9. Just a dream

341 25 4
                                    

Dimineata urmatoare m-am trezit la mine in camera langa Victorie, care facuse schimb de camere cu o fost colega de-a mea.

-Chiar trebuie sa stau cu ochii pe tine mereu? spuse aceasta zambind si sarutandu-ma pe frunte.

-Cum am ajuns aici? am spus eu mirata si adormita.

-Scorpius te-a adus ... spuse ea zambind.

Ohh, ce dragut din partea lui.

Astazi era o zi normala, m-am pregatit pentru scoala, dupa care am plecat la prima ora cu doamna profesoara de magie de recuperare.

Toata ora am stat si am rasfoit printre foile cele vechi ale cartii, uitandu-ma Scorpius care statea cu privirea atintita asupra mea, afara era o vreme urata, o vreme care iti dadea doar senzatia de somn, urmatoarele patru ore au fost la fel, doar vraji precum "Sannitas Miraculuus" "Scufunddus Longgus" dar dintre toate acestea, cea mai  interesanta ora a fost cea impotriva magie intunecate, "Avada Kadravra" fiind magia/blestemul, de care toti vrajitorii se tem sa il pronunte.

Stand in camera de zi, am putut observa cum ploaia a inceput de mult, in camera fiind doar eu si pisica Vitoriei, animalul sau de companie ... doar eu nu aveam unul.

Uitandu-ma pe geam , asa plictisita, am putut observa o fiinta care imi parea cunoscuta, semana foarte mult la infatisare cu Ted.

Desi astazi la ora, ni s-a spus ca unele fiinte pot lua forma persoanelor dragi noua doar pentru a ne atrage, mi-am pus intuitia la incercare si am iesit afara din castel, desi ne era interzis.

Padurea era mereu cel mai infricosator loc pe care il stiam , mereu parea fara iesire, de cand intrai parca te pierdeai,  totul era plin cu muschi verzi, cerul nu se vedea datorita cetii dense, iar griul care cuprindea parudea era si mai groaznic.

Ce dumnezeu faceam eu aici? dintr-o data un sunet mi-a atrat atentia, iar la o distanta destul de mare, a aparut o persoana care a disparut in cateva clipe, nu am putut sa ii vad fata, dar o curiozitate foarte mare m-a acaparat. Am continuat sa merg dupa persoana respectiva, ajungand mai in adancul padurii. Un sentiment ciudat mi-a acaparat corpul, totul parea ca un joc de-a ratele si vanatorii, dar de data aceasta eu ma simteam rata, nu tocmai vanatorul.

Ceva rece a reusit sa imi cuprinda mana, era asa de rece, era ceva ud ... un aer caldut se simtea la gatul meu ... nu imi era frica, chiar nu imi era frica. Am incercat sa ma intorc sa vad fiara in ochi, dar nu am putut ... ceva, ceva nu ma lasa sa ma misc. Am inceput sa simt o durere destul de tare la bratul meu drept ... iar dintr-o data totul a devenit negru.

                                                                          *  *   *

-Esti bine? se auzise o voce.

-Victorie, ce se intampla aici? am spus eu abea putand sa imi tin ochii deschisi ..

-Nu stiu ... directorul te-a gasit pe scarile liceului ... vezi tu ... tatal tau este aici ... este scandal mare .... chiar nu stiu ce s-a intamplat, Scorpius ...

-Ce ii cu el? am spus eu ridicandu-ma repede din pat observand ca era legata de acesta.

-Pentru ce sunt toate aceste lucruri? am spus eu incercand sa le rup.

Atunci am observat ca pe bratul meu drept era semnul unei stele ... era mai mult un semn facut de o zgarietura ...

-Ce ii asta? am spus eu speriata.

-Esti bine? spuse tata sarind langa mine in momentul cand intrase in incapere.

-Tata! ce sunt toate lucrurile astea? am spus eu in timp ce lacrimile imi curgeau pe obraz, eram speriata, unde era Scorpius.

-Draga mea, este pentru binele tau ... linisteste-te ... ai fost muscata de ...

-De un ce?

-De un varcolac ...

-Un ce?

-Vezi tu ... odata ce esti muscat de un varcolac, acesta te face propietatea lui ... si in cateva zile vei fi unul ca si ei ...

-Dar tata ... eu nu vreau ...

-Imi pare rau, domnisoara Potter, dar acest lucru nu poate fi oprit ... din pacate in cateva zile transformarea o sa fie completa ... dar o sa te ajutam cu tot ceea ce putem... spuse directorul incercand sa ma linisteasca.

Am cazut pe spate in pat, uitandu-ma cum toti ieseau afara din camera ... 

Eu? de ce eu?

-Scorpius ... am spus eu observandu-l pe acesta cum statea in capatul celalalt al salii... uitandu-se la mine cu ochii negri si fixi,  ca si cum un miros l-ar deranja...

Acesta nu a spus nimic, statea in aceasi pozitie ...

-Esti bine? am spus eu incepand sa ma misc pentru a putea sa dau alea jos.

-Andra ... spuse acesta chinuit.

-De ce nu stai langa mine? ce am facut? am spus eu plangand.

-Te rog nu plange ... dar nu pot ... nu pot sa stau langa tine, chiar nu mai pot ...

-De ce? am spus eu speriata.

-Odata ce el te-o muscat, daca unul ca si mine s-ar atinge de tine ar muri ... as disparea complet, esti propietatea lui  acum ... nu a mea ...

-De ce nu m-ai facut proprietatea ta?! am spus eu plangand mai tare.

-Pentru ca sa devii proprietatea mea trebuie sa pierzi ceva foarte valoros ... la ei este ca marcarea unui copac ...

Cuvintele lui erau ciudate, si parca putin cam de neinteles.

-Te rog ajutama ... am spus eu vrand sa il i-au in brate.

Acesta plecase privire, lasand o lacrima sa ii curga pe obraz. Se apropiase de mine incet, foarte incet ... se asezase langa mine soptindu-mi " o sa te ajut"... dupa care disparuse.

The next generation (Harry Potter) The Witch, the vampire and the werewolf.Where stories live. Discover now