14 Şubat Burç yorumları

193 5 2
                                    

NURAY SAYARI'DAN 14 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ ♈
14 Şubat için ona gönderdiğiniz çiçekten, yaptığınız yemek rezervasyonuna kadar, özellikle bugün her şeyi sıkı sıkı kontrol edin. Siz titizlendikçe, sorunlar çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişki yeniden hortlayabilir hatta bu hafta sonu onunla bir mekanda pişti olabilirsiniz.

Bekar Koçlar için ise yeni birine açılmak veya yeni bir aşka başlamak için pek uygun bir hafta değil. 14 Şubat, bu sene size pek bir şans getirmiyor.

BOĞA ♉

Bugün, kendinizle barışık olmanın keyfini yaşamaya başlıyorsunuz. Karakterinizle uyum içerisinde olabileceğiniz bugün içerisinde duygularınızı daha net açığa çıkarma şansınız var. Enerjinizi dilediğiniz gibi yönlendirmeyi başaracak olmanız da önemli. Kendinizi bir hayli güçlü ve kuvvetli hissetmeye başlıyorsunuz. Zihinsel olarak berrak, fiziksel olarak da güçlüsünüz. Algılıma gücünüz üst seviyelere çıkmakta.

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizden yana var olan sorun ve sıkıntıların son bulma ihtimali var. İki tarafında birbirine yakınlaşacağı bugün içerisinde tüm sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldıracaksınız. Kendinize olan güveninizi yeniden kazanabileceğiniz bugün içerisinde ilişkinize de dilediğiniz gibi yön verebileceksiniz


İKİZLER
Bugün enerjin artıyor. Sorumluluk bilinciyle sıkı bir çalışma içerisindesin. Bu durumu özellikle aşk hayatına yansıtıyor, sevdiğin insanı mutlu etmek için girişimlerde bulunuyorsun. Olumsuz düşünceleri kafandan attığın Sevgililer Gününde güzel gelişmeler yüzünü güldürecektir.Her şeyin mükemmel olmasını istesen de planlarına çok fazla bağlı kalmana gerek yok, biraz olayları akışına bırak.

Yengeç ♋
Bazen boş bulunduğunuz zamanlar silsilesi içinde kendinizi kaybediyor ve aile içinde huzur bozacak ortamlar yaratıyorsunuz, bu hafta fikirlerinizi kendinize saklarsanız iyi edersiniz. İnsanları kırmak çok kolay fakat yeniden kazanmak sizin için ciddi anlamda zaman alıyor. Aşk hayatınızda bu hafta yaşanacak olumlu gelişmeler üzerinizdeki negatif enerjileri üzerinizden atacak, partnerinizle baş başa vakit geçirmek için kuytu köşe mekanlar arayabilirsiniz. Aslında korkmasanız daha heyecan dolu, hafızlardan silinmeyecek anılarınız olacak fakat bu konuda tedirginsiniz. Hayatınızdaki kişiye biraz daha fazla güvenmeyi tercih edebilirsiniz.

İş hayatınız bu hafta yoğun geçebilir, sevmediğiniz görevlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi işinize vermekten başka çareniz yok, bu hafta zaman doldurmaya yönelik girişimleriniz, işveren ve çalışma arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir. Biraz daha profesyonel hareket ederseniz bununda üstesinden geleceğinizden eminiz.

ASLAN ♌

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpabilir. Fakat tam manasıyla kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi biraz daha tedbirli olmaya itiyor. Fakat parasal anlamda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız gereken koşullar sizin lehinize hareket edebilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak yeniden dönebilir. Giderlerinizi kısmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Bugün herşeyin daha fazlasını isteyebilirsiniz. Sevgi ve şefkat istiyorsunuz ama bu çok büyük kavgaya neden olabilir. Belirsiz bir dönem yaşıyorsunuz çok şanslı bir gün yaşayacaksınız ve gerçek aşkınızla karşılaşıp harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. 


