Непознатия гост...

1.2K 49 4
                                    

Щях да съм много радостна ако Габи и Раян станат нещо повече от приятели. Двамата са много сладки. Бяхa точни противоположности. Той беше с меденоруса коса и светли очи, а тя беше с тъмнокестенява коса и черни като маслини очи. Характерите им също бяха коренно различни. Раян беше типичното момче-футбол, коли, видеоигри, а Габи типичното момиче-прически, гримове, обувки. Бяха един за друг.

Станах от леглото, а Джъстин ме попита накъде съм тръгнала. Как накъде бе скъпи. Хах.

Аз: Човече 13:00 е на 1.1.2016. Къде ли отивам? Сигурно на фитнес тъй като съм си обещала през новата година да сваля някое килце!!

Дж: Сприхлата ми!! Добре де добре айде ставаме. И без това умирам от желание да разбера какво става между Гаян.

Джей стана от леглото и тъй като спеше само по боксерки реши, че му е нужен само един анцунг (снимката #1). При мен да беше толкова лесно...но не. Аз станах отидох до банята извърших необходимите процедури, след това се върнах в стаята ми, застанах пред гардероба и сега се започна голямото омуване.

Вече стоях в едно и също положение сигурно 10 минути. Сложила лявата си ръка под гърдите, а на нея подпряла дясната си, която подпира брадичката ми, размишлявах над проблема какво да облека. Изведнъж усетих две ръце обгръщащи корема ми. Джей подпря брадичка на рамото ми.

Дж: Какво толкова гледаш. Това са просто дрехи. Вземи първото нещо, което видиш и готово.

Аз: Да да да. Не е толкова лесно. Ами ако блузата не отива на обувките или дънките на риза?! Какво правим тогава?!-обърнах се лице в лице с него. Той постави лека целувка на устните ми.

Дж: При теб няма такава опасност-усмихнах му се и го целунах отново.

Обърнах се отново към гардероба и най-накрая реших (снимката #2). Ох вече бяхме готови и излязохме от стаята. Слязохме по стълбите като Джей беше ме прегърнал през раменете. В хола, който се разкри пред нас като завихме от коридора към стълбите, на дивана седеше Стейси облякла това (снимката #5) и опънала краката си на холната масичка. Гледаше American Horror Story. Да малко раничко, ноооо това е Стейси.

Аз: Добро утро!

С: Да да точно утро хах.

Дж: Добре де добър ден 😃.

Аз: Къде са Гаян?

С: Хах кой?!-гледаше толкова смешно, че Джей се спука от смях, но успя да отговори през сълзите от смях.

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now