Life With Boys

Autorstwa Luwodka

142K 5.4K 733

A gimnáziumi évek sosem egyszerűek, főleg ha az embernek három bátyja van. Mindig akad valami aprócska probl... Więcej

Prologue
One
Two
Three
Four
Five
Six
Seven
Eight
Nine
Eleven
Twelve
Thirteen
Fourteen
Fifteen
Sixteen
Seventeen
Eighteen
Nineteen
Twenty
Twenty one
Twenty two
Twenty three
Twenty four

Ten

6.7K 245 29
Autorstwa Luwodka

Ma van október elseje. Ez a pár hét nagyon gyorsan eltelt. Suli után próbáltam legtöbbször a srácokkal lenni és elmentünk moziba, vagy be a városba iszogatni. Evan társaságával is voltam házibulikba és nagyon jól éreztem magam. Egyetlen negatívum, hogy anyám állandóan fotózásokra, interjúkra rángatott, hogy lássam milyen ez a világ. Egyáltalán nem érdekelt egyébként és végig untam az egészet, de legalább megismertem néhány új arcot. Köztudott, hogy anyám azt akarja, hogy nyomdokaiba lépjek és átvegyem az "örökségét" a műsorait stb. Azt persze nem kérdezte meg, hogy egyáltalán akarom én ezt vagy vannak valami más, egyéb terveid kislányom. Á. Dehogy. Na mindegy. Összességében, azért össze kovácsolódtunk a többiekkel. 

Anna és Adam állandóan egymásról beszélnek nekem, tökre oda vannak a másikért. Ricsi és Márk csajozgatnak és buliznak. Emma fülig szerelmes Jackbe, legalábbis szerintem. Sam pedig, hát Sam. Sokszor egymásnál lógunk suli után, szinte mindig nálunk van. Egészen vissza vett a véréből. Vagyis kénytelen volt, mert Adam minden kis érintésre ugrott. Eleinte szart rá, mit mond Adam, de megkértem rá, hogy legyen figyelemmel rá, mert nem akartam semmiféle konfliktust. Persze a perverz megjegyzések, provokálások, véletlen érintések megmaradtak, amikor senki nem figyelt. Újonnan az a szokása, hogy amikor megyünk egymás mellett kezét a derekamra rakja és levezeti a fenekemre és amikor lecseszem érte mindig azt mondja véletlen volt. Igen továbbra is nagyon érett a viselkedése.

Annához egyszer átmentem ott aludni és beszélgettünk erről és ő megvan győződve róla, hogy sokkal többet akar tőlem, mert látszik ahogy rám néz és a test beszéde is arra utal. Ezt onnan szedte, hogy interneten kutakodott erről, hogy '10 jel, hogy bejössz a pasinak' cikkek és videók, mert Adamen megakarta figyelni ezeket. De aztán mondtam neki inkább figyelje Sámuelt, mert még a hülye is megmondja, hogy Adam oda van érte. Engem még nem győzött meg Anna, szerintem ez hülyeség, de külön titkos beszélgetésünk van már emiatt.

Ami említésre méltó volt az a mai nap, azaz péntek. Tegnap sajnos horrort kellett nézni nála és semmit nem aludtam jó formán, mert féltem mint állat. Szóval rohadt fáradt voltam és ma edzésre is kellett mennem, amihez szükségem van valami koffeinre, de a pénz csak Jacknél volt.

- Na hogy aludtál? - lökte meg a vállam, mire kapott egy csúnya pillantást - Kicsit fáradtnak tűnsz.

- Elég szarul - feleltem cinikusan.

- Bezzeg ha velem aludtál volna - vigyorodott el a lehető legperverzebben.

- Hát, ha szeretnéd, hogy testrészek nélkül kelj fel, akkor felőlem aludhatunk együtt - mondtam, miközben a folyosón lévő diákokat figyeltem.

- Rendben, de akkor te is úgy fogsz kelni, hogy valamid hiányzik - vágott vissza.

- Kötve hiszem - szólaltam meg egy idő után.

- Hát, pedig én biztos vagyok benne.

- Szia Sam - köszöntem el tőle és szokásosan ott hagytam. Mindig ezt csinálom akárhányszor kiégek rajta, de legtöbbször visszaránt. Most amúgy is fontosabb dolgom van. Be kéne mennem Jack osztályához. Amit tudni kell, hogy húszan vannak és két lány kivételével csak fiú osztály. Beléptem a terembe és minden tekintett rám szegeződött.

- Sziasztok - köszöntem a két lánynak, akik mosolyogva vissza köszöntek. Házibulikon mindig ott szoktak lenni és ott is ismertem meg őket. Talán én meg ők ketten, azok, akikkel Jack normálisan viselkedik. Szerencséjük van - Jack adsz pénzt? - mosolyogtam angyalian, miközben megtámaszkodtam a padon. Anyám lezárolta a számlám büntiből a múltkoriért, szóval koldulok egy ideje.

- Aha - bólintott, miközben táskájába kezdett el kutakodni.

- Azt a rohadt. Micsoda nő. Szia - köszönt az egyik srác, akit még életemben nem láttam. Barna haja és szemei voltak és kb velem egy magas volt - Régóta kiszemeltelek magamnak és így testközelből, még lélegzetelállítóbb vagy - tette szívére a kezét, mire felhorkantottam.

- Én még soha nem láttalak.

- Roland vagyok.

- Fasza - vágtam rá, mire a haverjai felröhögtek.

- És szingli.

- Ki kérdezte?

- Gondoltam jó, ha tudsz a jövendőbelidről - kacsintott rám.

- Nem köszi - kacsintottam vissza rá.

- Tessék - nyomta kezembe a pénzt Jack. Na végre - Haver róla már lecsúsztál, az új fiúé - vigyorodott el. Ó, hogy rohadnál meg. Nem kellett nevet mondania, mert mindenki így ismeri Sámuelt. A kilencedikeseken kívül, csak mi voltunk ujjak hárman az egész suliba. Engem mindenki az ő húgukként vagy ikrekként emlegetnek. Ja meg az új fiú nőjeként. Egyébként nem értem, hogy lehet, hogy csak egy ikerpár van a suliban. Régi sulinkba volt vagy négy iker. Na mindegy.

- Az engem nem tart vissza, úgyis az enyém leszel.

- Felakasztom magam - löktem el magam a padtól és gyorsan leléptem. Büféhez érve a legnagyobb energia italt kértem és azt kifizetve, boldogan indultam el a termem felé. Pár perce becsöngettek, de nem nagyon hatott meg. Az ajtón belépve a történelem tanárt pillantottam meg. Upsz.

- Elnézést - huppantam le a helyemre Sam mellé.

- Merre járt?

- Feltartottak - vágtam rá azonnal. Nem is kellett ránéznem a mellettem lévőre. Tudtam, hogy vigyorog. A tanár sóhajtott, majd folytatta a beszélést.

- Ki tartott fel? - hajolt közelebb és lehelete megmozgatta kósza hajszálaim. Férfias parfümjének az illata beférkőzött az orromba és szívem kalapálni kezdett a mellkasomban. Hogy csinálja?

- Roland - vágtam rá, mire vigyora lehervadt az enyém meg kivirult.

- Milyen Roland? - kérdezte. Egy ideig még agyaltam, de úgy döntöttem, csak azért is provokálni fogom.

- Jack osztálytársa és képzeld azt mondta az övé leszek és még a férje is - mondtam szórakozottan.

- Mi van? - kérdezte kicsit hangosan, amire a tanár egy csúnya pillantást vetett rá. Azóta se szívlelik egymást.

- Én is meglepődtem.

- És te mit mondtál?

- Mmm, az mindegy, de úgy érzem nőtt eggyel az udvarlóim száma.

Arca komoly volt és kissé feszült. Bevallom elöntött a magabiztosság, hogy így reagál. Újabb fogást találtam rajta. Óra végén a folyóson álltunk és a srácokkal beszélgettünk, amikor megjelent Roland és a haverjai, na meg Jack. Kíváncsian fordultam feléjük, amikor Roland lehajolt elém.

- Ez jó lesz - örült meg Jack, miközben videózott. 

- Szia Szerelmem, olyan régen láttalak - fogta meg a kezem, amire egy csókot lehelt.

- Hála az égnek - biccentettem köszönésképp.

- Hála az égnek, hogy megteremtett téged.

- Inkább anyámnak - húztam el a szám.

- Ő is olyan gyönyörű, mint te?

- Nem - ráztam meg a fejem.

- Mert te olyan vagy, mint egy angyal.

- Ja, te is - préseltem vonallá a szám, amire a többiek felnevettek.

- Mond lenne kedved eljönni velem egy...? - kezdte, de abba hagyta. Mindannyian a hátam mögé néztek, de én nem mertem megfordulni - Tudod mit inkább majd később elhívlak randizni - köszönt el hirtelen, majd lelépett. Jack eközben, majd megpukkadt a nevetéstől. Ez remek volt.

Félve pillantottam, hátra és egy elég feszült Sámuel állt mellettem. Fogalmam sem volt mihez kezdjek magammal, de ösztönösen fontam dereka köré karjaim, mire egy feszült sóhajtás kíséretében viszonozta ölelésem. Csendben hallgattam, ahogy szuszog majd, ellépett tőlem, de kezét továbbra is derekamon pihentette.

- Minden oké? - kérdeztem halkan.

- Persze - vont vállat lazán.

- Mit csináltál, amiért megijedt?

- Semmit - vont vállat - De mond meg annak a gyökérnek, ha megint elakar hívni, akkor nálam próbálkozzon - mondta határozottan és azzal ott hagyott. Nem tudom, hogy ettől most el kéne olvadnom vagy kezdjek el félni.

*****

Másnap anyám írt, hogy mennem kell körmöshöz, mert jelenésem lesz.

- Ahj, de nem tudom jó ötlet e - húztam el a szám Evanre és Jackre pillantva. Adam Annával ment valahova, mi meg lent reggeliztünk a konyhában.

- Hidd el jó lesz.

- Anya úgy se tudja meg, majd mi gondoskodunk róla.

- Jó - túrtam bele hajamba - Biztos használni fog?

- Biztos - vágta rá Evan.

- Olyan hatásos lesz rád se mer majd nézni. Tegnapi után biztos vagyok benne - mondta Jack röhögve.

- Tényleg mit csinált? Hallottam, hogy volt valami - kérdezte Evan.

- Egyik haverom elakarta hívni Lolát randizni, de Sam beállt mögé és úgy nézett rá, mint aki mindjárt szét kapja.

- Tényleg? - kérdeztük egyszerre.

- Ja - mondta teli szájjal - Szóltunk neki, hogy ne is próbálkozzon, de szart a fejünkre. Nagy a pofája, de egy gyáva szar. Hang ember.

- Feltűnt.

- Amúgy meg - harapott bele kajájába - Még én is kétszer átgondolnám, hogy neki menjek e Samnek. Nyilván én nyernék, de kemény lehet.

Na jó most lesokkoltam. Ilyet se hallottam még Jacktől, pedig ő mindennek neki megy. Legyen az bárki vagy bármi.

- Hát amúgy ja - értett egyet Evan - Jó palit választottál húgom.

- Nem a palim.

- Akkor kúrótárs.

- Fúj fogd már be!

- Nehogy azt mond már nekem, hogy tényleg csak filmeztek és nem smároltok vagy dugtok - nézett rám Jack, mint akit teljesen hülyének néz.

- Hát, pedig így van.

- Ja, én meg madár vagyok - szólt közbe Evan.

- Mi olyan hihetetlen ezen?

- Rajtunk kívül, nincs olyan pali, aki kibírná melletted egy ágyba anélkül, hogy hozzád nyúlna.

- És Samről beszélünk tehát főleg, nem bírná ki.

- Úgy szokott rá nézni - csóválta a fejét - Rendes néha úgy érzem, mintha valami intim pillanatot zavarnék.

- Fejezzétek már be - szóltam rájuk.

- De most komolyan. Nem szokott próbálkozni?

- Hát...-tettem le a telefonom - Nem tudom?

- Nem nyomult rád? Nem akart még megcsókolni?

- De - vontam vállat - De csak poénból - mondtam, mire röhögni kezdtek. Nem akartam elmondani a fogadást.

- Hallod Evan lekaplak gyorsan, de csak poénból jó?

- Jó, de semmi komoly, csak poénból az úgy nem gáz - bólogatott Evan.

- Nagyon vicces.

- Csak, hogy értse az a szépséges, naiv fejed. Nem smárolgatjuk a legjobb barátunkat poénból.

- Nem smárolgatunk - erre most nem tudok mit mondani.

- Tök mindegy.

- Csak szórakozunk, provokáljuk egymást és ennyi. Csak barátok vagyunk.

- Úgy provokáljátok egymást? Úgy-úgy?  - kérdezte Evan, mire a földet kezdtem el szégyenlősen bámulni - Tudtam. A kanapén is azt csináltad múltkor - jött rá, mire bólintottam - Na de húgiiii, de erkölcstelen lettél.

- Végre érdekli a dugás. Mondtam, hogy nem lesz gond - mondta Jack, mire hihetetlenül néztem rá - Csak egy hozzánk hasonló kandúr kellett.

- Beindultak az ösztönök - röhögött fel Evan. Fhu mindjárt leütöm őket - Én már, amikor megláttam a srácot tudtam, hogy ő lesz a megrontód.

- Én is.

- Tökre zsánered.

- Nem és fejezzétek ezt be. Nem jön be és csak szórakozunk. Csak barátok vagyunk.

- De megakar dugni - vágták rá egyszerre.

- Kuss - nyomtam rá Sam nevére és fülemhez emeltem a telefont. Azonnal felvette.

- Szia Bébi - köszönt lágya és azonnal melegség kúszott a mellkasomba. Az előttem ülő két idióta, elkezdtek élvezkedős fejeket vágni és nyögni, mivel hallatszódott, amit Sam mond.

- Szia - mosolyodtam el- Mit csinálsz ma?

- Hát azt terveztem, hogy egész nap rád gondolok, de most, hogy így felhívtál, hallgatlak - mondta, mire arcom azonnal elöntötte a pír. Evanék szívükhöz kapva borultak a pultra egymásba kapaszkodva. Csak a bátyáim miatt voltam vörös, tök ciki, hogy hallják.

- Nagyon vicces - köszörültem meg a torkom, amire kuncogással reagált - Ma megyek körmöshöz és tudod ott van az a fiú.

- Milyen fiú már megint?

- Hát aki múltkor haza akart kísérni, tudod - mondtam félig röhögve. Olyan hülyék.

- Ja vágom. És akkor most pasidként el kellene kísérni?

- Aha, de nem muszáj, ha nem akarod.

- Dehogynem - vágta rá- Mit kapok cserébe?

- Megdughatod a húgom! - kiabálta bele Jack.

- Hát majd kitalálom - forgattam meg a szemem.

- Jack ötlete jobban tetszik - nevetett, amitől a fiúk azonnal vihogni kezdtek.

- Faszomat belétek - dobtam meg őket egy konyharuhával - Ötkor gyere át.

- Jól van Bambi.

- Puszi -köszöntem el és leraktam. 

- Pusziii nyusziiii Kösziiiikee - kezdtek el nyájas hangon utánozni.

- Szeretlek, imádlak, ágyamba kívánlak.

- Kapjátok be - hagytam őket ott és inkább elfeküdtem a kanapén a telefonom társaságába. Hihetetlenek, de komolyan.

Épp Krisszel chateltem valami lányról, amikor csengettek. Nem is figyeltem oda, csak próbáltam összefoglalni, amit írni akarok, hogy egy fiú is megértse. Nem tudja eldönteni, hogy bejön-e a csajnak vagy sem és a jelekből nekem kéne rájönni. Hirtelen egy alakot pillantottam meg a telefonom mögött. Fejemet félre billentettem és kitágult szemekkel néztem Sámuelre.

- Jézusom, te mi a francot keresel itt? - ültem fel, miközben pólóm megpróbáltam lejjebb húzni. Pizsamába voltam még, ami csak egy pólóból és egy bugyiból állt. Francba.

- Téged - válaszolta vigyorogva, miközben tekintetét végig vezette rajtam. Egyáltalán nem zavartatta magát, sőt szerintem direkt feltűnően csinálta.

- 20 perc sem telt el mióta hívtalak.

- És? - tekintette fel és le cikázott rajtam.

- Ne nézz már így - szóltam rá.

- Hogy? - pillantott le, majd fel.

- Hát így. Ne bámulj.

- Mert különben mi lesz? - hajolt le, majd felém mászott és úgy nézett le rám.

- Sam - szólítottam figyelmeztetően, de a zavaromat nem tudtam elrejteni és ezen a felettem lévő roppant jól szórakozott.

- Lola - szólított ugyanolyan hangsúllyal.

- Jack!

- Evan! - kiabálták oda a nevüket.

- Még hogy csak barátok - szólalt meg Evan.

- Még hogy nem szoktak dugni.

- Gyere tesó hagyd őket szerelmeskedni.

- Ha kell gumi, szólj Húgi! - kiabálta Jack még utoljára, aztán végre felmentek.

- Na, tessék, ez is miattad van - vetettem oda neki.

- Szívesen - nevetett fel, majd egyszerűen rám feküdt. Kicsit helyezkedett addig, amíg a lábam közé nem férkőzött, majd fejét a mellkasomra hajtotta.

- Khm... fejed hol van?

- A mellkasodon, miért? - emelte ki a mell szót. Vigyorogva felemelte a fejét, majd a szemembe nézett.

- Talán, mert...- kezdtem, de a telefonom hangosan jelzett egyet, majd még egyet és aztán megint. Kihúztam a hátam alól, majd feloldottam és azonnal vissza írtam Krisznek. Ujjaim gyorsan mozogtak a billentyűzeten és próbáltam, minél meggyőzőbb lenni. Nem hitt nekem.

- Ez ki?

- Krisz - feleltem, mire nagy fejével kitakarta a képernyőt - Ne már - nyomtam le a fejét magamra - Egy haverom.

- Olyan haver mint én?

- Nem - válaszoltam - Volt osztálytársam és tánc társam.

- Téged miért vesz körbe ennyi fiú? - pillantott fel rám.

- Nem tudom. Mond meg te. Egyáltalán mit érdekel ez téged?

- Nem, mert megint pofán vágsz - nevetett fel, mire rákaptam a tekintetem. Csak most veszem észre milyen közel van az arca - Túl sok a vetélytárs - sóhajtott panaszosan.

- Szar lehet - vontam vállat. Grimaszolt egyet, majd nyögve visszarakta a fejét rám. Egy idő után, feljebb tornázta magát és arcát a nyakamba nyomta. A hideg azonnal kirázott és éreztem, hogy elmosolyodik. Szívem olyan gyorsan dobogott, mint még soha szerintem és reménykedtem, hogy nem érzi. Kis habozás után, kezemet puha hajába vezettem és azzal kezdtem el szórakozni, miközben a másik kezemmel próbáltam visszaírni. Ölelése szorosabb lett és kb 10 perc elteltével már csak az egyenletes szuszogását lehetett hallani. Istenem, de cuki, elaludt. Hát én meghalok. Mellkasomat szétfeszítette a boldogság, míg a gyomromba megint az a furcsa érzés költözött. Amíg ezen agyaltam vajon ez mitől lehet, én is elálmosodtam és lehunytam pilláim. Aztán suttogásra keltem.

- Beszarok milyen cukik.

- Én mondtam, hogy szoktak dugni - ez biztos, hogy Jack.

- Nem - motyogtam, majd kinyitottam a szemem és a két bátyámat pillantottam meg, akik minket bámultak a kanapé mögül.

- Jó reggelt.

- Hány óra van? - néztem körbe órát keresve. Sam még mindig aludt.

- Négy körül

- Akkor jó.

- Dugjatok csak tovább - paskolta meg a fejem Jack.

- Húzz már el a picsába.

- Jól van anya, ne legyél mérges - röhögtek fel, majd hallottam, ahogy felmennek a lépcsőn és megint a dugásról beszélnek. Lábammal átkaroltam derekát, míg kezemmel a nyakát és morcosan magamhoz szorítottam, mint egy plüssmacit. Miért nem tudnak békén hagyni?

Egy kis nyöszörgést hallottam és az ő szorítása is erősebb lett. Nagyot sóhajtott, majd egy puszit nyomott a nyakamra, ami hirtelen levegő vételre késztetett. Az egy után több jött és nem tudtam mit csináljak.

- Sam - szóltam rá halkan.

- Hmm? - kérdezte, majd megszívta nyakamat, amitől hátam ívbe feszült.

- Hagyd abba - kértem. 

- Ahj.

- Kanos állat.

- Csodálkozol? - kérdezte, mire felnevettem.

- Nem - ráztam meg a fejem mosolyogva.

- Na látod. Amúgy kurva kényelmes vagy, mondták már?

- Nem.

- Főleg a lábaid között. Szívesen kipróbálnám párnának.

- Na szállj le rólam. Most már készülnöm kell.

- Nem, nem kell jó vagy így - mondta, mire hátára csaptam - Ne üss, mert visszaütök - mondta miközben, feltolta magát fekvő támaszba és megállt a kanapé mellé.

- Azt próbáld meg - fordítottam neki hátat, de kár volt, mert azonnal rácsapott a fenekemre.

- Ne már - szóltam rá indulatosan, mire felhúzta hátul a pólóm - Kezded a határokat feszegetni - fordultam meg hirtelen.

- Tetszik a rózsaszín csipkés bugyid - vigyorgott a képembe, mire felpofoztam.

- Nekem meg a piros fejed.

- Most verekedni akarsz?

- Igen, miután felöltöztem - mondtam a lépcsőn menet, miközben lefogtam a pólóm alját.

- Max leöltözés lesz.

- Vedd ki az eszed a gatyádból - fordultam hátra.

- Vedd ki te.

- Fhu - mérgelődtem, majd a szobámba érve becsaptam magam után az ajtót, de az pillanatok alatt ki is nyílt.

- Szóval faképnél hagysz? - kezdett el közeledni felém.

- Igen, mert túl perverz vagy.

- Bajod van vele? - incselkedett tovább és kezeit derekamra helyezte.

- Igen, mert nem baráthoz méltó a viselkedésed - és végszóra velem együtt ledőlt az ágyra és ismét alatta voltam - Ahogy ez sem - húztam össze a szemem. Ajkai egyre csak közeledtek az enyémhez, majd amikor csak pár centi volt köztünk...- És ez sem - mondtam, mire megmutatta bugyi levarázsoló vigyorát, amivel nap mint nap megajándékoz és szerintem tisztába van vele mennyire tetszik ez a vigyor. Elmosolyodtam, majd fordítottam a helyzetünkön és vigyorogva ültem rá csípőjére, amire arca elkomorodott.

- És ez baráthoz méltó? - kérdezte most ő, mire felnevettem.

- Nekem szabad - simogattam meg mellkasát.

- Nekem is - helyezte minkét kezét combjaimra, majd feljebb csúsztatta nagy tenyerét a pólóm alá és megállt a fenekemnél.

- Ezt nem szabad - néztem le rá.

- Ezt?- kérdezte, majd belemarkolt. Levegő után kapva szemeztünk egymással, az ő vigyora levakarhatatlan volt és hiába kellett volna leszállnom róla, mégsem akartam.

- Ezt - nyögtem ki, majd kezeit levettem magamról és a lábamra helyeztem. Kuncogva felült, majd visszarakta ugyanoda, ahova nem kéne és csak pimaszul vigyorgott rám.

- Teszek rá mit szabad és mit nem - nézett szórakozottan a szemeimbe, aztán a számra.

- Vettem észre - mondtam, majd mielőtt bármi meggondolatlan történt volna, mellkasánál fogva visszalöktem az ágyra - Most már öltöznöm kell - szálltam le róla, majd a szekrényemhez mentem.

- Nekem meg ezt nézni - helyezte magát kényelembe.

- Hülye fasz - ráztam meg a fejem, majd kikaptam egy farmerom és felvettem - Fordulj el - pillantottam rá.

- Biztos, hogy nem.

- Akkor bazdmeg - fordultam el, majd egy melltartót kivéve bekapcsoltam és a póló alá húzva fel vettem, majd utána levettem a pólót.

- Hé ez nem ér - ült fel az ágyon.

- Szopó.

- Legalább fordulj ide.

- Nem vagy te egy kicsit akaratos? - kutakodtam a szekrényemben, majd vállam fölött rá néztem.

- De egy kicsit - vigyorodott el, amire megforgattam a szemem. Felkaptam magamra egy másik pólót, majd kb 10 perc múlva kész is voltam.

- Van még 15 percünk - néztem a telefonomra.

- Jó, akkor kezdhetsz vetkőzni.

- Állj le.

- Eszem ágába sincs.

- Szia Sam - köszöntem el, majd leindultam a lépcsőn, egyenesen a konyhába.

- Na mi van? - kérdezte Evan.

- Semmi - vettem le egy poharat, majd töltöttem bele vizet.

- Elfáradtál? - vonogatta a szemöldökét tudjuk ki.

- Nem akarsz elmenni innen? - ráztam meg a fejem.

- De. Úgyis találkozom Emmával - mondta, én meg majdnem félre nyeltem.

- Kajak? - jelent meg Sam.

- Aha - bólintott. Evan aggódva figyelt engem. Ajkaimat rágcsálva bámultam magam elé, majd Jack felpattant és már itt se volt. Lecsaptam a poharat az asztalra, majd feszülten a hajamba túrtam. Evan mellém lépett és ölelésbe vont.

- Ne aggódj ezen. Csak nem lesz az mint múltkor - simogatta meg a hátam, de hangja nem tűnt túl biztosnak.

- Miért mi volt múltkor? - kérdezte Sam kíváncsian.

- Nem mesélted neki? - kérdezte, mire megráztam a fejem - Akkor magatokra hagylak - ásított, majd felment.

- Hát ez hosszú - húztam el a szám.

- Na mondjad csak - ült le az egyik bárszékre, mire követtem a példáját.

- Anyukámnak volt egy barátnője, akinek volt egy velem egy idős lánya. Maja. Egy oviba, és általánosba jártunk és legjobb barátnők voltunk. Az életemet is rábíztam volna. Aztán...tudtuk, hogy irigy ránk a család, meg Maja rám, de nem foglalkoztunk vele. Később beleszeretett Jackbe, de ez nagyon nagy titok volt, több évig titkolóztunk. Még Adamnek is bejött, de neki csak Jack kellett és konkrét megszállottja lett. Aztán egy éjszaka valahogy lefeküdtek vagy már nem is tudom mi történt - ráztam meg a fejem zavarodottan - Később elkezdtek járni, de kb 3 hétig tartott és szakítottak. Jack rögtön túl tette magát rajta, de Maja nem. Elkezdett kurvásan öltözködni és mindenkivel lefeküdt, hátha féltékennyé teszi ezzel. Már beteges volt, amit csinált. Teljesen kifordult önmagából és tök bunkó volt velem és leszart. Aztán egy nap, amikor elegem lett belőle, megmondtam neki, hogy felejtse el, mert nem ér el ezzel semmit, de azt mondta kussoljak és menjek a picsába. És Jack ezt hallván, hogy így beszélt velem, bevallotta neki, hogy nem szereti, csak szexre kellett és még meg is csalta elvileg. Szóval leállította végre. Erre Maja kikelt magából és kiabálni kezdett és elkezdett elhordani leginkább engem mindennek. Lényege az egésznek az volt, hogy csak kihasznált, hogy Jack közelébe legyen. Én teljesen összetörtem főleg, hogy ekkor tájt hagyott el minket apa. Rossz társaságokba keveredtem, lázadtam, verekedtem, ittam meg...mindegy - legyintettem - de végül a fiúk kihúztak a szarból, de fél évig nem beszéltem Jackkel. Majáék, pedig elköltöztek. Azóta is összeveszek vele, ha egy lányt kidob és most ugyan az fog történni, mint évekkel ezelőtt - csak dőltek belőlem a szavak. Nem voltam akkor magamra büszke, de életemben nem csalódtam akkorát egy emberben sem. Azóta vagyok ilyen paranoiás, ha új embereket ismerek meg.

- Azta - szólalt meg végül - Sajnálom Bambi.

- Ja, lényegében ennyi. Ezért is vannak inkább fiú barátaim, meg ezért féltem a barátnőimet Jacktől, de szerintem Emma már most bele van esve.

- Ez érthető - bólogatott - Próbálj meg beszélni Emmával, hátha használ valamit. Ha nem, akkor nincs mit tenni. Ő bajuk, ha sírás a vége, nem a tiéd. Amúgy se vagytok Emmával akkora öribarik.

- Tudom - sóhajtottam fel.

- Az a csaj meg egy hülye kurva - horkantott fel, mire felnevettem.

- Az, de most már menjünk - pillantottam az órára.

- Igen is asszonyom.

Út a körmösig nyugisan telt. Megbeszéltük, hogy mi legyen. Tapi és egyéb dolog nincs, ami nem tetszett neki, de végül beleegyezett. Illetve nem szólhat be Balázsnak sem. Csak legyen mellettem és ennyi. Kicsit izgultam, nehogy baj legyen. Enikő szerencsére tisztába van a dolgokkal és később megtudtam, hogy azért küldött majdnem el, hogy a fiával ne találkozzak többször, de anyám maga az erőszakosság szóval nála maradtam.

- Nyugi - tette a combomra nagy tenyerét, hogy ne rázzam a lábam idegességemben.

- Tényleg csendbe legyél és nehogy beszólj neki.

- Ezt elmondtad vagy háromszor, elsőre is megértettem.

- Jó csak ismerlek - forgattam meg a szemem - Múltkor is, hogy beszóltál annak a szegény fiúnak.

- Mert úgy bámult, mint aki még nem látott embert - mondta, amire csak megráztam a fejem.

- Ott van - mutattam a szalon felé. Leparkolt nem messze a szalontól, majd kiszálltunk a kocsiból és kezem után nyúlt. Hasam automatikusan összeszorult.

- Sokáig fog tartani? - kérdezte.

- Egy óra biztos - vigyorodtam el szenvedő fejét látván.

- Mit csinálok én addig?

- Játssz a telefonodon.

- Nincs játékom. Múltkor letöröltem mindet.

- A kedvencemet is? - kérdeztem hitetlenkedve.

- Nem azt nem - mosolyodott el - Játszhatok a tiéden?

- Nesze - adtam oda neki a telefonomat, épp akkor, amikor egy kedves ismerős lépett ki a szalonból káromkodva.

- Nem hiszem el baszki - káromkodott Timi. Őt itt ismertem meg és néha együtt szoktunk szenvedni - Ó szia Lola - vett észre.

- Szia - mosolyodtam el és két arca puszival köszöntünk - Csak nem Balázs miatt vagy ideges?

- Ne is mond, folyamatosan nyomult, meg hozzá ért a hajamhoz. Kezdek azon agyalni, hogy keresek más körmöst. De inkább mesélj a mögötted lévőről - pillantott mögém, de Sam a telefonommal volt elfoglalva.

- Pont azért hoztam, hogy ne próbálkozzon Balázs, de amúgy a szomszédom.

- Úristen nagyon dögös - suttogta a fülembe, mire felnevettem - Szabad préda?

- Nem - ráztam meg a fejem, mire felsóhajtott és megpaskolta a vállam.

- Te kibaszott mázlista. Elvittem volna pár körre. Írj, hogy használt e kártevő ellen. 

- Jól van - nevettem fel, majd elköszöntünk egymástól.

- Ki traccspartiztad magad? - pillantott fel a telefonomból.

- Kuss - forgattam meg a szemem.

- Jól hallottam, amit hallottam? - húzta ki magát.

- Ja - idióta.

Kinyitotta nekem az ajtót, előre engedett és az utolsó pillanatban rácsapott a seggemre. Ajkamba haraptam, majd köszöntem és eltátogtam neki egy "anyád picsáját", aztán mosolyogva fordultam vissza. Még hallottam, ahogy halkan felnevet, majd meghallottam egy ismerős hangot.

- Szia Lola - nagy vigyorral megjelent, de amint meglátta a mögöttem lévőt, arcára rémület ült ki és összébb húzta magát.

- Szia Balázs - mosolyogtam az illetőre, majd kihúztam a székem.

- Ki jött Drágám? - hallottam meg Enikő távoli hangját, mire Balázs szó szerint elszaladt gondolom az anyjához. Samből kirobbant a nevetés és homlokát a vállamnak döntötte.

- Ezért a 160 centis nyomorék miatt hívtál?

- Ne nevess már tudod, mekkora pióca? - próbáltam komolynak tűnni, de én se bírtam nagyon.

- Hát ez kész - nevetett, majd mint egy kiskutyának megsimogatta a fejem és nyomott rá egy puszit - Imádlak - mondta, majd fogta magát és leült a mellettem lévő kanapéra. Ekkor, pedig megjelent Enikő és neki állt a dolgának. Persze, azért a fülembe súgta, hogy milyen helyes barátom van, amin csak mosolyogni tudtam. Sam telefonommal játszott és az egyik keze egész végig a combomon volt és azt simogatta, ezzel őrületbe kergetve engem. Kurvára nem tudtam normálisan figyelni Enikő mondandójára. Balázs az egyik széken üldögélt, de direkt nem néztem rá. Egy óra múlva, pont amikor már kész voltam, csörgött a telefonom.

- Adam az.

- Vedd fel légyszi és kérdezd meg mit akar - kértem, mert épp fizettem. A fogashoz, mentem és levettem a bőr dzsekim, amikor hirtelen mellettem termett Balázs és karomnál fogva félre húzott.

- Figyelj megbocsájtok a múltkoriért. El van felejtve, de ki ez a fiú veled? - beszélt halkan.

- Mi van? - vágtam teljesen értetlen fejet. Még ő bocsájt meg nekem?

- Annyira nem szimpatikus, meg ott fogdosott egész végig. Vigyázz vele. Ha megbánt akkor...

- Akkor mi lesz? - jelent meg mögötte a majdnem két méter magas "barátom".

- Óh hello - nézett fel rá. Samre néztem és biccentettem neki, mire azonnal vette az adást. A fogashoz lépett és Balázs újra lecsapott - Ijesztő - pillantott rá, majd megint karomhoz nyúlt - Na mindegy, majd megbeszéljük négyszemközt ha...- kezdte, de Sam megint kimentett.

- Nem beszéltek meg semmit és szállj le róla - vágott a szavába, miközben kezét levette karomról, majd kinyitotta az ajtót és derekamnál fogva kivezetett. Amint becsukódott az ajtó, kirobbant belőlem a röhögés.

- Ekkora nyomorultat - pillantott az ég felé - Honnan szedsz te össze ilyeneket?

- Nem tudom - nevettem folyamatosan.

- Hajszálon múlott, hogy nem küldtem el a picsába.

- Csóri.

- Nem is értem, hogy van mersze ezt csinálni, amikor ott állok melletted.

- Azt hiszi sérthetetlen, mióta valami képzeletbeli pajzsot varázsolt maga köré - és tényleg ezt hiszi múltkor elmesélte az egész szertartást.

- Ki a faszom ő Harry Potter?

- Annak a távoli rokona - nevettem fel.

- Jézusom - csóválta a fejét, miközben kinyitotta nekem az ajtót és beültünk a kocsiba.

- Ott szokott mellettem ülni, meredten bámul, magyaráz és állandóan hozzám ér.

- Jövök kövinek is és akkor elbeszélgetek én vele. Nem is értem, hogy viseled el. Most is végig téged bámult és csak akkor nézett el, ha felnéztem rá.

- Hozzá szoktam már, hogy valaki mindig bámul - pillantottam rá a szemem sarkából.

- Ezt most vegyem célzásnak? - villantotta meg fehér fogsorát.

- Vedd - biccentettem.

- Tudom, hogy szereted amikor bámullak.

- Tudom, hogy szeretsz bámulni - hárítottam.

- Tudom, hogy te is - vágta rá. Alsó ajkamba harapva konstatáltam, hogy ezt most elbuktam - Amúgy, tessék - nyújtotta felém a telefonom vigyorogva.

- 16% ez most komoly? - oldottam fel a telefonom - Mindig lemeríted.

- Direkt volt - biccentett - Amúgy Adam üzeni, hogy beszélgetnetek kell.

- Mert?

- Nem tudom, de fura volt - vont vállat.

- Fasza. Ha miattad van megvédesz.

- Alap - vigyorodott el, egy kacsintás kíséretében.

Ezen is túl vagyunk. Haza érve Adam fogadott és számon kérte rajtam, hogy " elárulnád, miért mondogatják azt a fiúk, hogy dugtatok? ". Na igen, csodálatos nap lezárás.

Egyszer kinyírom őket.

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

337K 16.6K 42
Milyen is egyetemistának lenni? Szabadság, kevés szülői kontroll, jobbnál jobb bulik, megannyi emlék, amikre később boldogan emlékezünk vissza. Nem...
60.3K 1.6K 44
- Mi van ha én nem csak a barátod akarok lenni? - Mi? - nem tudtam mást kinyögni, ugyanis annyira meglepett, hogy a szívem leállt egy pillanatra. ...
159K 11.3K 157
Sokszor azt hisszük, hogy akkor veszi az életünk a legnagyobb fordulatot, amikor elkezdődik egy korszak, de a legnagyobb változás talán mégis az, ami...
A ROSSZAK Autorstwa Ravel

Dla nastolatków

80.6K 3.1K 43
- Szeretsz még? - nem bírtam tovább magamban tartani, muszáj voltam megkérdezni, hisz minden olyan kusza köztünk. Egy pillanatra meg is meredt, leve...