10. Goodbye my lover.

359 28 5
                                    

Ma dureau mainile ... unghile de alta data cele ingrijite erau acum pline de sange, erau ascutite si simteam nevoia sa zgarai peretii cu ele ... oasele ma dureau, muschii abea puteam sa ii folosesc ca sa imi misc corpul, capul ma durea ingrozitor ... nu ma puteam misca.

Lanturile care ma tineau legata de pat imi facusera niste urme destul de adanci la incheietura maini... totul ma durea, mai ales sufletul.

 Scorpius nu putea sa se atinga de mine, inclusiv mirosul meu il deranja .. totul il deranja la mine, probabil toata iubirea pe care o simtea mai demult pentru mine se transformase acum in ura si sila. Tata era plecat de cateva zile in Romania incercand sa gaseasca un antidot, dar nimic ... acesta nu gasea nimic.

-Kassandra? spuse Albus intrand cu teama in camera.

-Albus ... am spus eu trista, ne mai avand forte sa plang ...

-Ce s-a intamplat? spuse acesta incercand sa puna mana pe mine.

-Nu face asta ... te rog.

Acesta isi luase repede mana de pe mine, si s-a retras pe un scaun din celalalt capat al patului...

-Acum il inteleg ... am spus eu ..

-Pe cine? spuse Albus confuz.

-Pe Ted ... in ziua cand l-am cunoscut ... acesta era inchis in camera acea ciudata, toata rupta si zgariata ... trecea prin ce treceam eu ... doar ca de mai multi ani.

-O sa fie totul bine ... tu o sa fi bine ...

-Eu vreau sa fiu doar langa Scorpius ... care acum ma uraste cel mai probabil.

-Nu spune asta ... spuse Scorpius intrand in camera venind inspre mine.

-Nu te apropia ... am spus eu speriata ca nu cumva sa il ranesc.

Acesta zambise dupa care se apropiase de mine si ma luase in brate.Buzele lui s-au apropiat de bratul meu drept, din care curgea un lichid, care nu putea fi numit altcumva, decat venin.

Ochii lui Scorpius devenisera negrii ca si noaptea, buzele lui lipindu-se de carnea mea, facandu-ma sa imi pierd cunostinta.

Cand am deschis ochii, totul era normal, adica nu mai aveam lanturi la incheieturile mainilor... nu ma mai durea nimic, iar cei de langa mine spuneau entuziasmati ..."ai scapat".

Am stat si am asteptat trei saptamani inchisa in camera mea, nu am vorbit cu nimeni, si nu am facut nimic ... am stat doar uitandu-ma la usa, asteptand sa se deschida din minut in minut pentru a putea sa-l revad pe Scorpius ... dar din pacate nimic din tot ceea ce speram nu se intamplase.

De ce m-a parasit? de ce a plecat? de ce?

Intr-o dimineata in timp ce stateam si ma uitam pe geam, am observat cum o fetita intrase in padure, mai mult tarata de ceva ... m-am speriat uitandu-ma daca cineva a vazut tot ceea ce se intamplase, dar nu era nimeni prin preajma.

Am coborat repede scarile oprindu-ma direct la intrarea in padure ... de fiecare data cand am intrat in padure am reusit ceva nou ... si rau, am reusit sa il fac pe Scorpius vampir, era sa mor ... l-am pierdut pe Ted, iar acum l-am pierdut pe Scorpius ... ce urma, urma sa il pierd pe tata? sau pe Albus?

M-am intors cu spatele la padure dar tipatul fetei s-a auzit indelungat.

Am luat-o la fuga inspre locul de unde se auzea tipatul, macar atata pot sa fac, sa o salvez pe fata asta .... desi intrasem de mult ori in padure, niciodata nu am ajuns asa de departe, padurea era diferita aici, totul era diferit ... era o padure normala si frumoasa, fluturii zburau linistiti ... nu se vedeau monstrii sau alte lucruri infernale ...

