3.Osa

48 2 0
                                    


  Äkki me ikka saame,kuidagi mõni päev kokku.Ma tõesti täna ei saa ja ma vabandan.Ja kui sa loed nüüd seda siis kirjuta ,kus,kunas ja ,mis kell me kokku saame:)

Ma saatsin talle vastu:
Em no okei.Aga saame siis homme kell 21.00 rannas kokku.

Ma olin õnnetu ja õnnelik koos,sest ma ei teadnud,mida teha.
Ma hakkasin oma tuba koristama,kuid äkitselt helises uksekell.Vanaema läks vastu,ja kui ta avas ukse kutsus ta mind ja ma jooksin alla.Seal oli Kerly koos oma poisi Matuga.Nad kutsusid mind välja ja ma vastasin,et hetkel ei saa ma ,aga hiljem .Nad olid nõus.

Ma läksin edasi enda tuba koristama.Peale seda koristasin kõik ülemise korruse ära.Alumise koristas vanaema

Kui olin kõik ära koristanud läksin uuesti arvutisse.Käisin ära orksis,msn-is siis mängisin arvutis The Sims 3 ja siis läksin ratesse.
Gert oli mulle saatnud vastuse ok.Niiet me saame homme kell 21.00 kokku ;)Ma olin nii elevil.

Ma helistasin Kerlyle ja läksime õue koos ta poisiga.Me läksime parki.Vastu tuli meile Olivia,keda me vihkasime,sest ta oli tibi.
Kui ta mööda meist läks riivas ta meid oma õlaga.Ma hakkasin temaga mölisema,et miks ta peab nii tegema jne.Me läksime kaklema,kuid Kerly ja Matu tulid meie vahele.
Me kõndisime edasi peale seda.ma olin mingi kella 00.00-i väljas.Peale seda läksin kohe magama.
Kuulsin,kui ema tuli koju.Ma ärkasin ülesse ,et teda näha.Kallistasin ta ära ja ema tahtis minuga rääkida.Ta ütles mulle halva uudise.ma läksin tagasi magama.

Ma magasin kella 3-i päeval.See oli kohutav.Ma läksin shoppama koos Kerlyga.Ostsime asju,mida ma saaksin õhtul selga panna.Ma ostsin riided,käisin juuksuris ja maniküüris.See kõik võttis kaua aega.

Kui ma koju jõudsin vaatasin ma kella kell oli 8.Ma hakkasin kiirustama.Tegin soengu,meigi ja panin riided selga ning jooksin randa.

Gert ootas mind seal.Ma istusin ta kõrvale ja ma ütlesin talle,et ta näeb hea välja .Ta vastas mulle samaga .Me ütlesime koos samal ajal mul on sulle midagi öelda.Ma ütlesin Gerdile,et ütle sina ennem.

Suvine armastusWhere stories live. Discover now