BAŞAK ♍

Bu zamana kadar kendinizi ve yeteneklerinizi fazlasıyla kanıtladınız. Şimdi arkanıza yaslanın ve rahat bir nefes alın. İnsanların sizin için bir uzman gibi bahsetmesinden keyif alın. Sosyal ilişkilerinizi sağlam temeller üzerine kurarken, çevresel faktörlerin yardımı ile işlerinizde güçlenebilirsiniz. Başak burçlarından iş arayanlar olabilir, iş tekliflerini değerlendirmek için doğru bir dönem.

Doğru işi yakalayacağınız doğru zamanın içindesiniz. Kendini eğitmeyi düşündüğün alanların aynı şekilde başkaları içinde ön planda olduğunu hissedeceğin bir gün olabilir. İkna kabiliyetiniz gün geçtikçe daha da artıyor. Bir topluluk karşısında ikna edici, birleştirici bir konuşma yapacak ve olumlu izlenimler yakalayacaksınız.


TERAZİ ♎

Ay, Akrep burcunda. Bu da sizi özellikle parasal konularda etki altına alıyor. Sevdiğiniz kişi, sizin için pahada ağır, fiyatı yüksek bir hediye alabilir. Sürprizlere hazır olun.

“Kendini şımartmak” deyince akla hemen ihtişamlı bir SPA’da geçirilen özel bir gün ya da kredi kartlarının limitlerini zorlayarak çılgınca alışveriş yapmak gelse de aslında kendinizi özel hissetmek için illa da büyük paralar harcamak zorunda değilsiniz. 


AKREP ♏

Bugünün en şanssız burcu Akrep! Ama üzülmeyin, yeni yılın daha başlarındayız. İlişkisi olan  Akrepler, yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, en basitinden aldığınız hediye beğenilmeyebilir. Bu ara ayrılık rüzgarları bu burçta çok esiyor, aman siz de ona teslim olmayın.

Bekar Akrepler ise, o gün her şeyi iki kez düşünsünler. Biri ile tanıştıklarında yaptıkları en basit hareketleri bile, sorun çıkartabilir.


YAY ♐

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar.

Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir. 


OĞLAK ♑

14 Şubat sizin için çok önemli bir gün ama tüm yüksek beklentilerinize rağmen, akrabalar veya arkadaşlar tarafından o gün yalnız bırakılmayacaksınız. Sevgilinizle, baş başa olmak istiyorsunuz ama o gün gökyüzünde karışık bir iletişim var ve planlarınız karışabilir.

Bekar Oğlaklar ise hiç olmadıkları kadar çapkınlar, bugünlerde başlayacak yeni bir aşk tüm yıla damga vurabilir.  


KOVA ♒

Özel hayatınızı işler son günlerde pek istediğiniz gibi gitmiyor. Bunun sebeplerinden bir tanesi iş hayatınıza kendinizi fazla kaptırmanız. Ama artık biraz eşinize veya sevgilinize de zaman ayırmalısınız.

Maddi konularda bu aralar çok fazla gereksiz harcamalar yapıyorsunuz. Biraz kendinizi durdurmalısınız. Aksi takdirde ileride daha zor durumda kalabilirsiniz.  


BALIK ♓

Bazı işleri halledebilmek için bizzat kendinizin gayret göstermesi gerekiyor. Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle ya da eski tanıdıklarla bağlantı kurabilir, eskileri hatırlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel hatlarıyla bakıldığında beklenmedik gelişmelere açık günlerdeyiz ya da sabırsız tavırlar ya da ani tepkiler halen ön planda, ama Ay’ın olumlu açıları günü yumuşatabilir ve daha akıcı iletişim kurmamıza ya da uyumu yakalamamıza yardım edebilir.

Yaratıcılığımız da yüksek. Ağırlıklı olarak ise, maddi başlıklı konuların ön plana çıktığı ödeme alacak verecek işlerimizi halledebileceğimiz veya maddi anlamda kendimizi garanti altına almamıza yardım edecek yeni girişimlere açık bir gün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLARIM ❣️

Burçlar Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now