sıfır.

323 34 25
                                    

okumaya başladığınız tarih ve saat ➽

"Nereye gidiyorsun Ji Yoon?" diye sordu. İkiz kız kardeşinin kendini soyduğunu görünce şaşırmıştı.

"Bunu yapamam, Jisoo-yah. Onunla evlenemem. Çünkü sadece bir kardeşten daha fazlasını sevemem." Onun söylediklerini duyduktan sonra nefesi kesildi. "Aklını mı kaçırdın? Düğün her an başlayabilir!" dedi, neredeyse panikleyerek.

"Hayır, bu doğru değil, bu boku yapamam. Namjoon ile gideceğim, o beni alacak." dedi gömleğini giyerken. "Aman Tanrım, Ji Yoon! Sen gidersen babam çıldıracak! Bunu yapma."

Ji Yoon gülümsedi ve omzunu okşadı. "Sorun değil, üstesinden gelecekler." diye güvence verdi. Çantasını yanına almadan önce saatine bakmıştı. "Gitmeliyim Jisoo seni özleyeceğim. Yakında görüşürüz, seni seviyorum." dedi odadan kaçmadan önce.

"Kim Ji Yoon!" Onun peşinden koştu ama Ji Yoon çoktan ortadan kayboldu. Jisoo duvara yaslandı ve gözlerini kapattı. Kendini sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Aman Tanrım, bu olmuyor. Ne yapacağım?" diye fısıldarken kendini anlamsız hissetti. Gelin odasına geri döndü ve annesinin orada durduğunu, hatta ayakta beklediğini gördü.

"İşte buradasın Jisoo! Ji Yoon nerede?" Gözleri figürü aramak için dolaşırken, aynı zamanda sorusunu sordu. Ji Yoon'un daha önce kaçmasını engellemediği için suçlu hissetti. "Anne, Ji Yoon... O..." Sözlerine devam edemiyordu, gözleri annesine yapıştı.

Bayan Kim'in gözleri ne olduğunu anlayabildiği için genişlemişti. "Nerede o?" diye sordu, kötü düşüncelerden kurtulmak isterken. "Kaçtı." dedi Jisoo. Bayan Kim nefesini tuttu ve göğsünü sıkıca tuttu. Jisoo'nun kolunu tutmadan önce derin bir iç çekti, "O veledi öldüreceğim, yemin ederim." diye mırıldandı titreyerek.

Salonun misafirle dolu olduğunu hatırlayarak, "Herkes bekliyor." diye kendi kendine konuşmaya devam ediyor. "Özür dilerim anne, onu durdurmalıydım." Bayan Kim'den özür diledi. Bayan Kim, Jisoo'ya baktı ve birden aklına bir fikir geldi, "Jisoo-yah, beni seviyorsun değil mi?"

"Tabii ki seni seviyorum anne." diye cevap verdi. Bayan Kim, Ji Yoon'un tahtaya bıraktığı elbiseyi, yalvaran bakışlarla duran Jisoo'nun önüne durmadan önce yanına aldı.

"Bu elbiseyi giy." Jisoo annesinden gelen emri duyduğunda şok olmuştu. "Anne... Ne yapıyorsun?" Bu konunun nereye gittiğini bildiği için daha fazla konuşamadı.

"Benim için Ji Yoon'un yerine geçeceksin."

ઇઉ

Kim Jisoo'nun gelin olarak ikiz kız kardeşinin yerine geçmek zorunda kaldığı ve hayatının başkasınınki gibi yaşamaya başladığı yer.

Ancak bu uzun sürmez.

replacement ℘ yoonsooKde žijí příběhy. Začni objevovat