Part-2 (Jade Killing of the first man)

13 2 1
                                    


Την επόμενη όμορφη μέρα η Τζέιντ ξυπνάει στο κρεβάτι της όμορφα και καλά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Την επόμενη όμορφη μέρα η Τζέιντ ξυπνάει στο κρεβάτι της όμορφα και καλά...Ο Νικ ήταν μαζί της και τον ρώτησε πως βρέθηκε εδώ...και της απάντηση μόνο λεκτικά..' Ο Μαρκ σε έφερε πίσω τα μεσάνυχτα εσύ απλά κοιμήθηκες'' Επίσεις της πέταξε για πρωινό ένα φακελάκι με αίμα...Η Τζέιντ μόλις το ήπιε έβγαλε κάτι μικρά σπυράκια στα χέρια της τρομαγμένη τον ρώτησε γιατί έγινε αυτό και ο Νικ δεν ήξερε τι να πει...Καθώς ο Βίνσεντ κριμένος έρχεται μέσα στο δωμάτιο και ανακινώνει στα παιδιά ότι η Τζέιντ πρέπει να σκoτώσει και να τραφεί από έναν άνθρωπο η Τζέιντ αρνήθηκε μόνο'μιας αλλά έτσι έπρεπε να γίνει γιατί εάν γινόταν αυτό κάθε φορά που η Τζέιντ έπινε έτοιμο αίμα από το ψύγειο και όχι από φλέβα τότε θα υπήρχε πρόβλημα αρκετά μεγάλο.Mε τα πολλά λοιπόν η Τζέιντ σηκώνεται από το κρεβάτι και προτιμάει να μινει μόνη της στο σπίτι.Ο Νικ αρνήται να φύγει αλλά η Τζέιντ του λέει να φύγει γιατί θέλει την ηρεμία της.Ο Νικ καταλήγει να είναι λιγάκι θυμωμένος με την Τζέιντ γιατί του φώναξε και απλά του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της.Τέλος πάντων!Η Τζέιντ κάθετη στο παράθυρο της άκρη-άκρη...έτσι ώστε ο ήλιος να μην περνάει και κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα.Η Τζέιντ κατεβαίνει κάτω και ανοίγει..δεν ήταν κανένας...κλείνει την πόρτα και ένα δυνατό χτύπημα ξανά ακούγετε.Η Τζέιντ προετιμασμένη για κάτι κακό και φασαρία ξανά ανοίγει την πόρτα αλλά ένα δέμα ήταν στην πόρτα της.Το περνει και μπαίνει μέσα στο σπίτι της,επιτα το ανοίγει και είχε μια φωτογραφία που ήταν αυτή μικρή μαζί με τον αδερφό της και τους γονείς της!Η Τζέιντ τρελαμένη περνει τηλέφωνο τον Μαρκ και του λέει να έρθει αμέσως στο σπίτι...



Γυρνάμε σε άλλο πλάνο.Ο Νικ συναντά τυχαία τον Λιαμή στο θυσιαστήριο...

Ο Νικ συναντά τυχαία τον Λιαμή στο θυσιαστήριο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The next moon (Season 5)Where stories live. Discover now