LIII. Geçmişte son bir gün

432 56 45
                                    

...GEN'DE DAHA ÖNCE...

"Annem, diğer soylar hepsi amaçlarını elde etmek için insanların canını yaktı. Biz de böyle olacak mıyız, tahta geçerken ya da tahta geçince?" Kaya kaşlarını çattı. Anka, Kaya'nın cevabı bilmediğini biliyordu. (GEN: Bölüm 55, GEN)

***

Bizimle geldiğin için teşekkürler Beste." diye mırıldandı Anka. Beste ise gülümsedi.

"Direnişi görmeyi çok istiyordum." dediğinde, Anka Beste'nin bu söylediklerine güldü. Daha çok ironik bir gülmeydi bu.

"Dışarıdan göründüğü kadar iyi değil. Zorlukla ayakta duruyoruz." diye itiraf ettiğinde bu sözler Tilki'nin dikkatini çekmiş olacaktı ki başını kaldırıp Anka'ya baktı.

"Artemis'in kızından başka ne beklenirdi ki?" Anka duydukları üzerine afalladı, kısa bir süreliğine buz kesti. Sonra yavaş yavaş masadan kalktı. (CESUR DÜNYA: Bölüm 36, Eski krallıkların yeni kralları)

***

"Bundan sonra tek amacım Duygu Güneş'i aklamak. Böylece sana olan son görevimi de yerine getiririm ve biter." (42.Bölüm, Karanlığa gömülü)

Bölüm, Karanlığa gömülü)

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

53. Bölüm Özel Şarkısı: When It's All Over, RAIGN

Geçmişte son bir gün

AURUM'UN SONU

Siyah takım elbisesinin üzerinde birçok madalya bulunan bir asker Anka ve ordusunun Dore'den çekilmesinin ardından bahçeye geldi. Bahçedeki uğultu göz açıp kapayıncaya kadar kesilmişti. Birçok göz bu askere çevrildi.

"Konseyin Aurum prosedürünü sonlandırmak üzere yarım saat içinde toplanması Armand Pars Hunter tarafından emredilmiştir."dedi asker. Ardından gotik binanın kapısından içeri girdi ve gözden kayboldu.

Soy temsilcileri yavaş yavaş konsey toplantısının yapılacağı odaya gitmeye başladıklarında Armand, en üst kattaki odasındaydı. Takım elbisesini düzeltti ardından yanındaki Beste'ye baktı.

"Yapmamız gereken tek şey Aurum'u onaylamak. Ardından yarın Kaya ve Anka bu kapıdan Baler ve Oksana olarak girecek."

"Bunu neden yaptığını merak ediyorum Pars." diye mırıldandı Beste.

"Bir Hunter veliahtının bunları yapması... bana mantıklı gelmiyor."

"Bir Hunter'ım ancak ben Amanda'nın değil Lukas'ın oğluyum. Babam Amanda'nın yaptıklarını onaylamadı."

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorDove le storie prendono vita. Scoprilo ora