LoVE or maybe LoST...

1K 61 3
                                    

.*.*.*. В мислите на Джей .*.*.*.

Бях в парка и чаках Карли. Не знаех как изглежда много добре, защото все пак я бях виждал само на снимка във Facebook. Изведнъж към мен се приближи едно много красиво момиче. Не беше толкова красива като Мади, но...хей какви ги говоря.

Момичето което вероятно беше Карли беше около 1.60см с дълга до кръста, права, кафява коса. Не можех да видя очите още. Беше облечена с къси черни панталонки, черен потник на Nirvana и черни Converse.

Тя: Хей! Мисля че ти трябва да си Джъстин...Джъстин Бийбър. Нали не се бъркам?-усмихна се много сладко.

Аз: Не не се бъркаш, а ти си Карли Лойд нали?

К: Правилно!-сега вече можех да видя очите й. Бяха зелени като полята на Исландия, но не бяха като кафевите очи на...няма значение.

Аз: Е какво искаш да правим?

К: Няма значение. Ако искаш да се разхождаме и да си говорим.

Аз: Идеално! Е вече знам къде учиш и на колко си, но откъде си? Знам, че е странно, но може да си се преместил от някъде.

К: Хах не оттук съм си. Междудругото много си сладък.

Аз: Хах не колкото теб.

К: Аууу сваляч.

Аз: Неее кой ти го каза?!

К: Никой. Сама си правя изводите-усмихна ми се мило.

Аз: Хах добре тогава. Искаш ли захарен памук?-предложих й, защото видях машина за памук на около 5 метра ит нас.

К: Мхм.

Аз: Добре какъв цвят искаш да е памука?

К: Ами розов. Това е най-хубавия цвят.

Аз: Добре стой тук ей сега идвам.

Отидох до машината и казах на човека, че искам два захарни памука. Продавача ми даде един розов за Карли и един лилав за мен. Като видях лилавия цвят се сетих за Мади и как той й е любимия както и на мен също.

Отидох до Карли и й подадох памука. Тя ми благодари и започна да яде. Стояхме в мълчание, но не неловко, докато ядяхме.

Аз: Е разкажи ми за себе си. Каква музика слушаш? Любим певец/певица? Любим цвят вече знам. Значи интереси. Не знам нещо което смяташ, че е добре да знам-усмихнах се флиртаджийски.

К: Хм ами любима група май е очевидно че е Nirvana. Певец или певица нямам. Да любимия ми цвят е розово и у нас почти всичко мое е розово. Обичам да рисувам, слушам музика и да чета-тези интереси бяха като на Мади, но си личеше, че двете си приличат само по това иначе бяха коренно различни. Мади мразеше розово, а Карли беше една малка непораснала принцеса. Изведнъж чух Карли да ме вика.- Хей Джъстин!

One Life (Fan Fiction with Justin Bieber :* )Where stories live. Discover now