Part-5 (Ghosts 1/2)

10 2 4
                                    


το επόμενο πρωί ο Νικ φιλούσε σκόπια έξω από το θυσιαστήριο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

το επόμενο πρωί ο Νικ φιλούσε σκόπια έξω από το θυσιαστήριο.Μια ωραία έκπληξη ι ήταν εκεί.

Λιαμή-καλημέρα εσύ γιατί είσαι εδώ έξω ;

Νικ-σε παρακαλώ ξεκουμπίδια

Λιαμή-νο! Ήρθα να κάνω την πρωινή μου βολτούλα δεν σε αφορά τη θα κάνω εγώ και ότι ώρα θα κάνω εγώ

Νικ-φανταστικά!Συμφωνώ τότε μην σε νοιάζει κι εγώ γιατί είμαι εδώ και έξω από το θυσιαστήριο , το δάσος είναι ουδέτερο μέρος έρχεται όποιος γουστάρει και οπότε ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ οπότε να μην ρωτάς τη κάνω και τη ΘΑ κάνω!

Λιαμή-είμαι προκλητικός και θέτω το ερώτημα..Τη θα κανείς Νικ έξω από το θυσιαστήριο;

Νικ-τέλεια!ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΛΟΙΠΌΝ

(τρέχει τρομερά γργηρωά πάνω του και τον κολαει σε έναν κορμό στο δέντρο)

Λιαμή-ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ΝΕΎΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΏΡΑ ΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΝΕΊΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΆΦΟΥΣ; ΛΈΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΕΊΛΩ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΡΘΕΣ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΑΥΤΌ ΑΙΜΟΡΟΥΦΉΧΤΡΑ;;

Νικ- 1:άσε με κάτω 2: τραβά και πνίξου 3: δεν σε αφορά τίποτα εάν ήσουν σωστός θα ήσουν μέσα σε όλα βλακα 4: δεν γουστάρω καμία επαφή με την Τζέιντ 5:θα μπλέξεις άσχημα εάν το συνεχείσεις αυτό στο λέω και σε προηδοποιώ επίσεις! 6: εκτός από αυτό θα ήσουν κοντά στην αδερφή σου και δεν θα χαραμιζες τον κώλο χρόνο που έχεις στο να μας απηλης και να μας κυνηγάς με τον κάθε τρόπο που σκέφτεσαι 7: φύγε πριν φας τα μούτρα σου όταν έρθει η ώρα σου θα σου πω εγώ που να πουλάς της περίφημες μαγκες σου λυκάκι!

(Φυσικά τον άφησε γιατί ήξερε ότι μιλούσε σοβαρά και απλά απομακρύνθηκε)


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The next moon (Season 5)Where stories live. Discover now