Yarından Önceki Yabancı

13 2 1
                                    

     Hayatım boyunca hep sistemin dışına itildim çünkü hiç bir zaman kabullenmemiştim ancak şimdi intikam alacağım.Hepsinin hesabını soracağım.Cehennemden gelen seslerin vücuduma temas etmesi ile yöneliyorum hedefime.Bıçağımın güzelliği ile kör olmuş durumdayım.

     Hep bedenini sevdim.Yaşama sevincinin akışına hayran kaldım ama şimdi görüyorsun ki zarları attım.Kazanacağım biliyorsun.Zarların hileli oluşunu da biliyorsun.Kaybettiğim her taşta beni durdurman zorlanıyordu.Ne kadar daha dua etmeliydim bu gece için.

     Kapını çalıyorum, korku ile açıyorsun.Gözlerin bu sefer gülümsemiyorlar.Evet , düşüncelerini beğenmiyorum ancak bu kişisel bir sorun değil.Beni yalnız bırakıp gittiğin zerre umrumda değil sadece boğazından akacak olan kanı görmek istiyorum.Seni dünyadan sildikten sonra ne yaparım bilmiyorum aslında.

     Gerçekten bedeninin içindekileri dışarı çıkarmam gerek.Çünkü beni en başından beri ateşleyen de ruhun.Kuzenin var , hep anlattığın, onun da hesabını kesebilirdim lakin olay dediğim gibi kişisel değil.Şuan sana diyebileceğim tek şey teşekkür olurdu doğrusu.Gözlerin gecelerden karanlık olacağı zaman özgür olacağım.

     Beni biliyorsun, senin adına müzik yapmaktan başka bir şey bilmezdim.Tarihi de biliyorsun 1 Aralık.Hatırlatmama gerek yok sanırım önemini.İnanmazsın, ne kadar çok tekrar ettim bu hareketleri.Bıçak darbeleri ile cansız kalan bedenini sürükleyişimi.Belki de hatıra alırım bedeninden.Gözlerini almayacağım kesin, beni korkutuyorlar.Baktığımda yok oluşumu hissediyorum sanki.

     Sistemin bana vurduğu zincirleri kırıyorum.İçimdeki zehrin bir ilacı yok.Senin için yanıp tutuşuyorum.Bedenini öldürdükten sonra çıplak bırakacağım.Olay yerine gelenler , senin bedenini en doğal haliyle görsünler istiyorum.Merak etme sana dokunmayacağım.Aşkıma tedavi yok.

     Meleklere sesleniyorum, hazırlıklara başlasınlar.Kapını çalıyorum

"Kim o?"

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jan 28, 2019 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Donmuş Ay'ın AltındaOnde histórias criam vida. Descubra agora