1.

21 1 0
                                    

Június 20. (3 nap az indulásig juhuuu)

-Mindent bepakoltál ugye?-fürkészett anya. A szemében láttam az aggodalmat, annyira félt engem. Olyan rossz, hogy mindig utazni vágytam, de ő miatta sosem tettem. Mostanáig.
-Igen anya, már minden kész-adtam egy puszit a homlokára majd kiment a szobámból. A szekrényemhez léptem és egy piros croptop akadt a kezembe. Sosem hordtam még. Anya sosem engedné, hogy ilyet felvegyek. Pedig ma ez lesz. Néhány másodpercig némán bámultam a ruhadarabra, majd hirtelen felindulásból felvettem. Elképesztően jól állt, nem is gondoltam volna. Felvettem még a kedvenc farmershortomat és írtam Olivernek, hogy átugrok segíteni neki összerámolni, mert még mindig nem tette meg. Felkaptam egy pulcsit a toppra, hogy anya ne küldjön vissza átöltözni és gyorsan lerohantam a lépcsőn. Éppen mosogatott én meg az asztalon lévő tartókából kivettem egy mentholos cukrot és a számba raktam.
-Átmegyek Oliverhez-mondtam miközben felvettem a kockás vansemet. 
-Jólvan, de este tízre gyere haza!-az órám a hatoson volt. Szuper még van 4 órám. 
-Rendben anya nem kell aggódnód, szia!- intettem neki egyet és kiléptem az ajtón. A friss levegő megcsapta az arcom, ami így június elején igen jól esett.  Mivel Oli 2 utcára lakik így körülbelül 4 perc után a háza előtt álltam. Tudni kell róla, hogy egyedül lakik, mivel már 19 éves és úgy gondolta, hogy jobb lesz neki egyedül. Hosszasan nyomtam a kapucsengőt, mert tudom hogy ezt utálja, mire kivágódótt az ajtó és lágyan elmosolyodott. 10 éve a legjobb fiú barátom. Mégis mindig megakad rajta a tekintetem a kelleténél kicsit többször. Fekete haja az arcába omlott gyönyörű zöld szemei csak úgy világítottak. Az arca egy kicsit borostás volt, ebből következtettem, hogy a kelleténél kicsit többet ps-ezet a hétvégén.  Fekete Pink Floydos kapucnis pulóvert viselt fekete farmerrel. Talán kicsit elkalandoztam...
-Azért ugye ma még bejössz?-nevetett fel én meg az ajtóhoz közeledve meglöktem a vállát mire az utamat állta. Egy "ezmostkomooly" pillantással jutalmaztam aztán adtam neki egy puszit és arrébb toltam, ami mondjuk nem volt túl egyszerű. A házba belépve komolyan elakadt a lélegzetem. Olyan rendetlenség volt bent, amit már régen láttam nála.
-Felmondott a takarítónő?-kérdeztem nevetve mire csak megrántotta a vállát és lehuppant a kanapéra. Mivel láttam, hogy nekem kell rendet tennem, így ösztönösen az ablak felé indultam és kinyitottam az előszobában, a konyhában, az emeleti szobákban és fürdőszobákban (!!!) , a medencéhez meg már kisem mentem. Mire visszaértem a nappaliba nem nagy meglepetésemre a ps előtt találtam. Bementem a konyhába és a fiókból előkotortam egy kukászsákot és az előszobába indultam. Halottam, hogy Oli feltápászkodik és egyenesen felém indul.
-Na ne szivass, biztosan nem fogsz takarítani-tette csípőre a kezét mégis olyan hihetetlenül laza volt.
-Pedig ez a tervem, úgyhogy vagy segítesz vagy kitakarítok egyedül-jelentettem ki mire óvatosan elmosolyodott és a konyhába indult. Két üveges kólával és egy kukászsákkal tért vissza. Ő a nappaliban és az előszobában én a konyhában takarítottam. Mire készlettünk az órámra pillantottam. Még csak húsz perc telt el.
-Menjünk az emeletre-jelentettem ki, mire nem reagált csak követett. Bementem az egyik vendégszobába ő addig a másikat kezdte. Mire mindennel megvoltunk fél nyolc volt. Fantasztikus. Fáradtan mentünk le mindketten. 
-Éhes vagyok
-Csinálsz vagy csináljak én kaját?-kérdezte a világ legaranyosabb mosolyával
-Majd én. -kitoltam a konyhából azzal az utasítással, hogy zárja be fent a vendégszobákat aztán pedig keressen valami jó filmet. Én pedig neki láttam a főzésnek. Gondoltam összedobok egy kis lasagnát meg sütök egy brownit, de mire elkezdhettem volna Oliver ott állt az ajtóban és engem figyelt. Tisztára zavarba jöttem, pedig a legjobb barátom. Ezt igazán nem kellene!
