→Manechinuitele si viata reala←

92 20 9
                                    

"Multi designeri recunosc ca modelele trebuie sa fie cat mai slabe pentru a iesi in evidenta creatiile lor. Avand pe scena modele cat mai slabe, spectatorii se vor concentra mai bine asupra hainelor prezentate, si nu asupra formelor apetisante ale modelelor. " spunea unu' David Zyla, un stilist care a castigat premiul Emmy.(cica)

O fi castigat el sau nu premiul ala, cert e ca (partial) e de aceeasi parere cu mine. Deci...intelegem ca forme apetisante înseamnă a fi ceva mai plinut, nu- i asa? ( Daca gresesc, astept sa va luati de mine :)))

Buuun, recapitulam:

*plinut→apetisant
*slab ca ața→manechin

Asa ca de ce se mai plang fetele din ziua de azi? Ce nu va place? De ce nu va placeti? Credeti- ma ca voi sunteti atat de obisnuite cu formele voastre, pe care le considerati "urate", "cele mai rele posibile", încât nu va dati seama cat de interesante par unui necunoscut.

Fetele mai plinute. Va jignesc oamenii? Acei oameni ce se injura si se bat in trafic ca animalele, acei oameni care lovesc un om al strazii pentru ca asa e cool si care umbla 《scuzati mi expresia》 cu mucii in barba nefiind capabili sa faca banii necesari pentru a si cumpăra o apa plata???

Eh, uite ca acum tu esti mult mai presus decat ei. Poate ai tu cu cateva grame in plus, dar macar tu nu vei face asta niciodata. Sunt sigura de asta. Tu ai văzut cum este sa fii in situatia asta, asa ca nu o vei face si altora. Nu- i asa?

OMG! Lume nebunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum