ONS & FaceTime

222 8 0
                                    

Isabella's synsvinkel: Fredag 17 November 2017, 14.48, regn og slud - Hawking High School, London, England.

Regnen siler ned udenfor, det er dybt trist at kigge på og man kan ærligt ikke andet end at blive møg deprimeret til trods for, at vi har fået tidligere fri. Hvis det nu bare var sne, så kunne det i det mindste være hyggeligt, men det er bare regn, regn, regn og atter regn. Jeg kan virkelig ikke holde de her grå måneder ud, jeg bliver så trist, ender med at få en vinterdepression eller noget. Madison og jeg står i skoles dør, som fører ud til parkeringspladsen. Vi står og leder efter min lille hvide Fiat, men typisk nok kan vi ikke få øje på den og vi nægter begge to at gå ud i det vejr - altså bliver det en spurt over til bilen.

"Der!" Hyler Madison begejstret og peger på noget, der godt kunne ligne min bil. Jeg fisker nøglerne frem og låser den op. Lygterne blinker, jeps det er den. Vi kigger på hinanden og straks river vi dørene op og spæner ud på parkeringspladsen og videre hen mod bilen. Vi har dog ikke en chance mod den silende regn, og vi når begge to at blive mere eller mindre gennemblødte før, vi får kastet os ind i bilen.

"Føj et vejr," brokker jeg mig og retter desperat på mit hår i det lille taske spejl, jeg har. Madison gør det samme, men bare i bilens spejl. Hvordan kan vi dog nå at være blevet SÅ våde på den korte tur over til bilen? Jeg forstår det ikke, men nogle ting skal ikke forstås, ligesom Chris. Han påstår, at han savner mig og det var den dummeste beslutning i hans liv, men så forstår jeg bare ikke, hvorfor han gjorde det. Han er også begyndt på alt muligt pis med, at han er begyndt at drikke mere og tage flere stoffer, fordi han savner mig. Hvordan kan det nogensinde blive min skyld, hvad han gør med sit lorte liv? Jeg sukker.

"Tænker du på Chris?" Madisons stemme er blid og jeg kigger over på hende. Den tøs kan virkelig læse mig som en åben bog, det er sikkert også derfor, vi er bedste veninder. Jeg nikker og hendes blik bliver en smule opgivende.

"Du burde virkelig gå ud og knalde en eller anden, bare et one night stand, du ved, så du kan komme videre. Tag med til fest i aften," tigger hun og læner hovedet på skrå og laver hundeøjne som kun Madison kan gøre det. Hvis jeg ikke skulle på arbejde havde jeg helt sikkert ikke kunnet stå imod.

"Det ved du godt, jeg ikke kan. Skal arbejde, har lukkevagt fra 17.30-01.15, Mad." Min stemme er opgivende, hun giver aldrig op, når det kommer til fester. Ville seriøst bare have hende til at forstå, at fester og fulde folk bare ikke lige er min kop te.

"Kan du så ikke komme efter arbejde eller invitere en eller anden fra arbejde med hjem?" Presser hun på. Jeg sætter bilnøglen i og starter. Radioen tænder og musikken begynder at spille i bilen, det er alt for glad taget i betragtning af vejret, men det er egentlig meget rart.

"En fra arbejde?" Gentager jeg undrende. Altså jeg snakker meget godt Jake, og han er faktisk også sådan ret pæn. Nok ikke lige min type normalt, men altså hvis det bare skal være en engangsting som Madison påstår, så er han vel okay?

"Ja? Kender du en?" Hun lyder allerede alt for begejstret. Jeg griner af hende og nikker, mens jeg svinger ud fra skolen for at køre hen og sætte hende af.

"Ih, hvem?" Hviner hun og har allerede fisket sin Iphone op af sin taske, så hun kan stalke. Det er mærkeligt. Madison og jeg har ofte talt om drenge, men det har altid været hendes drenge, fordi jeg har jo haft Chris. Så vi plejer slet ikke at snakke om mig på den her måde, jeg bliver faktisk en smule genert.

"Han hedder Jake, bare find ham under mine venner," siger jeg og hun hviner endnu engang begejstret og går i gang med scrolle alle mine venner med J igennem.

"O-M-G Bella, han er jo fucking lækker!" Udbryder hun og kigger måbende over på mig. Hun ser dum ud sådan der, jeg griner af hende og ryster på hovedet, hun er virkelig ikke rigtig klog.

StrangersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum