Capitolul 1-Prolog

1.3K 47 17
                                    

~Vis~

Stateam intinsa pe plaja si ma uitam la soare cum se cufunda incetul cu incetul in mare cand dintr-o data cineva se apropie de mine si imi spune:

-Amy! Te-am gasit in sfarsit!si se apropie de mine luandu-ma in brate

-Cine esti? intreb eu speriata

- Cum nu stii cine sunt? Sunt iubitul tau. imi raspunde el si isi apropie fata de a mea incat puteam sa ii simt respiratia.

Cand sa ma sarute m-am trezit buimaca. Atat de buimaca incat am uitat sa ma prezint. Numele meu este Amanda Popescu, am 18 ani si sunt din Timisoara. Sunt bruneta cu suvite rosii si am 1.80. Sunt o fire sensibila si timida de aici si faptul ca nu prea reusesc sa imi fac prieteni. Prieteni? Ei bine nu am decat o prietena adevarata care ma stie ca pe o carte deschisa. Numele ei este Cleo are parul roscat din nastere , este la fel de inalta ca mine si are tot 18 ani. Cu ea reusesc sa fiu adevarata eu, adica cea zapacita, ametita si nebuna. Daca ne lasi singure intr-o casa mai mult ca sigur cand te intorci o sa o vezi inconjurata de pompieri sau chiar daramata(da,chiar ata de nebune suntem). Parintii? Pai... eu locuiesc doar cu mama. De ce? Asta o sa va povestesc mai tarziu ca e prea dureros. Sa va mai spun despre mama. Pai ea are un lant de magazine asa ca pot spune ca nu duc lipsa de nimic, ba chiar sunt rasfatata. Chiar daca sunt asa stiu sa o respect pe mama, mai ales dupa cate face pentru mine. Asa acum sa trecem la o zi normala.

Simt cum razele calde ale soarelui imi incalzesc fata de dimineata. Incet imi deschid ochii, dar ii inchid la loc fiind deranjata de lumina. De data asta ma ridic din pat si cu pasi mici ma indrept catre baie unde imi fac un dus rece ca sa ma trezesc mai bine. Dupa ce termin ma imbrac intr-o rochita bej pana la genunchi,un colier cu o bufnita, o gentuta alba si niste balerini de aceeasi culoare cu rochia. Parul mi-l las sa curga pe spate si cobor jos unde o vad pe mama pe canapea cu un barbat langa ea si inca un baiat(cred ca este baiatul acelui om). Ma duc langa mama o iau in brate si ii urez "Buna dimineata". Dupa observ ca domnul si fiul lui se uitau ciudat la mine si la mama.

-Mama,ei cine sunt?(o intreb in romana)

-Scumpo, chiar voiam sa te chem sa ti-i prezint pe Robert Malik si pe fiul sau Zayn Malik.

-Buna! Sunt Amanda, incantata de cunostinta. si intind mana ,dar vad doar ca se uita ciudat la mine amandoi.

-Ok, am inteles ca vrei sa mi-i prezinti,dar vad ca ei nu stiu ce sunt bunele maniere

-Pai ei nu inteleg romana, deoarece sunt din Anglia draga mea.

-Aaaa, pai si de ce nu ai zis asa de la inceput. Buna,ma numesc Amanda, incantata de cunostinta. le spun de data asta in engleza si le intind din nou mana.

Acum am dat mana cu amandoi si apoi mama mi-a dat cea mai cumplita veste:

-Dar de ce i-ai chemat?

-Uite scumpo...eu...si Rob ne vom casatori.

La asta incep sa rad dar mama intrerupe spunand:

-Amy ,nu glumesc.

Si la asta simt niste intepaturi in ochii si lacrimi incep sa mi se prelinga pe obraz.

-Nu, te rog spune-mi ca este o gluma. spun eu deja lacrimand si tremurand, dar de nervi.

-Imi pare rau,dar nu glumesc.

Dupa fraza asta am simtit ca innebunesc si am rabufnit:

-De ce imi faci una ca asta? De ce incerci sa il inlocuiesti pe tata? Nu o sa mai iubesc pe nimeni cum l-am iubit pe el! Te urasc! si deja simt cum izbucnesc in lacrimi.

Imi iau geanta de pe canapea si plec pe afara sa ma linistesc. Tot plimbandu-ma m-am hotarat sa o sun pe Cleo.

-Alo, rasuna vocea din difuzor.

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum