Capitolul 5 - Balciul, bungee jumping si adevar sau provocare

735 29 12
                                    

M-am dus catre acea fata si cand am intors-o cu fata la mine am vazut ca era chiar Cleo. Am inceput sa tip si sa o imbratisez pana nu mai avea aer. M-am oprit din aceste actiuni, am luat-o de mana si am dus-o pana in camera mea. Ne-am asezat pe pat si am inceput interogatoriul.

- Cum de esti aici? Cand ai venit? Esti chiar tu? Ce s-a intamplat cu Cristi? El de ce nu e cu tine? Cum de esti calma cand vorbesti cu baietii? Dar tu chiar nu ai de gand sa raspunzi??! intreb eu pe ea umfland-o rasul la cat de repede am pus intrebarile

- 1. M-am mutat de ieri, doar ca am vrut sa vin astazi sa iti fac o surpriza. 2. Nu, este fantoma mea, normal ca eu sunt!! 3. Pai Cristi...aici am observat cum o lacrima i s-a prelins pe obrazul ei acum rosu si am luat-o in brate spunandu-i ca nu trebuie sa imi mai raspunda aici...Ba da, vreau sa stii ce s-a intamplat, deoarece tu esti singura mea prietena. Deci, eu m-am mutat aici cu parintii, deoarece tatei i s-a oferit un loc de munca mai bun, iar atunci cand Cristi a aflat ca o sa plec s-a despartit....a inceput sa planga si am luat-o strans in brate...de mine. Mi-a spus ca o relatie la distanta nu tine si ca nu are rost sa mai fim impreuna.

- Of scumpa mea. Imi pare rau pentru tine. Nu trebuie sa imi mai raspunzi la celelalte intrebari daca nu vrei. am spus si am inceput sa radem amandoua

- Suni ca mama. imi spune ea dupa care incepem sa radem si mai tare pana ne-au dat lacrimile. Ok, sa continuam. Unde am ramas? A da! 4. Am incercat si eu sa nu mai fiu asa nebuna in preajma lor si chiar am reusit sa ma comport normal. Apropo, Zayn este asa de dragut, dar pacat ca este cu Perry Ornitorinca. imi spune ea

Am mai stat si am vorbit pana ne-a luat somnul. Deobicei dimineata te trezesti de la ciripitul vesel al pasarilor sau cu ceasul desteptator, dar aici trebuie sa te trezesti ca la nebuni. Ne-am ridicat amandoua speriate din pat ude din cap pana in picioare. Exact. Cum spuneam sau mai bine zis gandeam, baietii astia nu sunt normali si nu cred ca o sa fie vreodata. Le-am luat ligheanele din maini am mers la baie sa le umplem si dupa i-am cautat pe baieti. I-am vazut pe toti intinsi pe canapea. "Cum naiba incap toti pe acea canapea? " ma intreb eu. In fine, sa trecem la oile noastre. Ne-am dus tiptil pana la ei si cand nu se asteptau le-am turnat si noi lor apa in cap. Din pacate, Zayn m-a luat pe sus, iar pe Cleo a luat-o Niall si ne-au aruncat in piscina.

- Bomba!! striga Louis sarind peste mine, amandoi fiind acum la fundul piscinei

Ne-am mai stropit, ne-am mai jucat in apa pana s-a facut ora 14:00. Am decis sa mergem la un balci. Cleo a plecat la ea acasa, care se pare ca sta chiar langa mine, sa se schimbe, iar eu m-am dus la mine in camera. Mi-am facut un dus si m-am imbracat cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, un maieu alb si o niste sandale tot albe. Parul l-am lasat sa cada pe spate, mi-am luat telefonul, cativa bani si am coborat. Acolo i-am vazut pe toti aliniati ca la armata. M-am dus langa ei si am inceput sa merg ca si comandatii intreband:

- Sunteti gata?

- Da, sa traiti! striga toti odata

- Bun, pai atunci hai sa mergem la BALCI! am strigat eu si toti am inceput sa radem

Ne-am urcat in masina. La volan era Liam, langa el stand Harry. Iar in spate era la geam in stanga Cleo, dupa Louis, dupa Niall, mai apoi fiind Zayn, eu stand la el in brate ca sa avem toti loc. Dupa vreo jumatate de ora am ajuns. Am coborat din masina dupa care baietii si-au pus ochelarii de soare ca sa nu fie recunoscuti de fanele nebune. La inceput am mers la standurile cu vata de zahar de unde ne-am luat fiecare cate una cu arome diferite. Eu mi-am luat cu aroma de capsuni, Liam cu aroma de banane, Zayn si-a luat normala, Louis si-a una cu aroma de morcovi?? De unde aveau cu aroma de morcovi? Oricum, Nialler si-a luat cu aroma de visine, Harry cu mere, iar Cleo si-a luat tot una simpla la fel ca Zayn. Le-am mancat si dupa am mers la jucariile care erau la sol. Adica ne-am dus la jocul cu impuscaturi unde Harry mi-a castigat un ursulet gigantic, dupa am mers sa daramam popicele, unde Cleo a primit o bratara pe care scria "Directioner" si la multe altele. Dupa am decis sa mergem la cele care te ametesc. Am fost la cateva rollercoasturi de la care eu si Harry am avut nevoie de cate o punga, pentru ca ni se facuse rau. Am mai fost si la trambulina unde cadeam si radeam de numai puteam. Ba cadeam unii peste altii, ba in cap nici noi nu stiam. Spre sfarsit desteapta de Cleo a ales sa mergem la Bungee Jumping, chiar daca stia ca eu am frica de inaltimi. Ne-am dus la un domn care ne-a ajutat sa ne punem acele corzi in jurul nostru si am asteptat la rand.

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)Where stories live. Discover now