-Borotválkozz meg!-mondtam és elfordultam, hogy ne lássa, hogy igen jól szórakozom rajta. Hang nélkül kisétált és eltünt újabb 10 percre. Gyorsan bekapcsoltam a sütőt és előpakoltam mindent ami kellett. A sütivel gyorsan megvoltam, toltam is be a sütőbe és amíg az készült nekifogtam a lasagnának. Oli visszajött. Teljesen más volt így mint borostásan. Sokkal vonzóbb. Sokkal. Mire mindent tálaltam, elmosogattam és felvittem a szobába kilenc óra volt. Basszus! Egy óra nem elég a filmhez. Gondolkoztam mit tegyek, aztán eszembe jutott egy nem túl okos ötlet.
-Itt aludhatok?-kérdeztem mire csak mosolyogva bólintott. Felhívtam anyát is, aki annyira nem örült, de muszály volt neki elfogadni. Gyorsan bementem a fürdőbe és megnéztem az arcom. A nomakeupom még a helyén volt, viszont észrevettem, hogy egész nap a pulcsimban voltam. Gyorsan le is kaptam és visszamentem a szobába. Oliver végig követett a szemével addig amíg le nem ültem az ágyra. Megettük a kaját, megnéztük a filmet. Még mindig nem voltunk fáradtak, pedig kipucoltuk az egész lakást, sütöttem stb. úgyhogy megbeszéltük hogy lemegyünk a medencéhez és a bárba is benézünk. Gyorsan haza mentem a cuccomért (fürdőruha, holnapi váltóruha, smink stb.). Mire visszaértem egyenesen a fürdőbe mentem. Kopogás nélkül benyitottam. Pont akkor szált ki a zuhanyból úgyhogy gyorsan a törcsije után nyúlt én pedig a padlót fürkésztem. Gyönyörű napbarnított bőrére majd késöbb kitérek :) 
-Öhm..-kezdtem zavartam. -Bocsi, megyek is. Már nyitottam volna az ajtót de a karom után nyúlt és visszahúzott. Az érintésétől konkrétan egész testemben bizseregtem. Gyönyörű szemeibe néztem és annyira, de annyira megakartam csókolni. De nem lehet. Ő sosem tekint rám úgy. 
-Nyugi-suttogta a fülembe és megsimította a hajam majd kiment. Fura volt. Átvettem a pink bikinimet (direkt olyat választottam ami feltünő) kimentem  a fürdőből egyenesen a medence felé. Ott várt. A kezembe nyomott egy pezsgős poharat én pedig levettem a törcsim. Végigmért, és olyan volt mintha..Amanda! Ne kombinálj! Nem volt az semmi.
-Gyönyörű vagy-suttogta nekem pedig a pezsgő megakadt a torkomon mire enyhén fuldoklani kezdtem. A képemen letörölhetetlen vigyor volt és ezt szerintem ő is észrevette. Bementem a medencébe ő pedig a szélén ült és itta a pezsgőt. Pár pohár után igen jól éreztük magunkat úgyhogy ő is bejött a vízbe. Lebuktam a víz alá amikor feljöttem akkor pedig ott volt tőlem 2 centire. A közelsége hatására azonnal elkezdtek a pillangók a gyomromban repdesni. 
-Tudod van valami amit mindig meg szerettem volna próbálni..kezdte de mire bármit reagálhattam volna rá az arcomhoz közeledett én pedig viszonoztam ezt. Már szinte összeértek az ajkaink, minden anyira romantikus volt. Aztán az szája rátapadt az enyémre és lágyan megcsókolt. Annyira de annyira kívántam őt, hogy arra nincsenek szavak. Egyre erősebben csókolt és minden érintése annyira de annyira jól esett! 
-Menjünk ki. -mondta és ujjait az enyéimre kulcsolta. Ahogy kiértünk én töltöttem magamnak még egy pohár pezsgőt. Addig ő megtörölte az arcát és maga köré tekerte a törölközőt. A fürdő felé vezetett én pedig nem bírtam tovább. Visszahúztam és egyenesen a szobája felé vettem az irányt. Tetszett neki a határozottságom. A szobába érve becsuktam az ajtót ő pedig megfogott és felkapott az ölébe. Szenvedélyesen csókolt, mint még eddig ember soha. Tudtam, hogy most nem lehet kötünk semmi. Az ágyra fektetett, nem érdekelte hogy mindketten vizesek vagyunk. Az ajka lejjebb vándorolt egészen a mellkasomig, aztán abbahagyta és kiment. Tudtam miért. Ha most elkezdjük nem fogunk tudni leállni. Igaza volt. Lezuhanyzott majd én is és behuppantunk az ágyába. Mégegyszer megcsókolt jó hosszan és engem átkarolva aludtunk el. 

Sziasztok. Remélem tetszik. Ha igen, nyomj egy csillagot. Puszi.

endless summerNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