6.Please Stop ..

441 30 4
                                    

Ma durea tot corpul, Albus si Ted stateau la marginea patului meu cu ochii inchisi, dormeau ... afara era noapte, doar lumanarile din infirmierie erau aprinse, facand totul sa para mult mai infricosator si sinistru decat parea.

M-am ridicat din pat fara sa ii trezesc pe baieti, eram toata bandajata la palmi si la ambii genunchi. Eram imbracata cu pantalonii mei scurti si maieul cel larg, pe care il foloseam noaptea cand dormeam. Pamantul era asa de rece, picioarele mele erau inghetate. Se pare pana la urma ca Irin m-a salvat pe mine, iar pe Scorpius l-a lasat .. ohh doamne! Scorpius!

Am fugit speriata inspre geamul care dadea spre padurea interzisa, dar la urma urmei ce vroiam sa vad? Scorpius trebuia sa fie deja de mult mancat de toate acele animale de acolo ...

Am iesit din acea camera plina de paturi ajungand inspre holul principal, acolo unde totul era pustiu ... am mers proptindu-ma de peretele care dadea inspre clase, cu urcatul scarilor a durat mai mult ... in rest, totul a fost bine.

Ajunsa in baie m-am asezat in fata oglinzii, aveam buza  de jos sparta in partea stanga si aveam si o zgarietura pe frunte   ... Am iesit afara din scoala mergand incet pe carare care ducea exact langa lacul cel mare de langa. M-am asezat langa lac uitandu-ma atent la peisajul linistit pe care il prezinta aceasta scoala , ma durea mana, foarte tare ... tot ce tineam minte erau buzele lui Irin, dupa care am lesinat ...

-Ce faci? se auzise o voce ...

-Uneori am nevoia de a merge pe marginea lacului, de a ma scufunda in apa si sa imi imaginez cum ar fi sa fiu un peste ... sa uit de toti si de toate ... am spus eu uitandu-ma in condinuare la apa lacului care reflecta stelele.

-De ce tocmai un peste? raspunse vocea...

-Pentru ca memoria unui peste dureaza doar doua secunde ...

Atunci m-am intors in spate si l-am vazut, era el, era Scorpius ...

-Ce cauti aici? am spus eu ridicandu-ma repede de jos, pierzandu-mi echilibrul ... dar din cateva miscari acesta a reusit sa ma echilibreze la lor.

-Cine crezi ca te-a purtat la spital? spuse acesta zambind aratandu-si coltii ...

Atunci am realizat ... Irin nu pe mine m-a salvat ... pe el l-a salvat ... "De acum contracut il ai cu Scorpius ..." desigur ...

-Scorpius ... am spus eu punand mana pe pieptul lui ...

Inima lui nu batea, pielea era rece ca gheata ...

-Ce ti-a facut? am spus eu cu lacrimi in ochi ...

-Sunt bine ... spuse acesta apropiandu-se de mine.

-Stai, opreste-te!

M-am  speriat cand l-am vazut ca se apropie de mine ... asa ca din neatentie am cazut in apa stropindu-ma toata... tufisurile au inceput sa se miste, iar de acolo a aparut un baiat, un baiat are imi parea foarte cunoscut ...

-Ted! am spus eu ...

Acesta nu ma bagase in seama, au inceput amandoi sa se bata, ignorandu-ma amandoi ...

Scorpius era diferit ... avea niste unghii foarte mari la maini ... coltii ii ieseau afara din gura, iar ochii lui erau negrii... Ted era inca in starea lui umana, dar totusi, avea destul forta incat sa ii tina forta unui vampir.

-Ted, opreste-te! Scorpius!

Ted se intoarse uitandu-se la mine, zambea, se bucurase sa ma vada ca sunt bine ... am inchis ochii stergandu-mi lacrimile -de frica- cand dintr-o data un schelelait se auzise.

-T-t-e-e-ed ... am spus eu ingrozita ...

Am deschis ochii, varsand o lacrima ... Ted statea cu privirea inspre mine, inca zambea, dar nu asa frumos ca inainte ...Scorpius avea acea privire ingrozitoare ca si inainte, mana lui dreapta strapunse pieptul lui Ted, tinand in mana ceva care inca se zbatea, inima lui ...

Am fugit cat am putut eu de repede inspre Ted prinzandu-l din cazatura ...

-Ted ... am spus eu uitandu-ma la el, incercand sa il tin treaz ...

-Promite-mi un lucru ... spuse acesta abea putand sa se uite la mine.

-Nu spune asta ... nu iti lua la revedere de la mine.

-Trebuie ... nu pot pleca fara sa iti spun asta...

-Te rog nu ...

-Promite-mi ca nu ma vei uita ... promite-mi ca nu o sa ma parasesti ...

Frica lui de a ramane singur ...saracul.

-Nu am sa te uit niciodata ... si nu te voi parasi ...

Acesta a inceput sa planga, luandu-ma de mana, dupa care suav ochii lui au ramas fixati asupra cerului inseninat.

-TED! am strigat eu punandu-mi obrazul peste fruntea lui.

Acesta nu mai misca ...i-am dat drumul la mana, obsevand ca aveam in mana un inel, unul negru cu o luna plina pe el, m-am ridicat de langa acesta, stergandu-mi lacrimile, dupa care m-am intors inspre Scorpius, a carui privire era tot aceeasi privire rautacioasa ...

M-am apropiat de acesta, ridicandu-ma pe varfuri incercand sa ajung la inaltimea lui, dupa care l-am sarutat... cand m-am uitat la el, privirea lui devenise aceasi privire normala.

-Pentru ce a fost asta? spuse el lasand inima lui Ted sa cada pe jos, iar mainile lui pline de sange mi-au mangaiat fata.

-Asta o sa fie ultima ta amintire alaturi de mine ... din acest moment imi voi sterge toate amintirile legate de tine ... vei disparea din viata mea pentru totdeauna.

Privirea acestuia devenise una ingrozita, mai apoi realizand tot ceea ce facuse.

Am scos bagheta din buzunar, "Memmorius Adioo"...

The next generation (Harry Potter) The Witch, the vampire and the werewolf.Where stories live. Discover now