November 16

433 34 4
                                    

(Omlouvám se vám všem co jste chtěli po mě stranu z té knihy teď. Jsem hrozná svině. Jelikož jsem čekala že budete chtít tak jsem si řekla: „Tak to prohodím! Ti co budou hlasovat pro hned tak hlasují pro později.“ chtěla jsem zkusit jak zvědavý jste)

Vážně? To je ten důvod? Ne, nebudu mu to kazit tím, že tu jsem. Budu se držet zpátky. Zkusím ho trošičku zapojovat méně v tom mém životě. Musím ho trochu odvyknout. Nechci mu zničit život. Je to hrozné. Ne kvůli mě se mu to nesmí zhroutit. Musím tomu zabránit. Myslí že tím se něco zpraví. Sirius je idiot. Rozhodl se velice špatně. A to se ukáže později. Mezitím se velice nasmějí ostatní. Přeci jen to nebude lehké ani pro jednoho. Oddělit se od někoho koho milujete? To není nikdy hezké, lehké či dobré.

Kratší ale to mi nevadí. Váš to bude napínat. Já je budu hezky trápit. A vy budete sledovat jak se to hezky pomaloučku rozpadá. Je to hezké. Mít takovou moc. To mě baví. Jako hodně. Je to vážně skvélý pocit. Vy budete přihlížet jak se něco rozpadá před vaším očima. Krásný to pocit bezmoci viďte? Není příjemný. To s tím hlasováním jsem se rozhodla udělat takto abyste si připadali bezmocní. Stejně jako bude spousty postav tady. Nebudu vám kazit radost z této kapitoly která je určitě veliká. Ale nebojte nemám v plánu to ukončovat brzy. Přeci jen tato kniha má mít okolo 50 kapitol. Jak jsem to plánovala že začátku. Toho trápení ještě bude! Nebojte se!
Tak u další kapitoly bye bye.

Vaše Bája~

wolfstar (zatím jen "pracovní" název.)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz