Part-9 Unchain

13 2 4
                                    

Η Κατάσταση ήταν τραγική!Τα αδέρφια έπαιξαν κανονικά ξύλο κάποια στιγμή αντί να μπλεχτη και ο Βίνσεντ σε αυτό έτρεξε την σκάλα κάτω και άνοιξε και τα 2 τελευτεα φέρετρα που είχαν απομείνη!Σταμάτησαν και ο Νικ με μια κραυγή είπε (ΟΧΙΙΙΙ!!!!!) Η μπο...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Κατάσταση ήταν τραγική!Τα αδέρφια έπαιξαν κανονικά ξύλο κάποια στιγμή αντί να μπλεχτη και ο Βίνσεντ σε αυτό έτρεξε την σκάλα κάτω και άνοιξε και τα 2 τελευτεα φέρετρα που είχαν απομείνη!Σταμάτησαν και ο Νικ με μια κραυγή είπε (ΟΧΙΙΙΙ!!!!!) Η μπον έτρεξε κάτω και κλείδωσε την πόρτα με μαγικό τρόπο.Ο Βίνσεντ δαγγώθηκε και έτσι ευγαλέ τα μαχαίρια από της καρδιές τους και τους έβαλε λίγο αίμα του στο στόμα τους για να ξυπνήσουν.Ο Νικ στον πάνω όροφο σηκώθηκε και έφυγε και πήγε να βρει την Τζέιντ μιλάμε για τρομερή κατάσταση και να γίνεται ο κακός χαμός δυστυχώς.Ο Μαρκ είχε πέσει κάτω και συνηδητοποιεί τι γίνεται τόση ώρα είχε 2 επιλογές! να προλαβη τον Νικ η να πάει κάτω και να βοηθήσει.Επέλεξε να κυνηγήσει τον Νik λοιπόν.Φεύγει από το θυσιαστήριο και τρέχουν μαζί ο Νικ τον βλέπει από πίσω.Κόβει δρόμους μέσα από το δάσος αλλά ο Μαρκ συνεχίζει να τον κυνηγάει καθώς ξέρει που είναι.Κάποια στιγμή ο Νικ βρίσκετε στον ποταμό και για να πέσει είναι επικίνδυνο πολλά μέτρα πάνω από εκεί που είναι!Ο Μαρκ τον συναντάει!

Νικ-γιατί δεν μου το είπες αυτό;

Μαρκ-θα στο έλεγα εάν ήσουν πιο καλώς μαζί μας χωρίς τα νεύρα σου (λαχανιασμένη και η δύο τους!)

Νικ-θα πεθάνει

Μαρκ-δεν θα πεθάνει εάν την βοηθήσουμε όλοι μαζί σταματά!ρίξε τους εγωισμούς σου και έλα μαζί μας

Νικ-θέλω ο Βίνσεντ να φύγει

Μαρκ-είναι αδερφός μας Νικ δεν θέλουμε να χαθεί η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγκιέι! σταματά να φέρεσε σαν μικρό αγοράκι και πάλεψε μαζί μας

Νικ-όχι Μαρκ όχι θα είμαι μόνος μου πλέον ποτέ δεν με ακούγατε κάνατε του κεφαλιού σας τώρα θα τα κάνω όλα εγώ μόνος μου και δεν με αφοράτε!

Μαρκ-σταματά να μιλάς έτσι!

Νικ-την αλήθεια σου λέω ρε αδερφέ καταλάβετο επιτέλους

Μαρκ-αποφάσισε μόνος σουυ τότε! εδώ θα είμαστε

Νικ-δεν συνεργάζομαι πλέον τέλος!

Κολ-μα όχι θα συνεργαστείς( γυρνάει πίσω και τον βλέπει)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Κολ-μα όχι θα συνεργαστείς( γυρνάει πίσω και τον βλέπει)

Νικ-Κολ!!!!

Μπόμπι-τώρα δεν πάτε πουθενά παιδιά! (γυρνάει πίσω ο Μαρκ και τον βλέπει)

Μαρκ-τι θέλετε;

Κολ-μα εσάς βέβαια!

Νικ-εξαφανίσου βλακα

Μπόμπι-ήρεμα δεν θα πονέσετε!

Κολ-την ευκερία μας την βρήκαμε!

Νικ-ρε ανοίγουμε τα φε... (τον σταματάει ο Μαρκ-

Μαρκ-ΣΤΑΜΆΤ ΝΙΚ!

Κολ-δεν άκουσα καλά τα φέρετρα;

Μαρκ-είσαι βλάκας όχι! δεν είπε αυτό

 Μπόμπι-τα λόγια είναι περιτα πλέον!

(Καθώς λέει αυτήν την λέξη ο Νικ κοιτάζει τον Μαρκ και με ένα σύνθημα στα μάτια τρέχει ο καθένας στον έναν αλλά δεν πλολαβαν δυστυχώς!Ο Μπόμπι χτυπάει τον Μαρκ στην κιλία με ένα παλούκι που πάνω είχε ιεροβότανο και ο Κολ το ίδιο ακριβώς στον Νικ!Τα δύο αδέρφια πέφτουν κάτω με λυγμούς και πόνους και η άλλη δύο (Μπόμπι,Κολ) τους περνούν στους ώμους και τους πάνε ψηλά σε ένα εγκατελημένο σπίτι! τους βάζουν σε εκείνο το δωμάτιο και μετά..)



Μικρό παρτ !Sorry guys!! :\ δεν εχω χρονο :( 

 

The next moon (Season 5)Where stories live. Discover now