ayaga kalktı ve merakla kapıya yöneldi.Gözlerinde merak..

-ALLAHIM NE OLUR GELEN Emre olmasın ve babam LÜTFEN o. olsa bile onunla karsılasmasın..

BABAM Emrenin daha önce yüzünü görmemişti.Malum eve döndüğümüz gece hava aydınlanmamıstı ve arabanın içi dışarıdan gözükmüyordu camlar siyahtı.O geceden sonra sadece 1 kez dışarı cıkmıstım oda emniyete kayıp ilanım verildiği için ifade vermem gerekiyordu.

.

isteyerek kacıp kacmadıgımm..

.

cinsel yönden bişey yaşayıp yaşamadığım...

.

verecegim her ifade ve dudaklarımdan dökülecek sözler emreyi etkiliyordu çünkü o istemişti ve ben küçüktüm..

.

Küçük saf aptal...Benim için pek çok şey yazabilirsiniz söyleyebilirsiniz düşünebilirsiniz ama ayakları yere basmassa bir insanın böyle kötü şeyler yaşar işte..

Babam kapıyı açtığında bizim kapımızın yanındaki merdivenden çatıya çıkmaya çalışan Emreyle karşılaştı tabiki..Tam istediğim gibi..Ben cidden bu kadar şanssız bir insandım.!

-Ne yapıyorsun delikanlı?!!!!!

-Çatıya kuşumuz kaçtıda abi onu kurtarmak için çıktım yukarı...

(Emrenin verdiği cevap gercekten buydu ARKADASLAR trajikomik..)

O saatte akşam olmuş vatandaşın kuşu kaçmış kahramanı kurtarsın diye bekliyor.

Bu herif gerçekten korkak!

bu pislik gerçekten adi!!

Şerefsiz mi desem arsız mı?? BİLEMEDİM...

Namussuz mu desem. yoksa. birşey denmeye değmeyecek kadar hiç mi?

BİLEMEDİM..

Babam annemi çagırıyor kardeşimi kuzenimi evde benim dışımda herkesi çagırıyor az sonra Emrenin ensesinde durmuş kıstırmış köşeye belli ki Emrenin beni kaçıran kişi olduğubdan cok şüphelenmiş ve kaçmasını önlüyor eğer oysa ve kapımıza gelmeye cesaret edebilmişse gözünü kırpmadan öldürür çekinmez yapar..

Sorduğu herkes hayır tanımıyoruz diyor...

Emreye dönüp doğru söyle sen kimsin necisin kimin neyisin diye sorarken o Emreye emre babama yalanlar kıvırıyor ve korkudan kalp krizi geçiricek duruma gelmiş.Bu gece biri ölücek ama kim!?

İçeriye yanıma dönüyor herkes ceren bu o mu?

.

evet diyorum napıcaz herkes nefesini tutmuş olacak kötü şeylere mani olmaya çalışırkeen ben deli ceren atılıyorum ortaya hızla dış kapıya bizimkilerin yanına ilerliyorum babamın yanında silahı emreyi kim olduguna dair konusturmaya calışıyor ve emreyi görüyorum..Yalvaran yüzü mimikleritiksindşrici işte ben o adam için aldım karşıma tüm sülaleyi hatta Tanrıyı...

BİR GENÇ KIZIN GİZLİ HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin