CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(b...

De cemretrkmn3

931K 59.2K 29.3K

BiTTi! "Allah güney rüzgarına arap atını yaratmasını buyurmuş,öyle olsun demiş rüzgar.. ardından bir rüzga... Mai multe

tanıtım
1.Bölüm;" KAN ÇiÇeKLeRi"
2.Bölüm;" karlı kayın"
3."bölüm; saçları bahtından daha karaydı!"
4.bölüm "Aslan yatağına tilki giremez."
5.bölüm
6.bölüm
7.bölüm
8.bölüm
9."bölüm"
10"BÖLÜM"
11.bölüm
12. bölüm
13. bölüm
14.bölüm
16.bölüm
17 bölüm
18.bölüm
19.bölüm
20. bölüm
21.bölüm
22.BÖLÜM
23.bölüm
24.bölüm
25.bölüm
26. bölüm
27. bölüm "nabız!"
28. bölüm
Bölüm 29
30.bölüm
31.bölüm"kendine iyi bak,"
32.bölüm
Bölüm 33 "zülfikar"
34.bölüm
Bölüm 35
36. bölüm
37bölüm
38.blm"küheylan"
39bölüm
40. Bölüm
41 kere maşallah
42.bölüm +180000
43.blm"O gecenin Sabahı..."
44.bölüğğğğmmm🏋️‍♂️🏌🏿‍♀️🏂
45. Bölüm
46.bölüm
47! "Aşk iradeni zorlamalı.."
48|Can'ın Can'ı|
49!
50!"Ibret"
51!
52! "El gibi "
53!
54;"yüreğin bilmez yüreğimi!"
55.bölüm
56. Bölüm "doğum günü!"
57."bölüm;hint kumaşı!"
58"
59"
60"
61"
62"
63"
64" Felek!
65" sığmazam!
FİNAL
Hasan&Elçin
Ismarlama aşk!
Özel bölüm
Özel Bölüm 2

15.bölüm

11.9K 864 101
De cemretrkmn3

@PerihanAltunz   sana gelen bir bölüm 2100 kelime kendileri.

Ithaf isteyen buraya kalp koysun.:))

Yeni bölüm hazır!

Sınır 170 wote! Bence artık.hakettim...



Can'ın  odadan çıkmak  için  hareketliliğini anlayan Ahu  panikle Merdivenlerden aşağı indi Eğer  gidecekse   onun yanına vedaya gelir diye düşündü. Ne yapıp ne edip Onu ikna etmeliydi, gitmemeliydi Ahu yalnız kalmaktan çok korkuyordu. Ahu o gitmesin diye bütün  yolları deneyecekti. Eğer illa gidecekse  Can onuda götürmeliydi.

Ahu'nun tahmin ettiğinden  gibi Can Mutfağa inerek bir bardak su istedi. Sessiz ve hızlı hareketler ile su veren Ahu' ya  kaçamak bakışlar atıyordu suynu içerken; "yarın sabah gidiyorum işlerim var"

Ahu dolan  gözleriyle ; "Nereye ?" Diye zoraki bir şekilde sordu.

"Urfa'ya"

Ahu, titreyen sesi ile" ne zaman geleceksin?" Dediğinde  Can'a öyle bir bakıyordu ki Can uzun süre bakamıyordu.

Can," belli değil ,hele bir gideyim işlerime bağlı gitmeden Döneceğim günü nasıl söyleyebilirim?"  Ahu ağlamaklı oldu.

" gitmesen."

"dedim ya, işlerim var !"

Can hiç olmadığı kadar ciddi ve tersti Ahu'ya Çünkü kanı kaynıyordu tüm kanında  belirgin bir ihanet hissi vardı ve ağır geliyordu.

Ahu ağlayarak  beni burada bırakıp gidemezsin!" Diye sitemle dikildi Can'ın karşısına 

"Hadi canım."dedi histerik bir şekilde gülerek ve devam etti.
"ne olmasını bekliyorsun."

"Beni de götür."

Can, sinirlerine hakim olamayarak," seni koluma  takıp yanımda mı gezdireceğim?"

Can zaten sinirliydi bütün hırsını almadan bırakmayacaktı  üzerine gelen Ahuydu,  olacaklardan sorumlu değildi.

Ahu, şansını  zorlamaya devam etti kısık bir ses ils Sessizce yutkundu," seninle gelemez miyim?"  Dedi ve boynu  bükerek  yalvarır bir tonda ekledi ," gelemezsin" Dedi can Ahu'nun bütün  yalvarmalararina karşı o daha da sesini yükselterek " burada oturacak ve beni bekleyeceksin !" dedi ve arkasında ahu'yu Ağlayan gözlerle bırakıp gitti.

Kendini Yukarıdaki teraslı çalışma odasına kapattı ve içkisini içmeye başladı. Adamlarına ettigi kısa süreli  telefonda adamların verdiği  bilgileri öğrenmiş  'Urfalı genç bir ağadan' bahsetmişler başka hiçbir şey söylememişlerdi Çünkü onlar da bilmiyordu. Yani bunu söylüyorlardı ama görseler  tanırlar diye düşündü  Can! Aklına gelen fikirle  hemen çalışma odasındaki resimlerine sarıldı ve ailesinden aramaya başladı Evet abisinin bir resim olmalıydı Ve sonunda aradığı  resmi bulmuştu biraz eski bir resimdi ama abisi çok değişmiş sayılmazdı.

öfke ile merdivenlerden indi aşağı Ahu Can'ın  gidişini duydu Ama bu sefer canın arkasından Cabbar'da koştu.
Can'ın  işareti ile birçok adamı da.

Bahçede neredeyse hiç kimse kalmamıştı. Sadece kapıdaki iki  güvenlik kalmıştı. Ahu ağlayarak terasa çıktı burada unutulup gidecekti her şey buraya kadar dı işte  mutluluk oyunu  başlamadan bitiyordu. Can gidince bir daha gelmeyecek di Korkular Ahu'yu esir almıştı bile  kendine göre haklı da sayıldı  birden bittiği yerde başına ne geleceğini bilmeyince ortada kalabilirdi. Ahu da buraya gelirken Burada  kalmayı planlamamıştı ama buradaydı işte ve onu burada bağlayan güçlü Bağlar vardı  Artık ama Can'ı buraya bağlayan hiç birşey yoktu.

Ahu düşündükçe daha çok  ağlarken," Ahu!" diye birinin seslendiğini gördüm.

"Sen de kimsin?" dedi. Ahu sesin geldiği tarafa  korkmuştu ama adı ile seslendiğine göre beni tanıyor 'diye düşündü. "Beni nereden tanıyorsun?" Diye etrafını kolaçan ederek konuştu.

" ne önemi var?"dedi.

" Git buradan adamlar seni görecek öleceksin ,canından da mı korkmuyorsun? hırsız mısın, uğursuz musun? git buradan diyorum sana !"dedi .

Adam kesik kesik gülerek ,"senin dostun olduğumu söylerim ."

Ahu korku ile ağzını kapatarak" git buradan yoksa  avazım çıktığı kadar Bağırırım!" dedi.

" bağır hadi !"dedi.adam gevrek gevrek yayılarak ve devam etti.

" sana inanacak kimse var mı burada?"

Ahu zaten" ne istiyorsun, Niye geldin?" dedi. Biran önce bu adamın  buradan gitmesiydi  tek istediği. 

"beni enişten gönderdi." Ve ağzını  yayarak konuşmasına devam etti."adam seni bana sattı. seni almaya geldim."

" yapamazsın, olamaz ,yapamaz ,böyle bir şey."  Ahu korku ile terasa çöktü. Trabzanlardan destek alarak olduğu yerde sarsılarak ağlıyordu.
adam gevrek gevrek gülerek," Neden olmasın, sen onun malı değil misin?" dedi.

Ahu," yapamaz, olamaz,zaten beni bu evin sahibine satmıştı." dedi. tutulmuştu! Ama bir umut ışığı  aramaya  devam etti.