-Unde am ajuns? am spus eu cu voce tare.

-Esti in padurea interzisa ... se auzise o voce.

-Padurea interzisa? am spus eu uitandu-ma in toate directile sa vad de unde vine vocea.

-Ei bine, restul padurii a fost facuta de insusi Dumbeldore ca sa apere aceasta padure ... ai fost destul de curajoasa sa ma urmezi in padure ... exact ca tatal tau ..

-Il cunosti pe tata? am spus eu apropiandu-ma de o figurina alba.

-Numele meu este Sirius Black, tu trebuie sa fi Kassandra Potter , ai ochii bunicii tale ...

Am zambit ...  din tot sufletul meu am zambit.

-Poftim , pentru tine ... spuse acesta daruiandu-mi o floare alba.

-Multumesc ... am spus eu luand floare si uitandu-ma la ea.

-Pune floarea jos, si spunemi, ai pierdut ceva drag?

Mintea mi-a zburat direct la Ted si la Scorpius ... o lacrima cazand pe petalele trandafirului.

-Atat am vrut sa vad ... spuse acesta.

-Poftim? am spus eu confuza.

Dintr-o data floarea a inceput sa se miste puternic ... lasand o lumina puternica sa o inveleasca, cand aceasta a disparut am putut observa niste labute albe, si niste urechi mari ... era un pui de vulpe ... era alba cu putin rosiatic de colo-colo.

-Ce frumoasa e ... am spus eu luand-o in brate.

-Este o vulpe Fannec, acestea sunt intalnite in Sahara, dar vezi tu, ce ai tu in mainile tale, este o vulpe Fannec speciala, aceasta adopta dimensiuni de urs cand este vorba de parare, mereu o sa fie acolo sa te ajute, este lacrima ta, este parte din tine...

-Este minunata ... am spus eu uitandu-ma in ochii ei... 

Aceasta a sarit repede si a inceput sa imi atinga mainile cu limbuta ei fina.

-Am sa te numesc, Belle, ca la urma urmei se pare ca esti o fetita.

Aceasta a inceput sa dea din coada ei stufoasa, cand am ridicat privirea, Sirius nu mai era acolo.

Am zambit si am plecat inapoi la castel. Odata ajunsa in camera, Belle a adormit urgent, iar eu am stat si m-am uitat la ea, pentru prima data cand intru in padurea aia afurisita, si castig ceva, iafara sa pierd pe cineva. Lacrimile au inceput sa curga usor pe obrazul meu, Belle trezinduse, ca si cum lacrimile mele ar fi putut fi auzite, aceasta s-a aporpiat de mine, si si-a pus labuta peste mana mea, s-a apopiat de mine uitandu-se cu ochii ei fixi inspre mine, stergandu-mi lacrimile cu limbuta ei, a sarit in spatele meu urcandu-se pe umerii mei, si punandu-se la gatul meu ca un fular, ca si cum ar vrea sa nu ma mai simt singura.

A doua zi dimineata cand am iesit din camera ca sa merg la ore, toata lumea era fascinata de noul meu animal de companie, inclusiv Albus statea la masa si se juca cu Belle, dandu-i biscuiti.

-Este adorabila, spuse Victorie, zambind si jucandu-se cu ea.

-Cum o cheama? spuse Louis asezandu-se langa noi.

-Belle... am spus eu uitandu-ma la ea cum se juca atenta cu Albus.

Probabil acesta era lucru pe care Dumnezeu mi-l trimitea, cand iti i-a ceva, iti da altceva la schimb, probabil acesta era motivul pentru care l-a departat pe Scorpius, ca sa pot sa imi revin si sa o primesc pe Belle, intr-o zi revazandu-l si pe Scorpius, baiatul meu cu ochii albastrii, si parul blond, pe care il voi iubi la nesfarsit.

The next generation (Harry Potter) The Witch, the vampire and the werewolf.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum