Selecionar tudo
  • Podvol se mi!
    243K 18.5K 40

    Čeho všeho byste byli ochotni se vzdát pro záchranu těch, na kterých vám záleží? Byli byste ochotni přijmout pomoc Boha, výměnou za váš život a svobodu? Tomu to rozhodnutí musí čelit Liv, jejíž modlitby byly vyslyšeny Bohy. Nečekala však, že byly vyslyšeny právě zlým Severským bohem klamů, Lokim. Byla to jen shoda náh...

  • Truhla s city
    28.8K 2.6K 18

    Připletla se, kam neměla. Když už si myslela, že z toho vyjde jakž takž v pořádku, to nejhorší teprve přišlo. Nepřestávala však být svá, nepřestávala být veselým blázínkem. Jejím plánem bylo dohnat boha lstí, lží a neplechy k šílenství.

    Completo  
  • Důvěra v lež
    130K 9.7K 23

    Lokiho se rozhodli potrestat poněkud nezvyklým způsobem. Hodí jej na starosti mladé dívce. Těžko říct, kdo z nich je ponížen víc. Ale na zdánlivě rovné stezce se začínají objevovat kameny, louže a díry. Nejistota trápí ji, vzbuzené city zase jej. Ona si klade otázku: Mohla bych bohu lží věřit?

  • Break Free
    208K 6.8K 47

    "You like this, don't you?" Ben says dangerously close to my face. "What? No." I reply instantly. "Then why are you biting your lip?"

    Completo   Conteúdo adulto
  • String of Fate
    26.9K 2K 43

    Jejich volby je postavily proti sobě. Jenže rudá niť osudu se začíná více a více utahovat, aniž by bylo možné vzdorovat. ~~~ Stali se nepřáteli na život a na smrt. Přesně jak řekla, oni nebyli předurčeni spolu bojovat. Jejich souboj nebyl vymezen osudem, určily ho jen a pouze jejich vlastní volby. Rozhodnutí, která ob...

    Completo