"Ondan daha çok para verdim, "diye konuştu yine alt kattan adam.

Böylece her şey sanki bundan sonrası için daha ağırdı ,"ne istiyorsun benden ?"diye inledi ve yumruk yaptığı ellerini dizlerine  vurarak "Git buradan!" Diyerek  Ahu ağlamaya devam etti.

Zaten ağlıyordu kısık kısık aldığı nefesler  ağlamasinı içli  bir çığlık  ve iç çelişkişmesine çeviriyordu. "aşağı gel seni bekliyorum Konuşmamız gerek" dedi.

Ahu ağlayarak korku içindeydi bu adam buradan bir şekilde göndermeliydi.

Can'ın  Biraz sonra gelip her şeyi yanlış anlayıp  bu adam ile karşılaştığını  düşündükçe nefesi kesiliyordu.  gidecekti! bir de adam görüp yanlış anlayıp iyice panik olmasından korkuyordu ve bir daha hatırlamaktan çok Korkuyor hatta canın Onu buradan o gelmeden önce göndermesinden  korkuyordu!

Korkular nasıl da çoğalmıştı!

Her şey Ne büyük bir hızla  Tepetaklak olmuştu!

rüya bitmişti !

Eniştesi onu tekrar satmıştı ,yapabilir miydi? böyle bir şey beni bir kez satmıştı  gözden  çıkarmamış mıydı? şimdi  tekrar bu yaşadıkları neydi!  "Geliyorum! diye  inledi ve acı  içinde indi merdivenleri  karşısına  dikildiğinde  Ahu panikle  adamın yüzüne karşı" ne istiyorsun, git buradan ?"diye tekrar tekrar söyledi.

" Yalvarırım git" dedi. adam "sakin ol Konuşacağız ."dedi.

"konuş !"diye sessizce tisaldi bir yamdan da korumalarin görmesinden korkuyordu. Etrafı kolaçan ederek ;" konuş da git, yalvarırım! bir daha da buraya gelme!"

adam gevrek Gevrek  gulerek sıkıldığını  belli  eden bir tavırla,"buna sen karar vereceksin!" dedi  biraz Ahu'ya doğru  yaklaşarak devam etti.  Adam yaklaştıkça Ahu geri adım atıyor  soğuk bir ter döküyordu." senden istediklerim yaparsan bir daha buraya gelmem."

" ne istiyorsun!" Ahu adamın gidip bir  daha gelmemesi için herşeyi  yapabilirim diye düşündü.

Adam gözlerini tek bir noktaya sabitleyerek genizden gelen bir ses ile konuştu,

"Can'ın canını istiyorum."

  Ahu, korku ve paniğin  hüküm sürdüğü  bedenine zar zor hakim olarak "ne saçmalıyorsun?" Diye inledi.

Adam kendinden emin bir şekilde bütün  kartlarını  ortaya dökerek," Ne yani ablandan diğerlerinden daha mı kıymetli seni bırakıp gitmek isteyen bir adam nasılsa seni bırakıp gidecek." dedi.

Ahu şok olmuş gibiydi ."Yapamam, Bunu yapamam" diye sayıklıyordu terleyen  ellerini eteğine silerken bir yandan da ağlamaya devam ediyordu." benden böyle bir şey istemezsin ,beni öldürür ."dedi .

Can'ı öldürme Fikri Ahu deli ediyordu. adam "Can yarın gidecek Ve bu evden canlı çıkarsa ne ablan ne yeğenlerin artik nefes  almiyor bunu unutma !"dedi ve ahu'nun eline bir şişe bırakdı.

"ne olursa olsun bunu Can'a içir, merak etme  sana hiçbir şey olmayacak korkma Can evden ölü  çıktığı vakit seni alıp bir eve yerleştireceğim para!hizmetçi  çok para vereceğim.  Ne eniştene ne kimseye ihtiyacın olacak sadece Can'a bunu içir, "

Son cümlelerini  söyleyen adam koşarak  gitmeye başladı Ahu karanlığın ortasında öylece kala kalmıştı ne yapacaktı .'seviyorum !dediği , ekmeğini paylaştığı  adama bu ihaneti yapabilevek miydi?    ablasından , yeğenlerinden hangisini seçecekti. Elindeki ölüm fermanına   uzun uzun baktı.  can zaten gitmeyecek miydi ?Yarın gidecekti.
Ama ablası onun tek ailesi ama bir yandan da onu asla enistesinden  korumamıştı. onu et gibi hayvan gibi pazarda satmasına izin vermiş üzerinden para kazanmasına göz yummuştu. Peki o masumlar yeğenleri O Zalim babaları belki onları da kurtarabilir di. Ahu derin derin nefesler alarak  ağlamaya başladı Ağladıkça ağlıyordu. omuzları sarsılarak yere çöktü çöl kumlarını avuçlarına aldı bir İnsanın kaderi asla değişimez miydi?

ne kadar gayret edersen et Kader gayrete Aşık olmuyordu...

Oysa yazar dememiş miydi?
- Kader gayrete aşıktır ! neredeydi !bu aşk! neredeydi Kader?. kimin kaderi kimin gayretine aşıktı.

O kadar uzun süre ağladı ki  kendinden geçti Çöl topraklarına karıştı uzun siyah saçları çöl kumlarına bulandı  yüzü, göz yaşları ...

Can Öfkeli bir şekilde arabasından inerek   Deponun kapısına tekme attı CAn'ın  ani gelişi ile kendi adamları bile  korkmuştu.

Uzun süre  can'in adamlarindan dayak yiyen adamlar Kan revan içinde birbirlerini üzerinde yatıyordu. Can," ayıltın şunları!" dedi .

adam hic birsey demeden Can'ın  söylediğini  yapmak için içeri gitti . Kısa bir süre  sonra büyük bir  kova suyla döndü soğuk su adamın üstüne Boca ettiğinde adamlar inleme sesleri ile  gözlerini açmaya çalıştı.
ama ne fayda yedikleri dayak ikisini  helak  etmişti .

Can, Hüseyin'in sıktığı ayağına basarak." şu resme bak ve bana o olup olmadığını söyle." dedi şansı varsa Davut bu işi kendi halletmiş  olsundu, araya birilerini sokduysa işi  daha zorlaşacaktı .

Hüseyin, resmi görür görmez Nutku tutulmuş gibi kalakaldı hiçbir şey söyleyemedi yinede Can anlamıştı .ne olup bittiğini, duymaya ihtiyacı vardı.

Arkasından gelen Cabbar," Konuşsana lan şerefsiz adi köpek bu mu sahibin ?"diye bağırdı.

Hüseyin başını sallayarak ,öldürün artık bizi de bitsin bu çile daha fazla Biz Bunlar katlanamayız Yeter artık." diye ağlamaya başladı .

Cabbar" ikisine de çöle atın akbabalar yesin." diyerek .
dışarı çıkan canın arkasından koştu. Can sinirden gözleri dökmüştür şekilde   çenesi seğiriyordu. içerliyordu bu kadar düşmanlık edecek ne vardı?

"Yarın!" dedi . Ve biraz kendini toparlamaya çalıştı. " yarın gidiyoruz. bu kadar yeter !Bu onun isteği artık Kan Çiçekleri onun çocuklarına bahçe olacak !"diye tısladı. Can ve son kez rahatca uyuduğu  evine doğru  sürdü arabayı  Cabbar geldiği  arabaya Can geldiği  arabaya binmiş di ayrı ayrı  geldikleri  yolu ayrı ayrı gitiler  Cabbar, derin düşünceler içindeydi bundan sonra olacakları o bile engelleyemezdi. Can'ı artık kimse durduramazdı.Cabbar bundan sonra da tabi ki Can'ın  yanında olmaya devam edecekti.

arabadan sessizce inip  eve girdi Can adamların hepsinede peşinden gelmesi ne de İner inmez biraz kızmıştı ."sürüyle gezmeyin! diye. Ah' un odasının  önüne  gidip kapısını araladı kadına biraz ağır konuşmuştu Ama yapacak bir şey yoktu onun da Elbet bunu anlaması gerekiyordu biraz sert olmuştu ve Zamansız olmuştu Ama yapacak bir şey yoktu  Bir de bununla uğraşmayacak  haldeydi.   Araya  biraz zaman girip Ahu'da salim kafa düşündüğünde  herşey daha iyi olacaktı.

 

Ahun'un yatağa kıvrılmış bedenine baktı saçları yastığa dağılmış ağlayarak uyuduğu çok  belliydi  gözyaşları göz kenarlarında kurmuştu .

kendine kızdı yine de Böyle olmamalıydı. onu buraya hiç getirmemeliydi ama Kader onu buraya kadar sürüklemişti.

sabah erkenden gidecekti o yüzden üzerini çıkardı Ahun'un arkasına geçerek onu kendi Göğsüne doğru çekti ve yatağa uzandı en azından bu gece bunu son kez yapmalıydı. gönlünü  almalıydı. Can böyleydi kimsenin kalbini gönlünü kırmıyordu  Ama herkes onu yakıp geçe biliyordu .

Ahu sabah uyandığında ağrıyan başına İnat gözlerini açtı ve sırtındaki sıcak nefesle arkasından doğru döndüğünde Can'ın orada Uyuduğunu fark etti bir an her şeyin kötü bir kabus olmasını diledi ama hemen elini yastığın altına attığında zehirli şişenin soğuk camı eline deydi .

Ve ahu ateşe  değmiş gibi elini bir anda geri çekti.
her şey gerçekti her şey acıydı ve acıtmaya devam ediyordu. Ahu bütün gece ağlayıp kararını vermişti ve Kalkıp duşa girdi .

Bütün bedenini temizledi güzel bir kahvaltı sofrası hazırladı ve Can'ı uyandırmak için yatağın başucuna oturdu . Uzun bir gölün  kenarında uzamış saz gibi görünen  saçlarını okşayarak uyanmasını Beklerken huzur bulduğu   yüzünü uzun uzun inceledi.

Can ,gözlerin hafif açık kıpırdamaya  başladığında "seni özleyeceğim." dedi dolan gözleriyle,

Can," Yine başlama ."dedi .

"Yo yo yo yo yo "dedi  Ahu başını iki yana sallarken" başlamıyorum sadece seni özleyeceğimi bilmeni istedim" dedi .

Can başını sallayarak ellerini yüzüne kapattı yüzünü sıvazlayarak uykusunu açmaya çalıştı ,"saat kaç ?"

Ahu Gözlerini Candan ayırmadan "sekizi  geçiyor."dedi .

"yola çıkacağız ."dedi. Can yataktan kalmak için doğrulmaya  çalışırken.

"biliyorum, kahvaltı hazır" derken Ahu'nun üzerindeki sesszilik dikkatini çekti  Can'ın ama konular  dallanıp budaklanmasın diye sessiz kalmayı tercih etti , Can  duşa girip elini yüzünü yıkadı ,  kahvaltı masasında kısa bir kahvaltı yaptı.

Can'ın,  kahvaltısının bittiğini ağzını silinmesinden anladığında canın yanına oturarak ortaya bir bardak süt koydu.

" Madem beni götürmüyorsun ,bu sütü bana içir?"

" neden?"  Can anlamaz halde gözlerine bakınca

" lütfen" dedi .

Can ,bardağın  alt kısmından tutarak Ahu'nun  dudaklarına götürdü.

Ahu ağlayarak bir yudum içti ,bir yudum daha içti.

Can takılarak," tadı bu kadar kötüyse  içme!" dedi .

Ahu hıçkırık karışımı bir gülümseme gönderdi "canım beni hep güzel hatırla, Hatırlat .dedi.

Can," Temelli gitmiyorum geleceğim ama işlerim ne kadar süreceğini bilemiyorum." dedi.

Ahu ağlayarak Can uzakta bardaktan bir süt daha aldı. "niye ağlıyorsun?tadına bakacağım!"  Diyerek bardağı kendi  dudaklarına götürdüğünde Ahu panik ile Can'ın  eline sertçe vurdu.

" içemezsin!" Diye bağırdı  eş  zamanlı olarak   bardak yere düşüp  parçalara ayrılırken Can ayağa kalktı. "

"neler oluyor ?"diye panikle sordu.

"Ne yapıyorsun sen? niye kızdın?" Derken başındaki hafif dönme  yüzünden geri  sandalyede oturdu Ahu.

başını yere eğip de ellerin önünde birleştirdi. kan çanağına dönmüş gözleriyle can'a döndü ve" elveda." dedi.

Ve gözleri yavaş yavaş kaymaya başladı. Ağzından beyaz köpükler geliyordu .
nefesinin  daraldığını  hızla inip çıkan göğsünden anlaya biliyordu Can .

soğuk soğuk terliyor da daha fazla sandalye oturmaya dayanamadı ve  yere yığıldı.

Can eğilerek panikle sordu. "ne oluyor? Ahu !" diye Can'ın  bağırma  sesleri dışarıdaki  herkesi harekete  geçirmişti.

Herkes silahlarını çekerek eve girdiği  de hiç  akıllarına gelmeyecek bir manzara ile karşılaştılar .titreyerek nöbet geçirir gibi hareketler yapan kadının göz bebekleri büyüyor ağzındaki  köpük her saniye çoğalıyordu .

Cabbar  başına dikilerek" zehir !"diye tısladı.

neler olduğunu anlayamayan Can ,"Ela Gözlerini çekme benden Ahu çekersen Çöllerde susuz kalırım ." Diye  sessizce  fısıldadı.

Ahu'nun gözleri kaldığın da Cabbar eğilerek Ahu'nun gözlerini kapattı .

öfkeyle ayağa fırlayan Can O Kahvaltı masasını dağıtmaya başladı. " neler oluyor Benden habersiz neler dönüyor?" diye aklında  binbir soruyla Ahu' ya sarılarak onu yerden kaldırmaya çalıştı, "bir  yandan doktora gidelim "diyordu. Ölümü kabullenmek zordu.

   Cabbarın adamları dışarı çıkarması ile ortalık biraz durulurken  Ahu'nun yerde yatan cansız bedeni birçok şeyi Can'ın  yüzüne vuruyordu.  Ahu'nun elindeki kağıt  toprağını fark eden Cabbar, kağıdı alıp okumaya başladı .

Cabbar ,"seni öldüreceğime ve kendimi öldürmeyi tercih ederim ben öleyim ki sen yaşa! Sen yaşa ki benim ruhumun huzurum olsun Dikkatli ol! düşman  çok yakın bu zehiri bana düşmanın verdi." yazıyordu Can iyice delirdi duramıyordu yerinde silahını çıkartarak nereye sıkacağında bilemedi ve etrafında dönmeye başladı.

Tiririmmmmmm sevgiler öpücüklerrrr..

Yeni bölüm hazır ama sınır var 170 wotecik öptüm  kib by...

Continuă lectura

O să-ți placă și

2.4M 106K 71
Bu imkansızdı işte ... "" Sözlüyüm ben ."" Dedi Havin . Cesur'un ise Havin'in bu tavrı hoşuna gitmişti. Her ne kadar ondan uzakta yaşamış olsa da Hav...
Zoraki Sevda De Y.

Ficțiune adolescenți

24.9K 678 29
Yazmaya başladığım tarih: 23.09.2017
6.4K 2.7K 34
Her insan kalbinin esiridir. Bir kere kalbe sevda ateşi düşmüşse, kendi ateşinde kavrulur insan. Görmeden dokunmadan sevmek... O kadar zor ki, sevdi...
732K 27.8K 70
Töre... Töre neydi? Töre yüzyıllardır sürdürülen bir gelenekti. Töre kandı,intikamdı Töre ölümdü. Töre davaydı. Töre ablasını öldüren çocukların tem...