Yalan Evlilik 2

8.7K 283 8
                                    

Final yapmayı düşünüyorum arkadaşlar sanırım hikayem o kadar beğenilmedi olsun ilk denememdi zaten bir dahaki sefere artık Çok farklı düşüncelerim vardı bu hikaye için ama olsun.Yazmam cok anlamsiz uğraşmam vakit harcamam gereksiz çünkü karşılığını alamıyorum.Vote azda olsa var ama yorum  gelmiyor bile zaten.Simdiye kadar okuyan herkese teşekkürler yinede.

Biz olayı anlamaya çalışırken ve ne yapacağımızı düşünürken Merve sinirle arabadan indi ve hızlıca konağa girdi.Tabi bizde hemen şaşkınlıktan kurtulup arabadan indik.Kaan hemen arkasından konağa girdi.Berkede bana yardım etti.Sonra bizde girdik.Merve ile ailesi karşı karşıyaydı.

-Merve sen bir hataya yaptın evini barkını bıraktın ismimizi lekeledin gittin. Şimdi neyine güvenirsinde geri gelirsin.

-Ben ne ismimizi lekeleyecek ne de güveninizi boşa çıkaracak hiçbirşey yapmadım. Hata yaptığımıda asla düşünmüyorum.Ben sadece okumak istedim okula gitmek meslek sahibi olmak ayaklarımın üstünde durmak.Sizin benimle gurur duymanınız gerekir.

-Sen defolup giderken bizi hiç düşünmedim Merve.Simdi de geri dönemezsin.

-Sen ne karışıyorsun be ? Sen kız kaçırdın birininde beni kaçırmasını mı bekleyeydim Kadim.

-Abinim ben senin lafını bilde konuş.

-Abimmis aramızda 2 yaş var.Ayrica abi dediğin kardeşinin arkasında durur ona abilik yapar.

-Bak kızım işten falan vazgeç gel bizimle hatani kabullen bizimle gel.

-Anlamadım.

-Neyi anlamadın ? Babam diyorki boşver bu iş sevdasından gel kadın gibi otur.Aliylede konuştum seninle evlenmeyi kabul etti.Evlenir evinin kadını olursun.

-Ya siz bana bunu nasıl söylersiniz ? Bunca emeğime çabamada mı acımıyorsunuz ? Ben yıllar öncede istemedim Aliyi şimdi neden isteyeyim.Ben hiçbir yere gelemem.Gelmiyorum.

-Gelmezsen zorla götürürüz.

-Dayı lütfen ..

-Sen sus yeğenim seninlede papaz olmayalım.

-Ne demek zorla götürürüz ? Mal mıyım ben ordan al oraya götür.

Ağzım açık izliyordum.Mervenin cesaretine hayran kaldım. Bu kadar sinirli insanlara bunları söylemek cesaret ister.Ama bende zorla evlendirilğimde Kaanın babasına böyle direnmistim. Ağzıma ne gelirse söylemiştim korkmadan sıkılmadan .Kizmasi bagirmasi umrumda bile olmamıştı.Mervenin ailesi çok geri kafalıydı belli. Ama abisi sanki sırf Mervenin inadına onun aksine konuşuyordu sanki.Pek iyi anlasmadiklari belli.Bu kadar zıt karakterli bu kadar farklı düşüncelere sahip insanlar nasıl kardeş olabilir ki ? Birkac adam gelip Merveyi kolundan tutup cekistirmeye başladılar. Kaan ve ben engel olmaya çalıştık ama kararliydilar.Kaan hemen beni geri plana itmeye çalıştı ama dururmuyum ben huyum kurusun :)

-Ya bıraksanıza kızı dağ başımı burası istemeden götüremezsiniz.

-Gelin sen karışma.

-Ne demek karışma ?

- Dayı gel içerde konuşalım biraz hoş değil böyle zorla.

-Yeğenim kaç sene önce yapmam gerekeni yapıyorum.En başında tutup  anasinin dizinin dibinde oturmasını sağlasaydım böyle olmazdı. 

-Baba bırakın beni. Ben sizle gelemem.

-Bal gibide gelirsin.

-Baba gelemem ben.  ben evlendim.

Amelyaजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें