Bölüm 1 ~ // Koca Avı Partisi //

39.1K 1.3K 57
                                    

Genç adam  böyle partileri zaten oldum olası hiç sevmezdi. Ona göre bu partiler evlenme çağına gelmiş genç kızların çıktıkları, zengin koca aradıkları bir av partisiydi.

Aslında onun da göz zevkine göre uyan çok güzel Leydilerle dolu bir partiydi fakat sonu evlilikle biten konuşmalar genç adamı sıkıyordu. Ondan dolayı bu partileri sevmiyordu.

Oysa genç adam  evlenmeyi düşünmüyordu. Tanrı aşkına neden evlenmek istesindi ki. İyi bir mesleği, fazlasıyla serveti ve aileden gelen yüksek bir statüsü vardı. Tam da bu yüzden bu koca avcılarının en büyük hedeflerindendi.

Partinin sahibi en yakın dostu ve meslektaşıydı. Onun ısrarlarına dayanamayıp gelmeyi kabul etmişti. Peki şimdi o neredeydi? Burada atağa geçmeye hazırlanan yavru aslanlar ve anneleri tarafından tamamen kuşatılmıştı. Sürekli yeni bir leydi ve annesiyle tanışıyordu. Çok ama çok bunalmıştı.

Dans müziğinin başlamasını fırsat bilerek dans için birine sözü olduğunu söyleyip oradan balkona sıvıştı. Tam balkona çıkarken kocaman pembe bir şeye çarptı ve yere onun üzerine kapaklandı. Ve sonra onu gördü.. O güzel yeşil gözlerini kocaman açmış ona bakıyordu. Tam manasıyla enfes bir parçaydı.

Orada onun üzerinde öylece ne kadar süre yatmış olduğunu bilmiyordu. Ama bildiği tek şey vücudu altındaki bu enfes parça için hareketlenmeye başlamıştı ki kız birden bağırmaya başladı ve bu bağırış Luka'yı kendine getirdi.

Genç kız "ÜZERİMDEN KALKSANA!" diye bağırdı. Genç adam ise kızın bu isteğini istemeye istemeye kabul edip üzerinden kalktı. Ayağa kalktıktan sonra centilmence elini kıza uzatıp kalkmasına yardımcı olmak istedi. Ama kız elini sertçe itip sinirli bir şekilde ona baktı.

Genç adam bu bakışlardan açıklama yapması gerektiğini hissetti. 

"Özür dilerim sizi fark edemedim ve çarptım" diye ağzında geveliyordu ki kız sözünü kesti.

"Beni kızdıran üstüme düşmeniz değil. Üzerimde yatmaya devam etmenizdir. Düşme kazaydı ama siz üstümde yatmaya devam ettiniz bu.. bu.. çok.. edepsizceydi." dedi.

Bir yandan da yerden kalkmış üzerini düzeltiyordu. Demek Luka onun üzerindeyken olanı o da hissetmişti. Belki utanması gerekiyordu ama utanmadı. Sonuçta o bir erkekti ve uzun zamandır kadınlara vakit ayıramıyordu. Vücudunun verdiği tepki gayet doğaldı.

"Bakın üzgünüm üzerinize düştüğüm ve hemen kalkmadığım için beni affedin."











----------------------------------------------------------------













Biraz olsun nefes almak istemişti ve bunun için kendini balkona zor attı. Ailesiyle partiye geleli daha 2 saat olmuştu fakat o şimdiden çok sıkılmıştı. Annesi onu sürekli birileriyle tanıştırıp onlarla dans etmesi için zorluyordu. Son dans ettiği Philip adındaki adamsa tam bir yapışkandı. Dans boyunca sürekli mal varlığından bahsedip duruyor bir yandan da genç kızı okşamaya çalışıyordu. Genç kız buna zar zor katlanırken adam elini poposuna kaydırınca onu dans pistinde tek başına bırakıp kendini balkona attı.

Bu kadarı da çok fazlaydı. Erkeklerin bu denli ahlaksız olması Elizabeth'i çok kızdırıyordu. Her şey onlardan yanaydı özellikle de zenginlerse kendilerini her şeyin üstünde görüyorlardı. Daha kötüsü buna hakları olduğunu zannediyorlardı. Oysa kadınlarda aynı haklara sahip olmalıydılar. Ama bunun yerine kadınlar sadece kocalarına ve çocuklarına ait olup hayatlarını onlara adamak zorunda bırakılıyorlardı. Bu çok adaletsizceydi.

ŞIMARIK ✔(Düzenleniyor.)Where stories live. Discover now